Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ


Δεν είναι  μόνο η Οικονομική κατάρρευση  που άρχισε  το 1981 με την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ του λαϊκιστή – μαρξιστή Ανδρέα Παπανδρέου (+) και επιδεινώθηκε κατά την διακυβέρνηση του ανεύθυνου «ανεψιού» Καραμανλή  το πρόβλημα της Ελλάδας , παρά το ότι,  η «σοσιαλιστική λαίλαπα» της περιόδου 1981 -2003, κατόρθωσε και διέβρωσε το αξιακό σύστημα της ελληνικής κοινωνίας με αποτέλεσμα σήμερα να έχει ξεσπάσει η συνισταμένη όλων των αποσαθρωτικών δυνάμεων που για χρόνια δούλευαν υπόγεια


Διαβάστε περισσότερα :
http://a-jackal.blogspot.com/2011/02/ta-aitia-toy-e.html

11 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΑΛΙΔΑ.ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ....................................................................................................ΑΘΑΝΑΤΟΣ.........................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνη την περίοδο τουλάχιστον έφαγε ψωμάκι και ο κόσμος και όχι μονο τα λαμόγια και οι τράπεζες όπως γίνεται τώρα με τον ΓΑΠ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A(Y)NAN ΕΠΙΓΟΝΟΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ,ΝΑΙ ,ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ?
    Η ΣΒΟΥΝΙΑ ,ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!
    ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΥΝΑΒΙ,
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ
    ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ...
    Ε Ϊ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ-ΒΟΛΕΥΤΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ Ν.ΣΕΡΡΩΝ

    ΥΓ 2(ΔΥΟ) ΔΙΣ DOLLARS ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ USA ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:06 ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΑΚΙ ... ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. IAΚΧΟΥΛΗ.
    ΕΤΣΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΨΩΜΑΚΙ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θλιβερά είναι τα ανιστόρητα μυαλά σας, αμόρφωτα και ΑΕΡΓΑ ψευτομαγκάκια που διαχειρίζεστε το μπλογκ. Διότι αν γνωρίζατε ιστορία, θα ξέρατε φυσικά ότι η 3η Σεπτέμβρη είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ της εξέγερσης του αθηναϊκού λαού το 1843, κατά των παράσιτων της Βαυ(ρβ)αρικής μοναρχίας. Τώρα το αν ο αρχιλαοπλάνος και γνήσιος εκφραστής των αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα, χρησιμοποίησε αυτή την ημερομηνία, αυτό αποτελεί ακόμα ένα τρυκ στην μακρά ιστορία καπηλείας που χαρακτηρίζει αυτόν και το κίβδηλο ψευτοσοσιαλιστικό κατασκεύασμά του. Ακριβώς όπως καπηλεύθηκε, τσαλαπάτησε και διέσυρε έννοιες και πρόσωπα όπως τον μαρξισμό, τα συνθήματα του γαλλικού Μάη του '68, τον πατριωτισμό, μέχρι τον αναρχισμό και τους πρώτους ουτοπιστές σοσιαλιστές(!!!) Σαιν Σιμόν, Φουριέ, Όουεν, Προυντόν και τόσους άλλους ακόμη. Όμως αυτό δεν το θίγετε. Γιατί άραγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ===4:21 ΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΚΗ ΓΝΩΣΕΩΝ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα σκεφτόταν άραγε ο Ανδρέας αν έβλεπε το παιδί του να διαλύει τα πάντα ; Και το χειρότερο , οι ίδιοι που υμνούσαν τον Ανδρέα έχουν γίνει γατούλες του ΓΑΠ . Τι να πω δεν ξέρω .
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει την πορεία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ στη μεταπολίτευση , πλήρη διάλυση δηλαδή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο συνθέτης του τραγουδιού '' θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς '' απαγόρεψε να ακούγεται στις συγκενρώσεις του ΠΑΣΟΚ .
    Η κόρη του Μάνου Λοίζου προχώρησε στην ίδια ενέργεια για το τραγούδι του πατέρα της '' ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ ''
    Τυχαίο ? Δεν νομίζω !
    Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν τόσο ευνουχιστεί στη λαμογιά και στην εξουσία που δεν παίρνουν ούτε μια πτωτοβουλία για να διώξουν αυτό τον κύριο που μας κυβερνάει ? Λίγη αξιοπρέπεια δεν τους έχει μείνει ?
    Τα γράφει αυτά κάποιος που έχει δόσει μεγάλες μάχες για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και ντρέπομαι για αυτή την κατάντια του ΠΑΣΟΚ και της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ.....................................................................................................................................................ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠOΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ.....ΚΑΛΑ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ