Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ "ΚΟΠΡΙΤΩΝ"

«Βόμβα» Πάγκαλου για 70.000 θέσεις λιγότερες στις ΔΕΚΟ

                             http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4659021
Την κατάργηση 70.000 θέσεων εργασίας στις δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στις ελβετικές εφημερίδες «Tribune de Geneve» της Γενεύης και «24 heures» της Λωζάννης. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες «κλέβουν μόνιμα το κράτος».
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον απεσταλμένο των δύο εφημερίδων, ο κ. Πάγκαλος ερωτήθηκε για το εάν θα καταργηθούν 100.000 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο και απάντησε: «Το πιθανότερο είναι 70.000, όχι στη δημόσια διοίκηση, αλλά στις δημόσιες επιχειρήσεις».

Σε ερώτηση για το εάν οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την κρίση, καθώς διόγκωσαν υπέρμετρα το δημόσιο τομέα ο κ. Πάγκαλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Kατ’ αρχάς και αυτοί (οι πολιτικοί) ζουν από το κράτος. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πελάτες τους και επιπλέον οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν μόνιμα το κράτος. Π.χ. οι δικηγόροι στην Αθήνα δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ. Αυτό είναι αδιανόητο. Έτσι όλοι συμμετέχουν στην απώλεια εσόδων. Το έχω ήδη πει, όλοι μαζί δαπανήσαμε τα χρήματα».

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τις απειλές ότι δεν θα εισπραχθεί το τέλος ακινήτων, ο αντιπρόεδρος τόνισε πως αν το συνδικάτο αντιταχθεί στην πολιτική της κυβέρνησης και στους νόμους, τότε θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Είπε, επίσης, ότι διαφωνεί με την εξαίρεση από την καταβολή του τέλους ακινήτων της Εκκλησίας. «Δεν συμφωνώ με αυτή την εξαίρεση. Η Εκκλησία διεκδικεί την οικονομική αυτονομία της και διαχειρίζεται μία σημαντική κληρονομιά. Θα ήταν φυσιολογικό να πληρώσει, όπως οι άλλοι. Θα έπρεπε να δώσει και το παράδειγμα σ αυτό».

Επίσης, εξέφρασε τον προβληματισμό τους για τις αποκρατικοποιήσεις και τον χρόνο που πρέπει να γίνει η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, φέρνοντας ως παράδειγμα τη ΔΕΗ η χρηματιστηριακή τιμή της οποίας είναι στο δέκατο της αξίας της ακίνητης περιουσίας της.

28 σχόλια:

  1. Λυπάμαι για τους χιλιάδες που θα χάσουν την δουλειά τους αλλά ας επισημάνουμε μερικά σημεία:

    1) Το 90-95% αυτών ήταν οι μύγες γύρω από το σκατό των βουλευτών

    2) Λαμβάνουν 60% επιχορήγηση για το σπίτι που αγοράζουν.

    3) Είχαν πολύ υψηλούς μισθούς σε σχέση με τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.

    4) Έκαναν χρήση των δικαιωμάτων για κάθε είδους άδεια.

    5) Ήταν σίγουροι ότι δεν θα χάσουν την εργασία τους και για αυτό τον λόγο δεν εργάζονταν βρίσκοντας δικαιολογίες για την αποφυγή φόρτου εργασίας.

    6) Πίστευαν ότι δια μέσου αυτών δούλευε η αγορά και ο ιδιωτικός τομέας.

    7) Υποτιμούσαν το μεροκάματο των 30€.

    8) Μπορούσαν να βγουν στην σύνταξη πολύ νωρίς.

    9) Με ηλίθιες δικαιολογίες διεκδικούσαν περίεργα επιδόματα πχ 176, προπέλες, πλύσιμο χεριών.

    10) Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ιδιώτες γιατρούς δωρεάν.

    11) Καταστρατήγηση των νόμων και της ηθικής

    Τελικά μάλλον θα γίνω ΠΑΣΟΚτσής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν και οι ίδιοι να μιλάνε ( Βενιζέλος ) για Αργεντινή . Κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς !
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ . ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ . Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν είχαμε αντιπρόεδρο τον Πάγκαλο και είχαμε στη θέση του τον Ντερτιλή θα το έλυνε σε λίγες μέρες το πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ?
    ΕΦΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ? Δεν νομίζω , αλλιώς δεν θα γινόταν 200 κιλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (8.37) . ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ( ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ) ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ( ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ). ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι τσογλάνια που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους παίζουν με τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ :
    1. ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ.
    2. ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    3. ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακούστε ένα καλό . Άνεργος ψάχνει για δουλειά . Βρίσκει μια επιχείρηση και μπαίνει μέσα και βρίσκει τον ιδιοκτήτη και γίνεται ο παρακάτω διάλογος :
    ΑΝΕΡΓΟΣ : υπάρχει καμμιά θέση εργασίας στην επιχείρησή σας ?
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ : βέβαια νεαρέ μου , μπορείται να ξεκινήσετε από σήμερα , ο μισθός σας θα είναι 1.500 ευρώ , θα έχετε αυτοκίνητο της εταιρείας , θα έχετε κινητό και για γραμματέα μια δίμετρη γυναικάρα .
    ΑΝΕΡΓΟΣ : πλάκα μου κάνετε κύριε ?
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ : εσύ την ξεκίνησες πρώτος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ , ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ . ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΛΕΝΕ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ...........................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ elikoptera ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕ4 εξαφανίστηκες σήμερα ! Άκουσες για Αργεντινή και πήγες να μαζέψεις σκληρά στραγάλια στην Ξάνθη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ : Ή ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ Ή ΓΙΝΟΜΑΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ . ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγνώμη ΠΕ4 , είχα όλη μέρα να διαβάσω καμμιά μαλακία σου και σκέφτηκα ότι θα μαζεύεις σκληρά στραγάλια από την Ξάνθη τώρα που είπε ο Βενιζέλος για Αργεντινή και άρχισε το ελικόπτερο να φαίνεται από το παράθυρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ,ΟΜΩΣ Ο elikopteras ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 11.17 ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ..............................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα παραθέσω μια πρόταση για αλλαγή τίτλου την με και θα την ενισχύσω με ένα βίντεο από youtube

    Ο τίτλος που προτείνω στο post είναι φεύγουν όσοι είχαν αξιοκρατικά κριτήρια αυξάνουμε την οικογενειοκρατία στο δημόσιο.

    Ο λόγος είναι ότι στα πλαίσια της αναλογίας 1/10 για μετατάξεις και νέους διορισμούς στο δημόσιο έχουν γίνει 2.316 μετατάξεις ενώ περιμένουν να διοριστούν 4207 από προκηρύξεις ΑΣΕΠ + 659 σε ΟΤΑ σε προκηρύξεις που ελέγχονται από το ΑΣΕΠ και έχουν οριστικά αποτελέσματα μέχρι τα τέλη του 2010 (κάποιοι περιμένουν περισότερο από δύο χρόνια)

    παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πως έχει η κατάσταση

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AQI68oslsRo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΚΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ . ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ '' ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ '' . ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΕΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν θα χρεωκοπήσουμε ΠΕ4 γιατί την κλίκα που μας κυβερνάει θα τη διώξουμε πριν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι διαφορά έχει ο Θεός Δίας με την ομάδα Δίας;

    -Ο Θεός Δίας ήταν στον Όλυμπο. H ομάδα Δίας είναι συνέχεια στα Everest...

    -----------------------------------------------------

    Τα μαγιό έγιναν Βραζιλιάνικα. Οι κώλοι παρέμειναν Ποντιακοί...

    -----------------------------------------------------
    Λένε ότι το γάλα σου δίνει δύναμη. Βλακείες. Πιές 5 ποτήρια γάλα και δοκίμασε μετά να μετακινήσεις έναν τοίχο. Δε θα μπορέσεις. Πιές όμως 5 ποτήρια βότκα και θα δεις. Ο τοίχος μετακινείται από μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ με τον 11.17 γι΄αυτό και ο ρόλος μου είναι βοηθητικός . Αν έρθει η ώρα να τους μαζεύω από τις ταράτσες θα είναι πολύ αργά γιατί θα έχουμε γίνει Αργεντινή .
    Όσο για τον ΠΕ4 θέλω να του πω , ότι για το μόνο που δεν θα αποφασίσετε εσείς αλλά ο Ελληνικός λαός , είναι για το πως θα φύγει η παρέα του ΓΑΠ .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ένας αντιπρόεδρος ( Βενιζέλος ) μιλάει για Αργεντινή , ο άλλος αντιπρόεδρος ( Πάγκαλος ) μλάει για κυβέρνηση συνεργασίας , ο δε elikopteras δηλώνει ότι δεν τους αναλαμβάνει αυτούς τους δύο . Δεν πιστεύω να βρεθεί άνθρωπος να τον κατηγορήσει γι΄αυτή την επιλογή του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΧΟΝΔΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. elikoptera ΕΓΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο elikopteras ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ