Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" ... ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΔΚ




Γιαννάκη, μπορεί ο σερραϊκός λαός να σε έστειλε στα αζήτητα, όμως μαζί του δεν ξεμπερδέψες ακόμη. Οφείλεις κάποιες εξηγήσεις για τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκες στην θητεία σου ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και κατασπαταλήθηκαν σε γλέντια, τραπεζώματα , ταξιδάκια και ρεμούλες.

Κύριε Βλάχο προς το παρόν έχετε τον λόγο ... μετά θα μιλήσουν άλλοι

9 σχόλια:

  1. Δύο αίτια είναι,ώ Έλληνές μου άκριβοί,όπού μέχρι της σήμερον μας φυλάττουσι δεδεμένους είς τας άλύσους της τυραννίας,είναι δε το άμαθές ίερατείον καί ή άπουσία των άρίστων συμπολιτών.

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ
    ΑΝΩΝΥΜΟΥ του ΕΛΛΗΝΟΣ (περι το 1806)
    ΒΙΒΛΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ - Οί συνεργοί της Τυραννίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ...
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΙΑΚΧΟ , ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΑΛΑΖΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ( ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ.... )
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου έως την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και σε σειρά εκπομπών που παρουσιάστηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ, λέχθηκαν συκοφαντικοί ισχυρισμοί που ενδεχομένως στοιχειοθετούν δικαίωμα δικαστικής προστασίας μου.
    Επειδή, κατά την έννοια των προβλεπομένων από τη διάταξη του άρθρου 3 παρ.12 Ν.2238/1995 «….. Οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί υποχρεούνται να διατηρούν στο αρχείο τους μαγνητοφωνήσεις ή μαγνητοσκοπήσεις όλων των εκπομπών τους, όπως αυτές μεταδίδονται ή αναμεταδίδονται, στην ..
    τελική τους μορφή με τις τυχόν διακοπές για μετάδοση διαφημίσεων κ.ο.κ. και ως τρεις (3) τουλάχιστον μήνες από την ημέρα μετάδοσης….
    Οι σταθμοί υποχρεούνται να αποστέλλουν αυτές τις μαγνητοφωνήσεις ή μαγνητοσκοπήσεις στο Ε.Σ.Ρ. μόλις τους το ζητήσει ή να χορηγούν αντίγραφα στους ενδιαφερομένους, προκειμένου αυτοί να ασκήσουν το δικαίωμα απάντησης ή το δικαίωμα δικαστικής προστασίας τους ….».

    ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ, όπως μου αποστείλετε στην ανωτέρω διεύθυνσή αντίγραφο του μαγνητοσκοπημένου προγράμματος που μεταδόθηκε από τις 15 Δεκεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2011, προκειμένου να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου.

    Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται και εξουσιοδοτείται να επιδώσει το παρόν στο νόμιμο εκπρόσωπο της καθ’ής απευθύνεται εταιρίας, προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας το περιεχόμενό της στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

    Αθήνα 21/12/2011 Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκος Μπόλαρης
    http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_2470.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντού υπάρχει ατιμωρισία. Δεν πήγε φυλακή κανείς τους πέρνανε και πέρνουν ακόμη παχυλούς μισθούς φανερά γιατί στα κρυφά είναι το ζουμί και μας το παίζουν σωτήρες. Σχεδόν όλοι τους δημόδιοι υπάλληλοι πρώτα τον πρώτο λόγο τον είχαν δάσκαλοι, καθηγητές και γιατροί( π.χ Μηλίδης που έβαλε παντού υποψήφιότητα και ήθελε να μας σώσει πάση θυσία είναι διευθυντής νοσοκομειακής κλινικής και την κλινική την επισκεπτεται σαν τουρίστας αν είναι δυνατόν) οι οποίοι αφού μας έσωσαν ,τώρα μας προέκυψαν και αστυνομικοί αιρετοί τρομάρα μας. Προπάντός όμως οι πλειοψηφία των αιρετών έχουν ΗΘΟΣ όπως ο Φωτιάδης που αφού δεν μπόρεσε να εκλεγεί πουθενά και έπρεπε να γυρίσει στο σχολείο δηλαδή στην δουλειά του προφανώς ήταν υποτιμιτικό αυτό, τον βολέψανε Γ.Γ στην περιφέρεια για τέτοιο ήθος μιλάμε.Το ίδιο έκανε και ο Κουτμερίδης όταν παλαιότερα δεν είχε εκλεγεί. Και υπάρχουν αρκετά παραδείγματα τέτοια.
    Εκείνο όμως που με εξοργίζει είναι ότι δεν κάνουν τίποτα για την Ε.Ο Σερρών - Θεσ/νίκης και απορώ κινούνται με ελικόπτερο προς Θεσ/νίκη δεν βλέπουν τα χάλια του δρόμου τόσα χρόνια;
    Έχουμε έναν πολύ όμορφο νομό αλλά πολύ άχρηστους βουλευτές πρώην Νομάρχες δημάρχους και λοιπούς άρχοντες. Κάνουνε την τρίχα τριχιά και πάντα με γνώμωνα το συμφέρον τους.
    Και για να μην το ξεχάσω αυτός ο πρώην Δήμαρχος που παρίστανε τον Δήμαρχο, ο Βλάχος δεν έχει πάει σε καμμιά άλλη πόλη της Ελλάδος να δει τους εκεί δρόμους και ποιά σχέση έχουν με της πόλης των Σερρών; Η τηλεθέρμανση επί ημερών του κατέστρεψε τους δρόμους, δεν έκανε τίποτα για να τους φέρει στην προτέρα κατάσταση και γιατί δεν την πίεσε ο δήμαρχος ε, γιατί; (Μήπως ήταν πολλά τα μαύρα).Για πόσο μαλάκες μας περνάνε, να δούμε και τον Αγγελίδη τι θα κάνει με τους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με την απόφαση Υπηρεσιακού συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών οι παρακάτω αυτοδιοικητικοί παράγοντες υπηρετούν και δουλέυουν
    Θ.Γεωργιάδης Διάθεση 1ου .Προσφέρει δηλαδή γραμματειακή υποστήριξη στα γραφεία .Βρίσκεται εκεί κ.Κρυστάλη
    Στ.Φωτιαδης.Διάθεση Δ/ΝΣΗΣ βρισκεται εκει κΚρυστάλλη
    Αθ.Μπασδάνης διαθεση 4ου Γραφείου .Το εν λόγω γραφείο δεν λειτουργεί που βρίσκεται ο κ.Μπασδάνης
    Έχετε ποινικές ευθύνες κ.Κρυστάλη αφου παραπλανείται την υπηρεσία .
    Οι λαλιστατοι συνδικαλιστές των δασκάλων .τι εχουν να πουν δεν γνωρίζουν τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.18μμ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΦΕΛΗΣ ΤΥΠΟΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΟΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ 5 ΜΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για εισαγγελέα είναι όλοι τους και ο Κρυστάλης αλλά του ιδίου συστήματος είναι όλοι.
    Και για γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4.000, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛEΟΓΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 2ΟΟ.000€!!ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ Κ.Κ. ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΗΚΕ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ...ΑΝΑΛΟΙΩΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!!
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ , ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ . ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ