Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ; (2ον)



ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ



Τι λένε τα μαυρά βιβλία Αθανάσιε. 

6. Ο νόμος του 31 που ανφέρεται στην απόφαση του υπουργού καθορίζει τον τρόπο διενέργειας του εράνου. Αναφέρει ρητά οτι μόνο αν τα 3/4 των εσόδων πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες μπορεί να γίνει έρανος στην περιπτωσή σας ισχύει. 

7.Τα έσοδα από όλες τις δράσεις που έχουν σχέση με τον έρανο πηγαίνουν στο ερανικό ταμείο. Για αυτό και προβλέπεται να υπάρχει 5μελης ερανική επιτροπή.Γιατί λοιπόν χρησιμοποιείται για τα μηνυματά εταιρεία και νούμερο που είναι του ΔΙΚΤΥΟΥ.Το μόνο ευκολό ήταν να δημιουργηθεί ειδική υπηρεσία μόνο για την εκδήλωση.Το τιμολόγιο που κόβεται στην εκκαθάριση πρέπει να κοπεί στο ΔΙΚΤΥΟ η κόβεται στο Λυκειό Ελληνίδων εξασφαλίζοντας έτσι και την απαλλαγή από την καταβολή ΦΠΑ. 

8.Τα έσοδα από τις διαφημήσεις που παίζονται αυτές τις μέρες σωρηδόν που καταλήγουν .Ποιός κόβει τιμολόγια γιατί αν υπάρχουν για κάποιους έσοδα για τι φιλανθρωπία μιλάμε .

 9.Περιμένω με αγωνία στην εκπομπή σου να μου τα εξηγήσεις όλα γιατί τα μαυρά βιβλία τα γράφουν και τα εξηγούν όλα . Περιμένω από όλους αυτούς τους κολαούζους βουλευτές και τοπικούς άρχοντες εκτός από τα δακρύβρεχτα να μας πουν αν ολά αυτά τα χρόνια τηρείται έστω στο έλαχιστο η νομιμότητα. 



Πείτε μας κ.Τζελέπη και κ.Κουτμερίδη που φτάσατε μέχρι την πόρτα του υπουργού τι απάντηση πήρατε για το λόγο που δεν υπογραφόταν η άδεια Πείτε μας κύριοι αν η μεθοδευσή που ακολουθήσατε σε συνεργασία με τον δήμαρχο για να μπορέσετε να πάρετε την άδεια είναι έστω και σε ένα σημείο νόμιμη. 

1.Είναι νόμιμο να μην έχει κατατεθεί ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς 

2.Είναι νόμιμο που στο απολογισμό της πλάκας που κατατέθηκε στο παρα ένα για τα έξοδα που έγιναν ( γιατροί ,θεραπείες κ.α ) υπάρχουν μόνο καταστάσεις που αναφέρουν όνομα και ποσό χωρίς αποδείξεις η οι αποδείξεις που υπάρχουν είναι χειρόγραφες ( εφοριακός με μεταπτυχιακά είσαι Στάθη μου πιστευώ να γνωρίζεις κάτι παραπάνω). Οι υπόλοιποι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τι σκέφτονται να πράξουν .

Άμεσα αυριό πρέπει να υποχρεώσουν τον δήμαρχο να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για να δούμε τι φταίει πραγματικά. Γιατί υπάρχουν ευθύνες όχι απλά πολιτικές αλλά ποινικές . 

Είναι νόμιμος ο δήμαρχος που υποχρεώνει μια υπηρεσία δημόσια να παρανομεί;
Είναι νόμιμος ένας δήμαρχος με χρησιμοποιώντας την θεσμική του ιδιότητα νομιμοποιεί σωρεία παραβάσεων που αγγίζουν την πόρτα του εισαγγελέα;

Περιμένω κ.Φωτιάδη ( ευκαιρία να μας πείς τι έκανε έσυ στα 4 χρόνια της θητείας σου ως νομάρχης ) Περιμένω Θ.Μηλίδη ή φοβάσαι μην επανέλθει το θέμα με τα 50ρικα. Περιμένω η.Σαραντίδου και Κοτρώνη ( καλή η θεωρία περί εργάτη και δίκαιου ) τη θέση σας . Περιμένω λαλίστατε Α.Αναστασιάδη ( θεματοφύλακα της πόλης ) Περιμένω κκ δημοτικοί σύμβουλοι.



Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ; στις 2:59 μμ

17 σχόλια:

  1. ρε καραγκιοζη
    ακομα για πσαρεμα εισαι
    ή τζενη η ωραια
    σε βατεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...............
    ......ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ή ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ?
    ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ?
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΙΑΚΧΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ? ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΟΘΣΤ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΗ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ......Κ,ΚΟΝΤΟΥ ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ...ΟΣΩ ΤΟΥΣ ΑΦΥΝΕΤΕ ΕΞΩ ΕΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΟΟΟΟ.....(( ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΜΟΥ? Ε! ΚΑΛΑ! ΧΑΧΑΧΧΑΑ....ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ....))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και βεβαια ειμαστε σιγουροι οτι ενα ελαχιστο μικροποσο απο τα εσοδα του δεντρου της αρπαχτησ πηγαινε για φιλανθρωπιες -αλλιως δεν μπορουσαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.
    και βεβαια συμφωνουμε οτι η εκμεταλλευση του ανθρωπινου πονου απο το γνωστο καναλι ειναι μεγιστο εγκλημα-αλλα δεν περιμεναμε και κατι διαφορετικο απο τετοια υποκειμενα.
    πρεπει ομως και να συγχαρουμε δημοσια τους 2 πολιτικους ανδρες που εβαλαν φρενο στην προσπαθεια διασπαθισης του δημοσιου χρηματος-οπως χθες βραδυ εκανε το τηλε-επιλογες- τον Γιαννη Βλαχο που ποτε δεν τους παραχωρησε την πλατεια ελευθεριας και τον Μαρκο Μπολαρη που δεν παρανομησε για να τους δωσει την αδεια !
    και αξιζουμε συγχαρητηρια και ολοι εμεις που απο χρονια καταλαβαμε τον σκοπο του δεντρου της απατης και αρνηθηκαμε την συνδρομη μας- γιατι ολοι μας γνωριζουμε καποιες οικογενειες που εχουν αναγκη και κανουμε ο,τι μπορουμε χωρις τυμπανοκρουσιες και προσωπικο οφελος και οχι μονο τισ αγιες αυτες μερες !(και βεβαια δεν ειμαστε καθολου πεπεισμενοι για τις αγνες προθεσεις τησ κ.Στελλας , το αντιθετο ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΠΩΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΔΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΗ ΣΤΟ ΝΤV.ΑΠΛΗΡΟΤΟΙ ΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΜΠΛΕΞΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΑ ΣΗΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΡΕ ΤΖΕΠΕΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ.....
    .....ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ BLOGS...
    ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ....
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ?
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ?
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ?
    ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΛΙΑΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΙ ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΑ ΑΝΟΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΊΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ............
    ΟΤΙ ΗΛΕΓΧΕ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ............
    ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ''ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ '' ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ
    ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Η ΚΡΕΣΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΣΧΕΣΕΙΣ Η ΕΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θελω να μου ευχηθει για την νεα χρονια η μουγκη(βλεπε αγιαννιδου)και αυτη η ομορφια που εχει τιμη 50 ευρω την ωρα το ιδιαιτερο(βλεπε μπιτζιδου).πως μπορει να γινει αυτο ιακχε?να παω λες στο δεντρο της απατης?θανε εκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΑΚΧΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΜΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!?!?!?!!? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΟΦΛΕΙ!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ.
    ΤΑ ΝΕΑ ΛΙΦΤΙΓΚ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΗΚΕ, Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΕ, ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ, Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, Ο ΕΛΙΟΓΛΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
    ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΔΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ (ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ?
    ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ.
    ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣ ΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΧΕΙΛΑΚΙ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ?
    Ε? ΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΕΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ . ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΣΚΗΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ. ΝΟΜΙΖΕ Ο ΜΗΧΑΛΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΣΚΑΓΕ ΧΟΝΤΡΑ , ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΓΑΛΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ . ΑΪΝΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΓΕΛΑΔΑ . ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ 98 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΥΜΑ . ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΕΥΤΕΤΕ ΛΟΞΑ . ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ . ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΒΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠ 'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η "ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ"!!!!
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ...
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ , ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠ, Γ.ΓΡΑΜ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ.Μαρκου ΜΠΟΛΑΡΗ.
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ,ΕΡΕΥΝΗΣΕ , ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΠΡΟΤΕΙΝΕΝ ΚΑΙ...ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΣΑΠΙΖΟΥΝ" ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΙ ΑΝΗΛΙΑΓΑ ...ΚΕΛΙΑ!!(ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ...ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΛΑΒΕ ΑΝΤΙΔΩΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ,ΕΠΙΕ ΝΑΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΙΟΥ, ΗΣΠΑΣΘΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑΝ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ" -ΘΥΜΑΣΤΕ ?-ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΚΙΕΣ...
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΕΡΓΟΥΣΕ ΠΕΙΝΩΝΤΑΣ (ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΗΛ..)ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ.
    ΧΑΧΑΑΧΑ...
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΟ-ΜΠΟΛΑΡΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    ΜΠΟΛΑΡΗΣ -ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: 1-Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι εσείς που έχετε την άποψη της κακοδιαχείρησης-κλοπής κτλ κτλ, έχετε ψάξει ποτέ εάν υπάρχουν απαντήσεις στις απορίες σας; Έχετε διαβάσει τί ακριβώς λέει ο κάθε νόμος-απόφαση κι έχετε ιδέα αν τηρήθηκαν οι προθεσμίες και οι διαδικασίες; Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, ρωτάει, ψάχνει και μαθαίνει...
    Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να λές πως κάτι δεν γίνεται, χωρίς ποτέ να έχεις κάνει ούτε ένα τηλεφώνημα επιβεβαίωσης....
    Η λάσπη και τα ψέμματα πετιούνται τόσο εύκολα...
    Και φυσικά όλα είναι ακόμη πιο εύκολα όταν είσαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ.....
    Και αφού απευθύνομαι σε τέτοιους, παραμένω κι εγώ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...

    Και μην ξεχνάτε, στη ζωή όλα είναι δανεικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπάρχει πιο αποκρουστικό και εμετικό θέαμα, να βλέπεις όλους αυτούς τους υποκριτές να παριστάνουν τους "φιλάνθρωπους". Αυτοί λοιπόν που στηρίζουν αυτό ακριβώς το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, το σύστημα που ζει από τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη, το σύστημα που αναπαράγει τις κοινωνικές ανισότητες, ενώ οι ίδιοι ευημερούν από αυτό άρα είναι συνυπεύθυνοι, βγαίνουν και κλαυθμυρίζουν εκφράζοντας την ...συμπόνοια και την ...αλληλεγγύη τους προς όλους τους αναξιοπαθούντες για τις "άγιες μέρες" πούρχονται. Αλήθεια διερωτηθήκατε κύριοι και κυρίες, πώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι περνάνε τον υπόλοιπο χρόνο;;; Αιδώς λοιπόν, "γραμματείς και φαρισαίοι". Ή όπως θα λέγανε και οι πρώτοι πατέρες της εκκλησίας (τότε που ο χριστιανισμός ως νέα θρησκεία είχε κοινωνικές ευαισθησίες αλλά και επαναστατική διάθεση) " η φιλανθρωπία αποτελεί το άλλοθι των κοινωνικών αδικιών". Φαντάζομαι εσύ κυρ Αθανάσιε, ως άριστος και βαθυστόχαστος μελετητής των ...γραφών και θεματοφύλακας των παραδόσεων, να το γνωρίζεις αυτό.
    Υ.Γ. Ίακχε, παρότι ιδεολογικά αντίθετοι και με έντονες διαφωνίες για πολλές αναρτήσεις σου, δεν μπορώ να μην πω ότι κάποιες φορές με βρίσκεις σύμφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ .
    ΓΕΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ( ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ