Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΝΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ...


ΤΑ "ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ


   ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 147.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΒΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2010 ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΙ "ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ;

ΔΡΑ ΜΟΝΟΣ ή ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;

14 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΕΣ?
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΔΗΆΔΗ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ Ι=ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΔΕΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ===== 9:54 ΕΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΙΚΑΛΟΣ, Η ΜΠΟΖΙΟΥ, Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, Ο ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΟΒΟΛΙΣΖΑΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 268.000.000 ευρωκαταθεσεις , εκαναν φτερα στο Ν.Σερρων, συμφωνα με στοιχεια των εδω Τραπεζων...
    Και φυσικα αυτα δεν ειναι λεφτα, φτψχοδιαβολων μεροκαματιαρηδων, οι απασχολουμενων με 4ωρο...
    Ειναι λεφτα κυριως επιχειρηματιων-τζακιων του τοπου μας και φυσικα πολλοι απ αυτους "ευαγγελιζονται" και προπαγανδιζουν την επιστροφη στην..."καλη δραχμουλα"..αφου πρωτα εξασφαλισαν τα ευρω τους(Ελβετια μερια).
    Την προπαγανδιζουν γιατι γνωριζουν πως οταν εμεις θα "τσιγαριζομαστε" με πληθωριστικες δρχ τυπου Κατοχης, αυτοι θα φερνουν σιγα σιγα τα υπερτριπλασιασμενα ευρω τους(οπως οι λιρες της Κατοχης) και θα ναι ακομα πιο πολυ μαγκες...Ετσι δεν ειναι κ.κ Ιακχοι?
    Και το απυθμενο θρασσος.... κατι τετοιοι κοπτονται για υπερπατριωτες, της δεκαρας....
    Βριζουν ολους τους αλλους για προδοτες και μιλαν για Γουδια και γουδοχερια..
    Αν αυτο που κανουν δεν ειναι εσχατη προδοσια τι ειναι?
    Και μην μου πειτε απλα:"Δικα τους φραγκα ειναι , ο,τι θελουν κανουν¨".
    -Οχι κυριοι...Δεν μπορει καποιοι απο σας(μεγαλογιατροι, δικηγοροι, και καθε ειδος απατεωνισκοι να παιρνετε μεχρι και ΕΚΑΣ, δηλωνοντας ...ψιχουλα...)να ομιλειτε για πατριδα..
    Και αν χρειαστει ,για την Πατριδα, τουφεκιες θα ριξουμε παλι εμεις, η Πλεμπα...οπως εγινε και γινεται καθε φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o sikalos evale kai tin kori του υπαλληλο στην συνεταιριστικη τραπεζα σερρων λογο χρυσαφι ο οποιοσ διεταξε χατζηηλιαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 9.39 ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ . ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ . .
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ .
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ,,,,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΟΛΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προφανως 11.32....αναφερεσαι σε γονο γνωστης οικογενειας των Σερρών ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ...ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΙΑΚΧΟΣ για να κρυβει τη βλακεια που κουβαλαει πισω απ την ανωνυμια του....;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 800 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΤΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ, Ο ΡΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΑΡΑΓΩΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΥΘΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΤΟ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 800 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ===== 12:18 ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ Ο Μr. CHRIS TARAMAS ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΖΑΜΠΑ ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΠΑΙΔΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΑ "ΜΟΙΡΑΣΕ" ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χουβαρντας ο Καπετανιος παντα ηταν και καλος μαγκας...Σ΄ολα μεσα...Πειτε του ο,τι αλλο θελετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΕΩΣ ΔΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ, ΠΟΛΥ ΧΟΥΒΑΡΤΑΣ , ΣΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.50 μπερδευτηκες λιγο..
    Στο Γουδη κ αυτοι με τα φραγκα ετσι?
    γΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ τΡΌΙΚΑ..ΚΑΙ ΣΤΙς ΜΑΡΙΟΝΕΤΕς ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.κ ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙς ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ)..οΛΟΙ εκει,,, αλλα ολοι ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ