Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕΡΡΩΝ





the insider: ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕΡΡΩΝ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ Ερώτησεις προς ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗ 1)ποτέ θα μας απαντήσετε σχετικά με το δάνειο Μπουτακολγου πο...

5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν γράφεις για αυτόν τον γελοίο τον Φώντα, που πέρασε τη νύχτα του μέσα στο κρατητήριο; Άκουσον - άκουσον προσπάθησε να δείρει έναν άνθρωπο μέσα στη πόλη. Ο άλλος θα του πάρει τα νεφρά, αφού πήγε στην καρδιολογική κλινική.
    Πετάχτε τον βλάκα έξω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΛΑΡΟΥΝΚΑΑΑΑΑΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΥ ΙΑΚΧΕ Ο ΧΑΤΖΗΑΠΑΦΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΦΟΒΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρθρο τοπικης εφημεριδας.βγαλτε συμπερασμα
    Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών 13 ioynioy 2008
    Μέρισμα για πρώτη φορά ανά μετοχή-Αισιόδοξοι ο πρόεδροςΓιάννης Χατζηηλιάδης για το παρόν και το μέλλον της Τράπεζας, καθώς και ο Αλέκος Χρυσάφης- «Προβληματισμένος από τα λεγόμενα των Ελιόγλου, Πολίτη και Πεταλωτή», δηλώνει ο Γ. Μπαλίτης

    Ανοδική πορεία παρουσιάζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών σύμφωνα τα αποτελέσματα χρήσης καιτον ισολογισμό. Αυτά έγιναν γνωστά κατά τηγενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκετηνΤετάρτη 11 Ιουνίου.
    Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ.Γιάννης Χατζηηλιάδηςεμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα χρήσης. Τονίζει ότι η πρόοδος της Τράπεζας φαίνεται και από τα νούμερα αλλά και από το γεγονός ότι για πρώτη φοράδίνει μέρισμα 2,75% ανά μετοχή. Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Αλέκος Χρυσάφης ο οποίος σε δηλώσεις του στη «Σ» ανέφερε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα συνεχίζει την ανοδική της πορεία.
    Από την άλλη πλευρά ο β΄ αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μπαλίτης εμφανίστηκε προβληματισμένος από τα όσα είπε σε τοποθέτησήτου ο α΄ αντιπρόεδρος της Τράπεζας κ. Θεόδωρος Ελιόγλου που έκανε λόγο για ατασθαλίες επί προηγουμένων διοικήσεων.
    Γιάννης Χατζηηλιάδης( πρόεδρος της Τράπεζας):« Ήταν η 4η γενική συνέλευσητης Τράπεζας ως πιστωτικό ίδρυμα. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης κύλησαν ομαλά. Είναι η πρώτη χρονιά που η Τράπεζα δίνει μέρισμα στα μέλη της, 2,75%ανά μετοχή. Η πορεία της Τράπεζας είναι πολύ καλή , γεγονός που φαίνεται από τα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάστηκαν στον ισολογισμό».
    Γιάννης Μπαλίτης( β΄ αντιπρόεδρος της Τράπεζας): « Ήταν η 4η γενική συνέλευση της Τράπεζας. Ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα χρήσης για το τρέχον έτος . Όλα τα νούμεραπαρουσιάζουν άνοδο( καταθέσεις, χορηγήσεις καθαρά κέρδη). Εκείνο που με προβληματίζει είναι η μικρή συμμετοχή των μετόχων. Από τους 3200 μετόχουςστη συνέλευση ήταν μόνο 200 μέτοχοι καιψήφισαν τελικά μόνο 170.Από εκεί και πέρα στη συνέλευση αίσθηση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των κ.κ. Πολίτη και Πεταλωτή αλλά και του α΄ αντιπρόεδρου κ. Ελιόγλου. Ειδικά για όσα είπε ο κ. Ελιόγλου δεν γνώριζα τίποτε( ότι υπάρχουν ατασθαλίες από προηγούμενες διοικήσεις). Παραξενεύτηκα διότι δεν είμαι μέλος της επιτροπής στην οποία συμμετέχει ο κ. Ελιόγλου. Δεν είχα ενημέρωση γι΄ αυτά που μας είπε καιαυτά που είπε θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ