Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

O ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΑΠ' ΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ


Οι "Σωτήρες της Πατρίδος" ξαναχτύπησαν με νέα μέτρα σε βάρος του λαουτζίκου προκειμένου να "πάρουν τα λεφτά τους" οι τοκογλύφοι. Και φυσικά αναφέρομαι στην νέα εξαγγελία καταβολής  έκτακτης εισφοράς με την επιβολή ειδικού φόρου στα ακίνητα για κάθε δομημένη επιφάνεια, ο οποίος θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ !!! 

Πρόκειται για μια νέα επιδρομή στην τσέπη "του φουκαρά απ' τα Σεπόπλια" αφού ο λογαριασμός της ΔΕΗ εκδίδεται στο όνομα των ενοικιαστών και όχι των ιδιοκτητών των ακινήτων και όλοι καταλαβαίνουμε ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο.

Επί πλέον η κυβέρνηση προσδοκά έσοδα από νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς των στην ΔΕΗ, το ποσοστό των οποίων αυξήθηκε κατά 35% τον τελευταίο χρόνο. 

Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΕΗ οι απλήρωτοι λογαριασμοί αισίως έφθασαν στο ποσό των 385 εκατομμυρίων ευρώ με 150.000 ρολόγια να βρίσκονται στο κόκκινο  

Αυτό θα πει "Σοσιαλισμός  με Βαρβαρότητα"

6 σχόλια:

  1. Δεν έχω καταλάβει που διαφωνείς με τον ΓΑΠ ιακχε . Σχεδόν σε όλα τα μέτρα που παίρνει συμφωνείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ-ΠΑΖΑΡΙ
    Είμαι μόνιμος κάτοικος της οδού κομνηνων,το πίσω μου μπαλκόνι του σπιτιού μου βλέπει την οδό ιερολοχιτων,οποτε έχουμε παζάρι στο τέλος της ημέρας οι πωλητές ψαριών αφήνουν πίσω όλα τα σκουπίδια τους ,έχει πεταμένα κάτω κεφάλια ψαριών και δεν τον νοιάζει κανέναν οι δημόσια καθαριοτητα.γενικα ολη η κατάσταση είναι τραγική με όλο το παζαρι,οι άνθρωποι που δουλεύουν στο παζάρι μην εχοντας WC μπαίνουν μέσα στης πολυκατοικίες μας και κάνουν της ανάγκες τουσ.γενικα πετανε κάτω στο δρόμο τα παντα,υπαρχει μεγάλη ανάγκη να επέμβει κάποιος επειδή εγκυμονούν αρρώστιες από τα πολλά σκουπίδια και την σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας .δεν επαρκεί το σκέτο νερό που πετάξει ο δήμος στο δρόμο για καθαριοτα.το θέμα είναι να φύγει το παζάρι μέσα από την πολη των Σερρών αφού δεν τηρεί της προϋποθέσεις παραμονής μέσα στην πολλη.γιατι να βλέπουν τα παιδιά μας τον κάθε πωλητή να αφοδεύει και όλη αυτή την βρωμια, κύριος εισαγγελέας ο νομάρχης και ο δήμαρχος τι κάνουν άραγε?
    sygnomi alla den iksera pos na kano kainoyrgio thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Οσο καλοπροαίρετος και να είσαι είναι κάποια πράγματα που δημιουργούν ερωτηματικά.
    Άξιοι επαίνου αυτοί που δραστηριοποιούνται στα άτομα με ειδικές ανάγκες και μάλιστα προσφέρουν εθελοντικά .Αλλά διαβάζοντας το παρακάτω

    Ιπποθεραπεία-Θεραπευτική Ιππασία

    Διάρκεια:4 μέρες

    Δίπλωμα: Θα δοθεί δίπλωμα στους συμμετέχοντες από το ΚΕΘΙΣ CD ROM και έντυπο υλικό

    Κόστος: 500€(δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

    Καθηγήτρια: Μαρία ΛΙΓΚΑ, φυσιοθεραπεύτρια, ιπποθεραπεύτρια, υπεύθυνη του κέντρου θεραπευτικής ιππασίας Σερρών.

    Τόπος Διεξαγωγής: ΚΕΘΙΣ Σερρών


    Οταν γίνονται 2 με 3 τέτοια σεμινάρια το χρόνο με έσοδα περί της 10.000 ευρώ τη φορά δηλαδή 30.000 το χρόνο μπαίνουν ερωτήματα.
    Αμείβονται αυτοί που διδάσκουν και πόσα.
    Το σεμινάριο σε ποιούς απευθύνεται η βεβαίωση σε τι χρησιμευει .
    Απαντήσεις περιμένω διότι το να τονίζουςν στην ιστοσελίδα του ΚΕΘΙΣ σε κάθε τρεις λέξεις το εθελοντικά είναικάπως .
    Το πρόγραμμα πάντως εφαρμόζεται σχεδον σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους νομούς και οι χρηματοδοτήσεις είναι τρελές .
    Αν κάποιος επικαλεστεί οτι πατάω σε χωράφια ευαισθητα θα συμφωνήσω μαζί του .Αλλά ωφε'ιλουμε πλέον να είμαστε καχύποπτοι .Ναθυμίσω οτι στην θεσσαλονίκη είχε γίνει ένα πρόγραμμα Ιστιοπλοία για τυφλούς .
    Μήπως λοιπόν κάποιοι εκμεταλευονταί τον ανθρώπινο πόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΞΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φουκαράς με γεμάτο Ε9, δεν υπάρχει.Μην λες μαλακίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ