Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ "ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ" ΤΟΝ MOUSTAFA


ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ

8 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΣΤΩ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΒΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα μεγαλο λαμογιο εισαι τουραμανιδη σε ξερουν ολοι στη σερρες.τετοια ρεμαλια σαν εσενα ρημαξαν το ελληνικο δημοσιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΑΝ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ... ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ

      Διαγραφή
  3. Ο Σερραίος (δικολάβος) δημότης δεν είναι και τόσο αθώα περιστέρα όπως φαίνετε. Έχει και αυτός συμφέροντα από το αυτοκινητοδρόμιο. Και τι εννοώ κάνει τα μεροκάματα του στο ένα από τα δυο κυλικεία τις πιστά, όταν έχει αγώνες. Στο όποιο κατά τη διάρκεια θητεία τις παρούσας διοίκησης έλιξε σύμβαση του. Σύμβαση η όποια είχε υπογραφεί με ασαφείς όρους ως προς τι λήξη τις, από τη τότε αρεστή στον ιδιοκτήτη (εργοδότη σήμερα του συνταξιούχο δημόσιου υπάλληλου) διοίκηση. τόλμησε η παρούσα διοίκηση να ξεκαθαρίσει τους όρους της σύμβασης και τούς χάλασε τη μπουγάδα …….. Ίακχε για ψάξτω και εσύ λίγο. γιατί αν πάει εκεί ο εισαγγελέας άλλους πρέπει να μαζέψει ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΩ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΤΩΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ , ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ...

      ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ , ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΑς ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΒΡΕ ΚΟΤΕΣ "ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ"

      Διαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΑΜΑΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NIKOΛΑ...Νικόλα μι γίνεσαι κότα δεν κάνεις κουτσομπολιό (το είπε και ο προστάτης σου Ίακχος) στον εισαγγελέα Νικόλα στον εισαγγελέα……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1500000 ΕΥΡΩ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ Ο ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΞΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ