Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΤΕΟΝΤΟΡ ... ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ

  ΟΜΩΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ...

Άρθρο τοπικής εφημερίδας. Βγάλτε συμπέρασμα. Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών 13 ioynioy 2008 Μέρισμα για πρώτη φορά ανά μετοχή-Αισιόδοξοι ο πρόεδρος Γιάννης Χατζηηλιάδης για το παρόν και το μέλλον της Τράπεζας, καθώς και ο Αλέκος Χρυσάφης- 

«Προβληματισμένος από τα λεγόμενα των Ελιόγλου, Πολίτη και Πεταλωτή», δηλώνει ο Γ. Μπαλίτης Ανοδική πορεία παρουσιάζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών σύμφωνα τα αποτελέσματα χρήσης καιτον ισολογισμό. Αυτά έγιναν γνωστά κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου. 
 
Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ.Γιάννης Χατζηηλιάδης εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα χρήσης. Τονίζει ότι η πρόοδος της Τράπεζας φαίνεται και από τα νούμερα αλλά και από το γεγονός ότι για πρώτη φοράδίνει μέρισμα 2,75% ανά μετοχή. Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Αλέκος Χρυσάφης ο οποίος σε δηλώσεις του στη «Σ» ανέφερε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα συνεχίζει την ανοδική της πορεία. 

Από την άλλη πλευρά ο β΄ αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μπαλίτης εμφανίστηκε προβληματισμένος από τα όσα είπε σε τοποθέτησή του ο α΄ αντιπρόεδρος της Τράπεζας κ. Θεόδωρος Ελιόγλου που έκανε λόγο για ατασθαλίες επί προηγουμένων διοικήσεων. Γιάννης Χατζηηλιάδης( πρόεδρος της Τράπεζας):« Ήταν η 4η γενική συνέλευσητης Τράπεζας ως πιστωτικό ίδρυμα. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης κύλησαν ομαλά. Είναι η πρώτη χρονιά που η Τράπεζα δίνει μέρισμα στα μέλη της, 2,75%ανά μετοχή. Η πορεία της Τράπεζας είναι πολύ καλή , γεγονός που φαίνεται από τα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάστηκαν στον ισολογισμό».

 Γιάννης Μπαλίτης( β΄ αντιπρόεδρος της Τράπεζας): « Ήταν η 4η γενική συνέλευση της Τράπεζας. Ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα χρήσης για το τρέχον έτος . Όλα τα νούμερα παρουσιάζουν άνοδο( καταθέσεις, χορηγήσεις καθαρά κέρδη). Εκείνο που με προβληματίζει είναι η μικρή συμμετοχή των μετόχων. Από τους 3200 μετόχουςστη συνέλευση ήταν μόνο 200 μέτοχοι καιψήφισαν τελικά μόνο 170.

Από εκεί και πέρα στη συνέλευση αίσθηση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των κ.κ. Πολίτη και Πεταλωτή αλλά και του α΄ αντιπρόεδρου κ. Ελιόγλου. Ειδικά για όσα είπε ο κ. Ελιόγλου δεν γνώριζα τίποτε( ότι υπάρχουν ατασθαλίες από προηγούμενες διοικήσεις). Παραξενεύτηκα διότι δεν είμαι μέλος της επιτροπής στην οποία συμμετέχει ο κ. Ελιόγλου. Δεν είχα ενημέρωση γι΄ αυτά που μας είπε καιαυτά που είπε θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου».

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕΡΡΩΝ στις 1:17 μμ

4 σχόλια:

  1. ΠΑΤΡΑ: ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ
    Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρμόδιων αρχών στην Πάτρα για να εντοπιστούν επιχειρηματίες, έμποροι και εισοδηματίες που φέρονται να εξέδιδαν πλαστές αποδείξεις δωρεών σε μοναστήρια και εκκλησίες προκειμένου να έχουν έκπτωση...
    φόρου.

    Κάποιες από τις δωρεές άγγιζαν και τις 40.000 ευρώ.

    Αυτό το γεγονός κίνησε τις υποψίες των εφοριακών της Β' ΔΟΥ Πάτρας που άρχισαν έρευνα προκειμένου να διασταυρώσουν τα στοιχεία.
    Στην Πάτρα υπάρχει εισαγγελέας σε μας τι γίνεται .
    όταν οι εκλησιαστικές επιτροπές των Ιερ΄ων Ναών Αγ.Δημητρίου , Ευαγγελίστριας , Αγ.Αναργύρων ,Παναγίτασς κ.α λειτουργούν ως ΑΜΚΕ η ΜΚΟ μήπως να ανοίξουν τα βιβλία τους να δούμε τι γίνεται .αθαινω οτι μια εκκλησιαστικ΄η επιτροπή είχε ειδικότητα στις δωρεες ιδιοκτητών προπο.Η ταρίφα ήταν 15%.Δηλαδή αν σου έδιναν βεβαίωση δωρεάς 10.000 ευρώ έπρεπε να δώσεις 1500.Μην πει κανείς οτι κάνουν με αυτά τα χρήματα φιλανθρωπικό έργο .Γιατί σε κάποια εκκλησιαστική επιτροπή που γνωρίζω το 2010 δόθηκαν βεβαιώσεις 350.000 ευρώ .Εισπράχθηκαν όμως 55.000 ευρω .Πως λοιπόν οι καλοί μου χριστιανοί δικαιολόγησαν την τρύπα των 300.000 ευρώ .Πλυντήριο ξεπλύματος μαυρού χρήματος οι εκκλησίες και κονόμας για τα λαμόγια .Μην αναριωτέσαι ΙΑΚΧΕ για το πώς κάποιοι ιερεις κάνουν πολυέξοδους γάμους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΙΟΓΛΟΥ!
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ.
    ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ...ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ!

    ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ, ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΕΚΔΟΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΙΚΟΥ!

    - Ο Χρηστάκος (που ξέρει πολλά)-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=234125216636460&set=a.234124813303167.54132.100001169510711&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε είχε γίνει χαμός! Kατά την έναρξη της γενικής συνέλευσης ο Α΄Αντιπρόεδρος Ελιόγλου ανάφερε από το βήμα ότι κατά το παρελθόν υπήρξαν σοβαρές ατασθαλίες απο της προηγούμενες διοίκησης και υπαλλήλους, σαφώς είχε υπόψιν τις περίπτωσεις δανείων Ρουστάνη Μπουτάκογλου και τις λαμογιές του τότε διευθυντή Ηρακλή Μπακάλη και την επιτροπή εσωτερικού ελέγχου Χατζηδημητρίου Νίκου του γνωστού «Αρσέν Λουπέν», το γνωστό λαμόγιο και εκβιαστής Ελιόγλου τα είπε αυτά ώστε ο Πρόεδρος Χατζηλιάδης να τον διευκολύνει με τα δάνεια που χρωστάει που όντως έκανε μετά.

    Ο Πρόεδρος δεν θέλει να βγαίνουν στην φόρα οι βρωμιές τους λόγω φιλίας με τον Νότη Καφεστιδη γαμπρό του Ηρακλή Μπακάλη και τωρινό Α΄Αντιπρόεδρο της Τράπεζας, όσο για τα σημερινά πράγματα στην Τραπεζα πάλι λίγοι τρώνε και δουλεύουν με την Τραπεζα όπως ο γεμάτος χρέη Γαλάνης, κουμπάρος του Καφεστιδη που τον έχουν μέσα στην λίστα των μεγαλοοφειλετών της Εφορίας και όλοι οι εργολάβοι που στις εκλογές έκαναν πολιορκία στο Ελπίδα RESORT λόγω συμφερόντων.

    O Πρόεδρος Χατζηηλιαδης είναι κουμπάροι με τον Γιώργο Ψαρογιάννη ο οποίος κατά την μεταγραφή του στην Συναιτεριστική Τραπεζα απαίτησε να φέρει μαζί του την Κόρη του Πήλινα Ψαρογιαννη και την ROTARY Μαρία Σαμαρά, (είναι και νονός των παιδιών της). Φορτωμένος πλέον με τα οικονομικά προβλήματα της παραπαίουσας Ασφαλτικής ΑΕ Χατζηηλιάδης υποσχέθηκε κατά τον προεκλογικό αγώνα του Ιουνίου πολλά πράγματα στους εργολάβους. Γκότσης ο πρόεδρος τον εργολάβων μαζί με τον προβληματικό αδερφό του με το ξυρισμένο το κεφάλι έταζαν βοήθεια στους εργολάβους Άμα ψηφήσουν Χατζηηλιαδη-Καφεστίδη ο οποιος τον έχει κουμπάρο τον Φούρναρη Χρήστο έλεγε ότι θα βοηθήσει με δάνεια με 1% επιτόκιο όπως πήρε και ο ίδιος για την πάρτη του και έταζαν πρόσληψης νέων κοριτσιών το οποίο είναι το αγαπημένο χόμπι του Προέδρου (είδατε την γραμματέα διοίκησης την οποία προσέλαβε η οποία είναι 22 χρονών ξανθιά με γαλανά ματιά) αντί να στελεχώνει την Τραπεζα με έμπειρα στελέχη μαζί με τον Πουρνάρη ξεπληρώνουν τους φίλους ψηφοφόρους.

    Όσο για τον Γιάννη τον Μπαλίτη τον ρωτάνε διάφοροι «γιατί δεν αντιδράει», αυτός απάντησε ότι τον ενδιαφέρει να εκλέγεται λόγω πρεστίζ και ότι τον ενδιαφέρουν οι αμοιβές που παίρνει από την Τραπεζα και το Επιμελητειριο για να μπορεί να ζει επειδή ούτε 300 ευρω βγάζει απο τα έπιπλα και ο γαμπρος του είναι άνεργος και τον ταϊζει. Ο Πρόεδρος έχει κάνει την Τραπεζα μια μεγάλη κλικα και εξηπηρετει ότι θέλει αυτός όπως τον κουμπάρο του τον φίλο του τον Χρυσάφη και όποιον του καπνίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ