Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Adolf Hitler FEEL THE POWER, SEE THE GLORY

23 σχόλια:

  1. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΓΕΡΜΑΝΟΣΠΕΡΜΕ ΣΟΥ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ . ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ , ΜΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ , ΜΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ . Ε ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ , ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΠΡΙΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑ . ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ Ή ΣΤΑ ΚΕΡΔΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμβουλή σε όσους θέλουν να σκυλοβρίσουν τον φασιστοΙακχο....μη σχολιάζετε, αφήστε μόνο αυτό το σχόλιο μπας και καταλάβει ο κουτοπόνηρος οτι με αναρτήσεις για Ντερτιλήδες και Χίτλερ γελιέται οτι θα αυξήσει την επισκεψημότητα στο βοθρομπλόγκ του και θα τσιμπάει διαφημίσεις...συνέχισε ακάθεκτος παλιοφασίστα...επόμενη ανάρτηση: Κουκλουξκλαν, μεθεπόμενη>Μουσολίνι> μετά αφιέρωμα στους ταγματασφαλήτες και τον Τσολάκογλου που κατεβάσαν τα βρακιά τους στους Γερμανούς και μακέλευαν τους αντιστασιακούς, και μετά πάτα και μια κριτική σέ όλους τους θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς που δεν είναι Ελληνάρες σαν και σένα πουλημένο τομάρι...πήξαμε από "πατριώτες",Καρατζαφύρερ,Γιωργάκης και από πίσω ο φασιστοΙακχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. == 10:20 ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΥΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
    23 Σεπτεμβρίου 2011 10:39 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ....ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ....ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έχεις να πεις για τον κολλητό σου τον ιακχο ΠΕ4 ? Σας ενώνει η βλακία των άλλων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΟΜΒΕΡΔΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 260 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ;

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..... ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ....

    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΔΡΩΤΑ ΜΑΣ....
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΙΑΚΧΕ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.24 εχω να πω οτι βλακεια γραφεται με...ει..................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας ημιπαράφρων και αποτυχημένος ζωγράφος εβραϊκής καταγωγής και η παρέα του, μια δράκα ομοφυλόφιλων, σεξουαλικά ανίκανων, δύσμορφων, κινητικά αναπήρων που έχοντας υποστεί και βιώσει ως μειονεκτούντα άτομα τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό της εποχής, γεμάτοι συμπλέγματα κατωτερότητας, μεγαλομανία και μίσος για την κοινωνία, επέβαλαν τον δικό τους ρατσισμό απέναντι στους άλλους . Η ψυχιατρική και η ψυχανάλυση έχουν να πουν πολλά για αυτούς και τους θαυμαστές τους. Φυσικά όπως συμβαίνει πάντα με τους "χρήσιμους ηλιθίους" του συστήματος, χρησιμοποιήθηκαν από την τότε διεθνή του συμμοριτοκεφαλαίου (τραπεζίτες, εμπόρους όπλων, βιομήχανους κ.λ.π. ανεξαρτήτως φυλής και εθνότητας)για να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη, να χτυπήσουν το αντίπαλο "κόκκινο" δέος και να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη της πολεμικής βιομηχανίας και όλων των εμπλεκομένων. Αυτά ήταν "φίλε" μου τα ινδάλματά σου. Και μια και το παίζεις ειδήμων περί την Ιστορία, απορώ πώς σου έχουν ξεφύγει όλα αυτά.
    Αλήθεια έχεις σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν αυτά τα έλεγες σε καμιά Κρήτη(π.χ. Βιάνο) στα Καλάβρυτα, το Δίστομο, το Κομμένο κ.λ.π.. Αν δεν είχες ήδη σαπωνοποιηθεί θα βρισκόσουν ίσως σε κανέναν "Καιάδα". Και αν έχεις τα κάκαλα τράβα και πες τα κι εκεί.
    Αλήθεια Γερμανοτσολιά μου, ποια είναι η γνώμη σου για την διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων αποζημιώσεων από τα σημερινά ναζιστικά γουρούνια του 4ου Ράιχ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιακχούλη, με εξαιρετική αγάπη για σένα και τα φιλαράκια σου, Πάγκαλο, Λομπάρντο, και όλη την τρελοπαρέα, ένα από τα πιο οργασμικά βίντεο του 20ου αιώνα.
    Βλέπετε και παραδειγματίζεστε...
    Με πολλά φιλάκια...
    εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=IdR2Iktffaw&feature=related

    Φίλε ελικοπτερά, αν δεν έχεις θέσεις δεν πειράζει, υπάρχουν και οι σκούνες και οι μαούνες, που κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11 43 KAI AYTOΣ ΝΤΙΝΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΔΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑΖΙ ? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ? Ή ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΙΝΑ ? ΜΑΛΑΚΑ. Η ΜΑΛΛΟ ΕΠΕΣΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΙΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχαχα!!πολυ γελιο εχεις ρε ιακχε....θαυμαζεις τον χιτλερ που εξαιτιας αυτου σκοτωθηκαν τοσοι Ελληνες και μετα το παιζεισ και εθνικοφρων και βριζεις τον Αγγελιδη για την ελληνοτουρκικη φιλια...τι να πω....εισαι για γελια και για κλαμματα....μπραωο μας κανεις και γελαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κάτα την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου μια από τις μεγαλύτερες σφαγές αμάχων από της ναζιστικές κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα.

    Της 10 Ιουνίου 1944 ο λοχαγός των SS Fritz Laufenbach έλαβε τη διαταγή να εντοπίσει και να εξοντώσει με το λόχο του αντάρτες στη περιοχή της Άμφισσας.

    Στον δρόμο για την Άμφισσα πέφτουν σε ενέδρα ανταρτών.

    Οι Γερμανοί γυρίζουν στο Δίστομο και σε αντίποινα για τις απώλειές τους άρχισαν την σφαγή όσων κατοίκων έβρισκαν στο χωριό.

    Αυτό το βίντεο δείχνει μαρτυρίες κατοίκων του Διστόμου που επέζησαν την σφαγή.

    http://www.youtube.com/watch?v=pd6iy7O9DEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Oρκος του ταγματασφαλίτη
    "Ορκίζομαι εις τον Θεόν, τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισόμενας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθεί παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων"

    http://www.youtube.com/watch?v=oOSPF6WrsyA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://i48.tinypic.com/237mkh.jpg
    1942: Ταγματασφαλίτες παρελαύνουν στην Αθήνα με στολές ...Μακεδονομάχων

    http://i45.tinypic.com/281hkc3.jpg

    Ο διορισμένος κατοχικός πρωθυπουργός Ιωάννης Ράλλης (δεξιά) παραδίδει το 1943 την Ελληνική σημαία στον ταγματάρχη Πλυτσανόπουλο, αρχηγό των Ταγμάτων Ασφαλείας Αττικής, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη. Ολοι οι Γερμανοτσολιάδες φορούσαν την κλασσική στολή του Μακεδονομάχου με τον ντουλαμά. Ο δοσίλογος πρωθυπουργός Ιωάννης Ράλλης πέθανε έγκλειστος στις φυλακές Αβέρωφ το 1946 καταδικασμένος για συνεργασία με τους Γερμανούς

    http://i50.tinypic.com/af99wi.jpg

    Αναμνηστική φωτογραφία SS με έλληνες ιερείς

    http://i48.tinypic.com/9gfsdz.gif

    Πτώμα απαγχονισμένοου αντάρτη φρουρείται από Γερμανοτσολιά των διαβόητων ταγμάτων Ασφαλείας

    http://i49.tinypic.com/taizaa.jpg

    Τα ελληνικα SS

    ..."ιεράρχες" που προφανώς ήταν πολύ απασχολημένοι με το ιερατικό τους έργο και δεν γνώριζαν ότι οι γερμανοί είναι κατακτητές.

    http://i49.tinypic.com/2ezmyx4.jpg

    "Τα Τάγματα Ασφαλείας αποτελούν την τελευταία εφεδρεία του Ελληνικού Εθνους"

    Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Χρύσανθος.

    Κατά την περίοδο του Εμφυλίου Πολέμου, τάχθηκε υπέρ της «δυναμικής αντιμετώπισης» των κομμουνιστών, όπως άλλωστε και οι διάδοχοί του στην ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

    http://i48.tinypic.com/2j5m4h2.jpg

    http://i49.tinypic.com/352j20w.jpg

    Ο στρατηγός Τσολάκογλου (πάνω αριστερά) υπογράφει την 20η Απριλίου 1941 με τον Γερμανό Στρατηγό των Ες-Ες Ζέπ Ντήτριχτ το σύμφωνο της συνθηκολογήσης. Ο τότε αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός Παπανδρέου (πάνω δεξιά) χαρακτήρισε τη συνθηκολόγηση με τους κατακτητές σαν μέτρον ανάγκης.

    http://i48.tinypic.com/29wad89.jpg

    http://i46.tinypic.com/e9fb41.jpg

    http://i47.tinypic.com/4ig21x.jpg

    http://i47.tinypic.com/312uyxk.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://antifa-area.blogspot.com/2008/11/2-1-ss.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΥΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ" είπε ο φασιστοΙακχος και μας αποκάλυψε πόσο δουλάρα είναι...δεν φταίνε οι Ναζί που καθάρισαν τον κόσμο στα Κερδύλλια και στο Δίστομο και σε όλη την Ελλάδα...φταίνε αυτοί που αντιστέκονταν και έκαναν δολιοφθορές στον περήφανο Γερμανικό στρατό και τους τσάντιζαν και προχωρούσαν σε αντίποινα...Μην σκύβεις τόσο τη μέση σου φασιστοΙακχε, γιατί δε θέλει και πολύ να στον "καρφώσει" κανένας αγριεμένος συγγενής σκοτωμένου στα Κερδύλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε ΠΕ4 για ένα ει θα τα χαλάσουμε . Εδώ μας χωρίζουν τόσα άλλα . Άντε γειά , να τον χαίρεσαι τον κολλητό σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ