Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ (antinews)



Tι έλεγε στις 27 Νοεμβρίου του 2008 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για τον ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο;

«Οι κ. Εφραίμ και Αρσένιος παρέδωσαν ένα υπόμνημα (στην Εξεταστική της Βουλής) και δεν μπήκαν στη βάσανο των ερωτήσεων. Αν ήταν Προανακριτική η Επιτροπή, θα είχε άλλες αρμοδιότητες, άλλες εξουσίες, άλλα αποτελέσματα. Οι δύο αυτοί κύριοι πρέπει να περάσουν, από τα κελιά του μοναστηρίου, στα κελιά των φυλακών».

Τι δηλώνει σήμερα: «Η απόφαση για τον Εφραίμ, είναι έμφορτος ημεδαπών και αλλοδαπών σκοπιμοτήτων. Η δικαιοσύνη πρέπει να πείθει τον κόσμο. Είναι μεν ανεξάρτητη, αδέσμευτη και ανεπηρέαστη. Όμως, πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι ορισμένες αποφάσεις αλληλοσυγκρούονται.

Ο κ. Καρατζαφέρης παρατηρεί επίσης «πρεμούρα για να μπει παραμονή των Χριστουγέννων φυλακή ο Εφραίμ, ελεύθεροι πολλοί από αυτούς που έχουν διασπαθίσει το χρήμα του ελληνικού λαού»

Δείτε τον και “ζωντανά” στο βίντεο:

"ένας καλόγερος έβαλε έκανε μαντάρα  την Ελλάδα"


24 σχόλια:

  1. ..ρωτα ,ο δεσμοφύλακας στον κορυδαλλό,-ποιός θα πεί την προσευχή ..και ο ΕΦΡΑΙΜ κρυβεται
    πίσω απο τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ!
    απ το τουιτερ
    οι ΕΛΛΗΝΕΣ ασχολουντε με τσολια ακόμα?*
    για τα υποΠΟΤΑΝΙΔΙΑ του λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ............................................................ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ...............................................................................................................ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.....................................................................................................................ΜΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΩΝΙΤΩΝ.....ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ Δ.Σ. ΒΡΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ;......................................................................ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ........................................................................ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ................................................................................ΕΚΡΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ..............................................................................ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΡΗΣΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.................................................................................ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ...............................................................ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.....................................................................................................................................................................................................................Υ.Γ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΥΡΙΕ ΕΦΕΔΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ..............................................................................................................................................................ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 2012 ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ....................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ . ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
    ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ . ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ναι..οι εφεδροι ετοιμαζονται για "ντου"...στα Σκοπια...
    Σοβαρα μιλαω...Τους εκανε με γλειψιμο ο κομματαρχης τους δοκιμους και καμαρι....αυτοι...τσσσσσσσσ
    αι..σιχτιρ..μην προκαλειτε...κολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστός ο 9.17 , όχι μόνο τρισάγιο στον Βελουχιώτη θα κάνει , αλλά και ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ θα ντυθεί προεκλογικά μήπως πάρει ψήφο από κανέναν αφελή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.12μμ O ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
    Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
    Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ
    Ο ΨΙΨΙΝΑΚΗΣ
    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ
    Ο ΒΑΙΤΣΗΣ
    ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ
    Ο ΚΟΥΚΟΥΜΠΑΤΣΙΟΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΕΙ
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυκλοφορούν ελεύθεροι ο GAP , ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , Ο ΑΚΗΣ , Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ και ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ και η δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της λένε ορισμένοι γραφικοί ( εκτός αν είναι η δουλειά τους αυτή ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ 6.43 ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ....................................................................................................................ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ...........................................................................................................................Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ.....................................................................................................................ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.............................................................................................................ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ....................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σπουδαρχίδη τι να σου πω ? Εγώ δεν θα σε βρίσω γιατί δεν σε ξέρω . Κατέστρεψαν κάτι τσογλάνια τη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων και εσύ μου λες μαλακίες . Εσύ δεν είσαι που έλεγες ότι το μνημόνιο και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μας έχουν σώσει ?
    Εσύ μόνο το λες πλέον αυτό . Σαν τα ποντίκια όλοι παίρνουν αποστάσεις από αυτή τη πολιτική .
    Τα υπαρκτά και ανύπαρκτα σκάνδαλα της κυβερνητικής θητείας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι για την πολιτική του μνημονίου που μας κατέστρεψε . Μην ξεχνάς ότι ο Ελληνικός λαός τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τον έστειλε στο σπίτι του στη Ραφήνα με το ταπεινωτικό 33% .
    Το party που έγινε τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο που έγινε στην Ελλάδα μετά τον 1950 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΣΤΕ - ΠΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΓΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ( ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ? ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !
    ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ , ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ...............................................................................................................Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..............................................................................................................................................................ΚΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ...................................................................ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ..................................................................................................................ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..............................................................................................................ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΣ;....................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !
    ΠΡΟΕΔΡΕ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ !
    ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ 1967 - 1974 ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ . ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ . ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ . ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ .
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάλλον δεν θα γίνει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αύριο γιατί ο πρόεδρος Παπανδρέου έκανε εγχείρηση στο μάγουλο .
    Ο George ή του δουλεύει ή έπεσε πάλι από κανένα ποδήλατο .
    Υ.Γ. οι φήμες που ήθελαν ότι θα παρεβρισκόταν με δικαίωμα ψήφου ο πρόεδρος Καρατζαφέρης δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρών από καμμιά πλευρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.................................................................................................................ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ..........................................................................................................................ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ........................................................................................................................ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..................................................................................................................................................................ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.............................................................ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ..............................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ !
    Ο GAP ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !
    ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΖΙ !
    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ Ο elikopteras ΕΙΧΕ ΑΝΑΨΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ !
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ !
    Υ.Γ. ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ .
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο elikopteras ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.........................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι γνωστό ότι η προσφορά μου είναι προσφορά για την πατρίδα και απαιτείται η συμβολή όλων των πολιτών . Οι πολίτες αποφασίζουν .
    Οι μηχανές είναι αναμένες από τη μέρα που μπήκαμε στο ΔΝΤ και έρχισε να εφαρμόζεται το μνημόνιο .
    Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον αποτελώ την πιο ανώδυνη λύση για ορισμένους .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ