Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΥΚΑ, "ΕΓΩ ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ" ...



4 σχόλια:

  1. ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΥΡΡΙΝΗΣ

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/pkm/ada/45%CE%A8%CE%9F7%CE%9B%CE%9B-%CE%9F%CE%A4%CE%92

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://et.diavgeia.gov.gr/f/pkm/ada/45747%CE%9B%CE%9B-%CE%A59%CE%A7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ HYDROPOWER ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΫΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    http://et.diavgeia.gov.gr/f/pkm/ada/45%CE%9F%CE%A87%CE%9B%CE%9B-%CE%98%CE%A9%CE%A0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λένε τα μαυρά βιβλία Αθανάσιε.
    Πανηγυρίζουν στο ΔΙΚΤΥΟ και το Λύκειο Ελληνίδων , κραδαίνοντας την άδεια που υπέγραψε ο Α.Λομβέρδος.
    Διαβάζοντας τους νόμους που επικαλείται η απόφαση, προκύπτουν μια σειρά από ερωτήματα με κυρίαρχο το αν στο Σερραιστάν υπάρχουν νόμοι.
    Ξεκινάμε λοιπόν τα ερωτήματα , πιστευοντάς οτι ο Αθανάσιος ως άριστος γνώστης του τι γράφουν τα μαυρά βιβλία καιως θεματοφύλακας της τηρησης τους θα απαντήσει.
    1.Η πώληση όλων των αντικειμένων ( μπάλες στολίδια , ζωγραφιές ) προυποθέτει την χορήγηση άδειας για πλανόδιο εμπόριο από το δήμο.Η άδεια προυποθέτει και τη συμφωνή γν΄ωμη του επιμελητηρίου , του συλλόγου εμπόρων κ.α.Αυτή η άδεια υπάρχει.
    2.Για να δοθεί η άδεια από τον υπουργό απαιτείται θετική εισήγηση από τον δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο (Αγιανίδου).
    Γιατί ενώ το αίτημα του Λυκείου υποβλήθηκε στις 23/11/2011 η εισήγηση του δήμου υπογράφτηκε και στάλθηκε με fax στο υπουργείο την Παρασκευή 16/12/2011 στις 3 το απόγευμα .Γιατί μέχρι τότε δεν υπέγραφε ο Δήμος .Επίσης εδώ να σημειώσουμε οτι στην ουσία ο υπουργός υπογράφει την εισήγηση του δημάρχου
    3.Ο νόμος προβλέπει την απόδοση του 2% των ακαθαρίστων εσόδων του έρανου στο ταμείο κοινωνικών δομών .
    Έχουν κατατεθεί αυτά τα χρ'ηματα κ.Αγγελίδη όλα τα προηγούμενα χρόνια.Αν ναι γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα έγγραφα .
    4.Το έγγραφο επικαλείται ως σκοπό την κατασκευή σπιτιών .Μα αυτά τα σπίτια αν θυμάμαι καλά έχουν κατασκευαστεί και πριν 3 η 4 χρόνια τι θα κάνουν τώρα δηλαδή θα τα ανακαινίσουν.
    5.Ο φορέας που διενεργεί τον έρανο είναι υποχρεωμένος εντος 6 μηνών από το πέρας του έρανου να καταθέσει αναλυτικό απολογισμό , εσοδων εξόδων και διάθεσης των εσόδων ο οποίος συνοδευέται από όλα τα παραστατικά στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου.
    Έγινε αυτό κ,Αγγελίδη και κυρία Αγιανίδου αν ναι ποιά είναι η ημερομηνία του εγγράφου και κυρίως ποιό ποσό αναγράφεται ως έσοδα .

    Έγινε αυτό κ.Αγγελίδη και κ Αγιανίδου μέχρι τον Ιουνίο του 2006.Τι αριθμό πρωτοκόλου έχει
    Αυτά τα απλά ερωτήματα ως αρχ΄η περιμένοντας την απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ