Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

"ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ - ΒΛΑΧΟΣ - ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΕ" ...


... ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο "ΣΟΥΡΔΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ"



   Ο άεργος φαρμακοτρίφτης ήταν ο Δήμαρχος , ο κρατικοδιάιτος επενδυτής ήταν ο Γερασίμου , που όργωσε την πόλη, κατέσκαψε τους προσφάτως ασφαλτοστρωμένους από την πρεοεκλογική περίοδο του Βίτμα - Μωϋσιάδη κεντρικούς δρόμους της πόλης, προκειμένου να εγκαταστήσει το δίκτυο παροχών της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΕ, χωρίς να αποκαταστήσει όπως εκ του νόμου υποχρεούτο τις φθορές που προκάλεσε στο οδικό μας δίκτυο υπό την ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΟΧΗ του φαρμακοτρίφτη 

 Ο "Σούρδος οραματιστής" με την αλητεία του βαθέος κράτους ΠΑΣΟΚ  είχε φροντίσει να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο  εγκατάστασης των ιδιωτών επενδυτών στην ενέργεια χωρίς να απαιτείται η σύμφωνη γνώμη και η σχετική αδειοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ...


 Με τον τρόπο αυτό μια διαπλεκόμενη αλητοπαρέα ... γάμησε το ιστορικό κέντρο της πόλη μας 

14 σχόλια:

  1. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΥΓΕΙΙΝΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ. ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΑΖΕΙ. ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΕΤΡΙΤΣΙ ΚΛΠ . ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ . ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ . ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΑΘΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν παει καλα το ντυκτιο και ανχεσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 156 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΕ ΦΠΑ?
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΡΕ ΙΑΚΧΕ

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/serres-chamber/ada/45%CE%A89469%CE%97%CE%9A%CE%92-5%CE%92%CE%A3

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/serres-chamber/ada/45%CE%A8%CE%97469%CE%97%CE%9A%CE%92-%CE%A85%CE%A0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ===================== 10:04 "ΜΑΥΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ , ΑΣΠΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ" ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΥΠΑΙΤΕΙΟΣ (ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΠΩς ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ Η ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ "ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ".
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ Ο κ.ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ?
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΥΠΑ, Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΣΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ? ΕΝΑΝΤΙ 6000€ ΤΟ ΜΗΝΑ; Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕ ΤΡΙΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΤΑ, ΠΟΤΕ ,ΧΟΛΕ, ΒΟΔΙΦΟΝ , ΚΛΠ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ? ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΡΥΠΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν σχολιαζω τις αηδιες περι ιστορικου κεντρου, αυτα ειναι για μωρα παιδια.Οσο για την πολη καλα που ειναι τα χωρια και την συντηρουν διοτι μονο αυτοφωτη δεν ειναι.Τι παραγει ή τη αξιοθεατα εχει για να την επισκεφτει καποιος?Τι να ζηλεψει μια γειτονικη πολη : τα ταμπαχανα το αλιμπεκιου τον αι γιαννη τι, για πες μας ιακχε?Οτι δυναμεις εχουμε ειναι λογω περιφερειας και αγροτικης παραγωγης.Τουριστικα επισης κερκινη σπηλαιο αιλιας κτλ κτλ. ολα ειναι περιφεριακα.
    Οσο για το δυκτιο αεριου που μιλαει το γελαδι το ( 11:26) μακαρι να μπει στην πολη.Αλλα τετοιοι βλαχογυφτοι που ειναι οι σερραοι ποιος θα πληρωσει τα 2000ε -τουλαχιστον- αρχικης εγκαταστασης για να πληρωνει παραπανω οπως τη θε-σνικη εδω οι μισες οικοδομες δεν εχουν θερμανση και αυτος λεει πως αμα ερθει το αεριο θα δωσει ο σερραιος 2 και 3 χιλιαρικα για αρχικη εγκατασταση .11:26 καλο γελαδι εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ?
    ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ.
    ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΣΤΙΣΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ (ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)
    ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΘΗΚΑΝ
    ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ 50.000 ΕΥΡΩ ΔΩΣΑΜΕ 2 ΜΥΡΙΑ.
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΨΑΞΕΙ?
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΦΑΙ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Ή ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΤΕΛΙ ΣΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
    ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΔΑΛΟ ΡΕ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
    ¨Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΧΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ ΟΙ ΤΗΣ TVS Ή ΜΗΠΩΣ Η ΤΕΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙΕΙ
    ΡΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΘΟΔΩΡΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΤΙ.
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΣΕΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
    ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....
    ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΕ 100.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙO ALFA ROMEO. ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαφωνω με οσα λες και κρινεις και κατακρινεις Ιακχε και το αποδιδω στο ότι εχεις καποια προσωπικα ιδιοτελη παραπονα – μενω στην Ραιδεστου σε οικοδομη με τηλεθερμανση – χαρη στον Βλαχο και στον Γερασιμου ,φετος που ολοι στις παλιες οικοδομες (χωρις ατομικη θερμανση )με πετρελαιο παγωνουν, εμεις εχουμε ευχαριστη ζεστη και οικονομικη – οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιεις χαρακτηριζουν εσενα και μονο και είναι καθαρα και μονο προσωπικες σου αποψεις δηλ.ανουσιες και κακεντρεχεις μονο !
    Οσο δε για τις αποριες που εχετε, στον Δημο Σερρων υπαρχουν ΟΛΑ τα στοιχεια που θελετε – τα εψαξαν αλλοι πριν από σας για σας και όλα είναι συμφωνα με το γραμμα του νομου – σαν κι εσας ο Βλαχος και ο Γερασιμου χρειαζονται καμμια 100σταρια τζαμπα μαγκες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΡΘΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΛΑΧΟΣ . ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ,ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ . ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ , ΑΛΛΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ?
    ΧΡΗΣΙΜΟΙΕΙΤΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ , ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ,ΓΙΑ … ΓΙΑ… ΓΙΑ …ΓΙΑ…ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ?
    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΩ
    Ε, ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΥΡΟΛΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βρε ο γιαννακης είναι μην μασατε επαινεί τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΧ ΠΑΛΙ ΗΠΙΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΥ Ο ΓΟΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ