Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ...


 ... ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ Η ΕΛΜΕ , ΖΑΧΟΣ vs ΠΑΣΚΕ


Αναφέρει μεταξύ άλλων στην καυστική επιστολή του, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ , Ζάχος Κατσάνης :


"Για παράδειγμα, ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. δεν έκανε καμιά παρέμβαση στο Υπουργείο Παιδείας για να «κόψει» την απόσπαση της Ελευθερίας Πάνου, που ήταν πρώτη στο γνωμοδοτικό πίνακα του Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας. Γιατί απλούστατα δεν τον ενδιαφέρει αν η Ελευθερία Πάνου είναι στέλεχος της Δ.Α.Κ.Ε. Γιατί απλούστατα δε διαχωρίζει τους συναδέλφους, γιατί απλούστατα δεν έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για τα Γραφεία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης, γιατί απλούστατα δε διακατέχεται από τα παλαιολιθικά αντιδεξιά σύνδρομα μερικών στελεχών της Π.Α.Σ.Κ., για τα οποία η κρίση ταυτότητας είναι εμφανής: ενώ πριν από δυο χρόνια διατυμπάνιζαν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα αν ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. ήταν στέλεχος της Δ.Α.Κ.Ε., εντούτοις σήμερα οι ίδιοι φρίττουν στην ιδέα και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους μπροστά στο ενδεχόμενο ένα στέλεχός της να αποσπαστεί στα Γραφεία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης. Τον θεωρούν εισβολέα, περίπου νομίζουν ότι μπήκε στο σπίτι τους χωρίς την άδειά τους.

Ως εκ τούτου θα ήταν αδιανόητο για τον Πρόεδρο της Ε.Λ.Μ.Ε. και για τη δική του συνδικαλιστική διαδρομή να μην καταγγείλει αυτές τις λογικές και αυτές τις πρακτικές. Αλλά, πέραν των κραυγών της Π.Α.Σ.Κ., τα ερωτήματα προς κάποια στελέχη της είναι, δυστυχώς γι’ αυτά, αμείλικτα: υπήρξε ή όχι δική τους παρέμβαση για να «κοπεί» η απόσπαση της Ελευθερίας Πάνου; Αν ναι, γιατί; Και, αν όχι, γιατί δεν καταγγέλλουν το γεγονός; Επίσης: μπορεί κάποιος χωρίς την έγκριση της Π.Α.Σ.Κ. να αποσπαστεί στα Γραφεία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης, αν έχει τα απαιτούμενα προσόντα; Ναι ή όχι; 

Και εντέλει: ας μας απαντήσουν αν τέτοιου είδους αξιοκρατία και διαφάνεια ευαγγελίζονται, αν με αυτόν τον τρόπο σκέφτονται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον ενδεχόμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Ας μας απαντήσουν σε όλα αυτά. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα…"


Διαβάστε περισσότερα :


20 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ : ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τελευταίο κομμάτι της ανακοίνωσης είναι η ουσία διαβάστε και γελάστε
    << Σε μια εποχή που δεχόμαστε ως εργαζόμενοι μια απίστευτη επίθεση, σε μια εποχή που θα έπρεπε να συσπειρωθούμε για να περισώσουμε ό,τι μπορούμε να περισώσουμε, σε μια εποχή που οι παραταξιακές διαμάχες του παρελθόντος φαντάζουν ως εξαιρετική πολυτέλεια, κάποια στελέχη της Π.Α.Σ.Κ., όχι μόνο επιλέγουν φτηνιάρικες διχαστικές και τυχοδιωκτικές πρακτικές, αλλά και δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του συνδικαλιστικού μας οργάνου. >>
    1.Πάνω από 50 εκπαιδευτικοί τρίτεκνοι, με δυο παιδιά δεν πήραν απόσπαση με αποτέλεσμα την οικονομική και κυρίως την οικογενειακή διάλυση.
    2.Τα σχολεία λειτουργούν χωρίς βιβλία.
    3.Οι σχολικές επιτροπές δεν έχουν φράγκο με το χειμώνα προ των πυλών ( να δούμε πως θα βάλουν πετρέλαιο ).
    4.Σχολεία στα πλαίσια των συγχωνευσεών έκλεισαν τον Ιούνιο και ξανανοιξάν τον Σεπτέμβριό .
    Και αυτοί με το μόνο που ασχολούνται είναι γιατί η Ελευθερία δεν πήρε απόσπαση στα γραφεία.
    Αλήθεια πως γίνεται με 10 μόρια να παίρνεις απόσπαση όταν άλλοι με 30 δεν πήραν .
    Προς τους Πασ'οκους δεν ρωτάτε τον βουλευτή σας τον Μάρκο μήπως λέω μήπως γνωρίζει κάτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΑΚΧΑΚΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΕΒΕΣ. ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΦΟΥ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.ΑΠΟ ΤΟ 89 Ο ΖΑΧΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε γραφικέ ουζοπότη Ζάχο, γίνεται της πουτάνας στα σχολεία φέτος, και συ ασχολείσαι με την πατσαβούρα την Πάνου που δεν πήρε βυσματοαπόσπαση στα γραφεία. Πέρσι υποστήριξες την Παχαδίρογλου, αφού δεν τόλμησες να καταγγείλεις την απόσπασή της στη μέση της χρονιάς.
    Αριστεροδεξιέ, τα έσπασες τώρα με το Μπολαρέικο βρωμερό συνάφι που σε έκανε πρόεδρο, αφού δεν έχουν ούτε ένα δικό τους κοπρίτη που να μπορεί να αρθρώσει μια κουβέντα.
    Φέτος, αντί να έρχεσαι στα σχολεία και να μας τσαμπουνάς τις αριστερίστικες μπουρδολογίες σου, να πας στον Μπόλαρη, τον Καρυπίδη, την κυρα-Μαρία και στους λοιπούς ινστρούκτορες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΤΣΑΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΤΣΑ; ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΕΧΡΙΤΗ, 80 ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κόσμος καίγεται και το μ...ί χτενίζεται . Μας έχουν πηδήξει , μας καταστρέφουν και οι συνδικαλιστές ασχολούνται με τα ρουσφέτια . Να τους φτύσουμε όλους και σε κάθε απεργία να είμαστε μπροστά . Αυτή την πολιτική θα την ανατρέψουμε με τον αγώνα μας . Δεν έχουμε ανάγκη κανένα νταβατζή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε τεμπέλαρε Ζάχο :
    1. πότε θα κάνεις μάθημα , να πάψουν να διαμαρτύρονται και οι γονείς των παιδιών ;
    ΣΗΜ : Μήπως σε νοιάζει, μια ζωή τεμπέλαρος ήσουν , από τα Γιάννενα μέχρι σήμερα
    2. Την Ελευθερίτσα τι την κρατάτε ακόμη στην ΕΛΜΕΣ αφού δεν είναι πλέον στην β/θμια;
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΠΡΙΤΗΣ !!!
    ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ( ΣΕΒΑΣΛΙΔΗ ΘΥΜΑΣΑΙ !) ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΜΕΝΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΖΑΧΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΣΤΑΝΙΣΗ,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,Ν ΑΞΕΡΕΣ Ο ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΜΠΑΙΡΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕΙ,ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ,Η ΕΛΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 89ΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 5.15 και λοιπά κομματόσκυλα
    Οι Πασόκοι είναι ούτως ή άλλως μαθημένοι και καλά εκπαιδευμένοι στην αγυρτεία, την θρασύτητα, την προβοκάτσια, την καπηλεία συμβόλων συνθημάτων και ιδεολογιών, από τότε που ιδρύθηκε το "σοσιαλδεξιό" τερατούργημα από τον παπατζή λαοπλάνο (αυτόν τον αρχικοπρίτη τσόγλανο που προπολεμικά κάρφωνε τους συντρόφους του τροτσκιστές στον Μανιαδάκη για να του χορηγηθεί άφεση αμαρτιών και να πάρει διαβατήριο για το Αμέρικα). Ακόμη και ο όρος "σοσιαλιστικό" στον τίτλο του τερατουργήματος αποτελεί την μεγαλύτερη προσβολή και ύβρι για ολόκληρη την Αριστερά και την ιστορία της. Όχι βέβαια πως οι άλλοι πάνε πίσω. Αν διαβάσει κανείς τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΝΔ, της ΔΑΚΕ και της ΔΑΠ θα νομίσει ότι πρόκειται για τα πλέον προωθημένα κείμενα της ...επαναστατικής πρωτοπορείας και της ελευθεριακής αριστεράς, κάνοντας τα γραπτά των Μαρξ, Έγκελς, Μπακούνιν, Λένιν κ.λ.π. να φαντάζουν με ....παιδικά παραμυθάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 89,ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΓΙΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΠΛΕΟΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ.Υ.Γ. Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΖΑΧΟ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε πράσινα ερπετά, μην πιάνετε τον Ζάχο στο στόμα σας, δεν σας παίρνει, κοιταχτήτε στον καθρέφτη του τάχα σοσιαλιστικού και κάργα νεοφιλελεύθερου κόμματός σας και μπορείτε να διακρίνετε τον Καρατζαφύρερ, τη Ντόρα και τα δικά σας παιδιά (ο ανεκδιήγητος ΜΚΟ Σταθης, ο "βούδας" Μάρκος και ο ντεμέκ 'αντάρτης" Τζελέπης)να σηκώνουν τα χεράκια τους ψηφίζοντας "Ναι" στο μνημόνιο και στο μεσοπρόθεσμο. Τολμάτε να μιλάτε για συνεργασία με τη δεξιά...το "βρώμικο 89" πάλιωσε πορδόμαγκες,γιαλατζί αντιδεξιοί...τώρα βιώνουμε το βρώμικο -μα πολύ βρώμικο- 2010 και μετά (για δείτε τα μαγειρέματα με το έλλειμμα, τις επαφές με Στροσ Καν προ μνημονίου κλπ,κλπ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι η ΕΛΜΕ να είχε κι άλλους Ζαχους, θάταν αλλιώς τα πράγματα σήημερα στο χώρο των καθηγητών, αλλά πήξαμε στα σκατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Ο Ζάχος δεν ξεπούλησε την όποια θέση στα δημόσια πράγματα για προσωπικό του συμφέρον (και μάλιστα σε καιρούς που το είχε ανάγκη, όντας μονόμισθος).Ούτε πήρε καμμιά δοτή θέση σαν κάτι άλλα καλόπαιδα και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Ο Ζάχος δεν λοξοκοίταξε προς το ΠΑΣΟΚ για καμμιά θεσούλα όταν κάποιοι άλλοι "αριστεροί" ανακάλυπταν την "κρυφή γοητεία του ΠΑΣΟΚ" (πχ. Μαριγούλα)
    Ο Ζάχος δεν μάσησε τα λόγια του είτε αυτά αφορούσαν τον εκάστοτε προϊστάμενο Β/βάθμιας (βλέπε κόντρες με Χ'βασιλείου και Μπουλάκη)είτε αφορούσαν τους συνδικαλισταράδες της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ.
    Ο Ζάχος δεν άραξε στα "προνόμια" των συνδικαλιστών (σιγά τα προνόμια θα μου πείτε,ελάχιστη μείωση ωραρίου)αλλά όργωνε και οργώνει τα σχολεία του νομού κάθε φορά που έχει απεργία ή άλλο ζήτημα, προσπαθώντας να ξεκουνήσει τους καθηγητές από τις προφάσεις που εφευρίσκουν για να μην αντιδρούν στην οικονομική και κοινωνική ισοπέδωση που υφίστανται από τον Γιώργαρο (εξαφανισμένο τελευταία, χτυπημένο από το σύνδρομο του κουρασμένου Καραμανλή)και τον οδοστρωτήρα δικαωμάτων Μπενύτο Βενιζέλο,πρωθυπουργό παρα τω Παπανδρέου.
    Ο Ζάχος δεν μιλάει στα σχολεία για το πόσο μάγκας συνδικαλιστής είναι όπως κάτι άλλοι τύπου Γάδου,αλλά κάνει πολιτική και μάλιστα αριστερή πολιτική...
    Ο Ζάχος, τέλος, δεν λογαριάζει κανέναν καιτίποτα όταν πιστεύει οτι έχει δικιο, θα βγεί και θα πει την άποψή του δυνατά, καθαρά και χωρίς φιοριτούρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε γαϊδούρια του ΠΑΣΟΚ, θρασύδειλοι, όταν ο Ζάχος τα έβαζε με τον Αραμπατζή, εσείς τρέχατε και δίνατε συνεντεύξεις στο κανάλι του.Ου,να μου χαθείτε, και τώρα τελευταία ξεθαρέψατε και ψελίσατε και εσείς καμμιά κουβέντα έναντια στον Αραμπατζή...αλλα ποιός ύψωσε τη φωνή ενάντια στε αυτήν την γάγκραινα στα Σεραικα Μέσα Ενημέρωσης; Μόνο ο Ζάχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε από δω, κωλοπασόκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΔΑΚΕ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΖΑΧΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΧΑΚ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ,ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΑΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Who is who

    Αυτό κι αν είναι σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες!
    Ποιος είναι αυτός που:
    •Είναι πρώην πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών
    •Είναι πρώην αιρετός στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σερρών
    •Είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος
    •Είναι στέλεχος της Π.Α.Σ.Κ. καθηγητών. Και τελευταία, σαν να τον τσίμπησε κάτι, όταν κατάλαβε ότι από την πολλή ισορροπία δεν τον χαμπαριάζει κανείς στην Π.Α.Σ.Κ., ανέλαβε δράση: ανακάλεσε εαυτόν από την αποστρατεία και ανέλαβε να καθαρίσει το θέμα με την Ελευθερία Πάνου και να «κόψει» την απόσπασή της στα Γραφεία της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών. Με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, ομολογουμένως. Στη συνέχεια αποφάσισε να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδρο της Ε.Λ.Μ.Ε., γιατί αυτός επέκρινε τη στάση του, και «διέταξε» τους εκπροσώπους της Π.Α.Σ.Κ. στο Δ.Σ. να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους. Αυτός που επί χρόνια, όντας στην αποστρατεία, καλλιεργούσε επιμελώς και μεθοδικά για τον εαυτό του την εικόνα του μετριοπαθή, την εικόνα του Νέστορα, την εικόνα του σοφού τέλος πάντων. Και εν πολλοίς το είχε πετύχει. Και τώρα έφτασε στην απόλυτη ξεφτίλα. Εν ολίγοις, για να αντιγράψουμε τον Γ. Παπανδρέου τον πρεσβύτερο «εδοξάσθη κρυβόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»…
    Who is who? Ο ευρών κερδίζει περίοπτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Π.Α.Σ.Κ. στις προσεχείς εκλογές της Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που το είδατε ρε λεχρίτες οτι θα συνεργαστεί με τη ΔΑΚΕ;'''''''οσο θα συνεργαστεί με τη νεοδεξιά του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζαχο θυμασαι μια φορα που ειχαμε συνελευση στις 8μμ και οι φασιστες της δακε την κανανε στις 7.30μμ για να περασει η κομματικη γραμμη τους,με αυτους τους ανθρωπους θα συνεργαστεις τωρα,σαν φιλος σου προτεινω να παραιτηθεις για να ξεβρακωθει επιτελους και ο Μπαιρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Ζάχο, όποιος ανακατεύεται με τα "σοσιαλ"νεοφιλελεύθερα πρασινογάλαζα σκουλήκια, τον τρώνε και οι ...κότες!!! Άσε δε που αν τα αφήσεις και μεγαλώσουν βγάζουν γλώσσα και γίνονται θρασύτατα και επικίνδυνα. Αφού σε χρησιμοποιούν για τα παιχνιδάκια εξουσίας και τις εξυπηρετήσεις τους,στη συνέχεια σε πετάνε στον σκουπιδοτενεκέ σαν στημένη λεμονόκουπα...
    Αλήθεια εκείνη η περιβόητη παράταξη μαϊμού με τον ψευδεπίγραφο-κάπηλο τίτλο που τόσο είχε ευαισθητοποιηθεί(μάλλον επιλεκτικά) με την υπόθεση της Ολυμπίας, στέλνοντας μάλιστα τη γνωστή προβοκατόρικη επιστολή μες τα μαύρα τα μεσάνυχτα από τα γραφεία της ΕΛΜΕΣ σε μεγάλη εκπαιδευτική ιστοσελίδα, πώς και ΔΕΝ θορυβήθηκε να πράξει τα δέοντα, μετά το χαμό που έγινε με τις τελευταίες αποσπάσεις-τοποθετήσεις εντός νομού;;;
    Πώς και δεν ευαισθητοποιείται και με τις ανάλογες περιπτώσεις αποσπασμένων σε όλα τα βουλευτικά γραφεία;;;
    Υ.Γ. Φυσικά και δεν θα έπρεπε το συνδικαλιστικό όργανο, που οι εκπρόσωποι του κρατικού συνδικαλισμού(ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ) έχουν μεταλλάξει σε πελατειακό μαγαζάκι και γραφείο κομματικών/βουλευτικών ή προσωπικών δημοσίων σχέσεων και μωροφιλοδοξιών, να ασχολείται με βυσματικές εξυπηρετήσεις(αποσπάσεις κ.λ.π.) διαφόρων κυρίων και κυριών που ουδέποτε υπηρέτησαν την οργανική τους θέση ή ακόμα χειρότερα έχουν να μπουν σε σχολική αίθουσα από τότε που ήταν και οι ίδιοι/ες ...μαθητές/τριες!!! Κάτι τέτοια διασύρουν και φθείρουν το συνδικάτο ιδιαίτερα σε μια περίοδο (την χειρότερη που περνάνε οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός μεταπολεμικά), που θάπρεπε να ασχολείται με πολύ σοβαρότερα θέματα και νάναι περισσότερο δυνατό από ποτέ.

    Συντροφικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ