Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ



 Ο "οργισμένος"  τύπος με την περούκα, που βλέπετε να επιτίθεται στον διαιτητή του αγώνα είναι ο Πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Σαμουηλίδης, ο οποίος για να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο δηλώθηκε  (παράνομα ο απατεωνίσκος) στο φύλλο αγώνος ως "φυσιοθεραπευτής"

 Αυτό το λαμόγιο λοιπόν, εξέδιδε εισιτήρια του ενός (1) ευρώ και εισέπραττε δέκα (10) ευρώ ( ήδη υπάρχουν πέντε θύματα και σχετικό βίντεο , ετοιμοι να το καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές) και η συνέχεια έπεται ...




 Υ.Γ. 1 - Λοιπόν σαχλοπερούκα, χωριάτη με το περοκίνι, έμαθα οτι γυρίζεις στην πιάτσα και απειλείς με καταγγελία για δήθεν απόπειρα δωροδοκίας ...  συμμαζέψου "ομορφάντρα μου", μακρυά από τον Εθνικό Γαζώρου   γιατί ... θα βάλω και ΣΩΣ για να γλυστράει

Υ,Γ. 2 - "Κάτω απο κάθε περούκα κρύβεται και ένα φτηνολαμόγιο"  θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

7 σχόλια:

  1. ...σαν τρυπημένο απο εφορία μου φαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ, για να μαθαινεις!!!Ο
    Ο περουκας απο την Αναγεννηση την "σκαμπουλαρει"
    χαρις στον Μεγκλα.
    Ο Μπεος (Καλαποτλης Γιωργος ειναι το ονομα του)ηθελε να στειλει το βιντεο του αγωνα στον Αθλητικο Δικαστη
    επικαλουμενος εννομο συμφερον. Το αποτελεσμα θα ηταν ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ της Αναγεννησης λογω παραπλανησης (σχετικα με την δηλωθεισα ιδιοτητα του περουκα στο φυλλο αγωνος), αφαιρεση βαθμων και προστιμο. Οπερ μεθερμηνευομενο
    σημαινει η Αναγεννηση θα ΕΠΕΦΤΕ κατηγορια για να μην πω οτι θα δυαλυοταν.
    ΙΑΚΧΕ, πες τον περουκομαλακα της Αναγεννησης να φιλισει το χερι του ΜΕΓΚΛΑ που ειναι ακομα ποδοσφαιρικα ζωντανος.
    Ο δε Μπεος μη θελοντας να ερθει σε συγκρουση με τον Μεγκλα εκανε το θεμα γαργαρα.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΚΙΩΤΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΟΜΑΛΑΚΑ!!!
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ(?) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΩΣΕ ΝΟΥ ΣΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =============== ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ, ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΠΗΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ e-mai: iakxos.posts@gmail.com

      Διαγραφή
  3. Ίακχε απότι φαίνεται το συστημα Σαμαρά στις Σέρρες θα καταρεύσει μετά την πιθανή υποψηφιότητα της Λίνας στις Σέρρες.Πολύ καλά στοχευμένη κίνηση από την Ντόρα. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια όπως λεν και στο χωριό μου.
    Θεωρείται σίγουρο και συζητιεται έντονα στους κύκλους του νέου κόμματος οτι οιστενοί φίλοι του πρώην Υπουργού Εσωτερικών του Κου Νίκου θα την στηρίξουν με νυχια και με δόντια. Ο Πολυχρόνης και ο Γιώργος σίγουρα δεν θα απαρνηθούν την επί πολλα χρόνια φίλη και ευεργέτη τους Λίνα.Πιθανόν να την στηρίξει και ο Ανδρέας ο οποίος δεν εχει σχέσει με το περιβάλλον του πρώην Υπουργού αλλά ο ίδιος διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις με την Ντόρα.
    Ζημιωμένοι από την ολη υπόθεση φαίνεται οτι θα είναι το Σαμαρικό μπλοκ και ιδιαίτερα ο κύριος εκφραστής του και υποψήφιος Βουλευτής ο Στάθης. Η σχεδόν σίγουρη στήριξη που φαίνεταιοτι θα δώσουν στην Λίνα ο Λάμπρος -ο οποίος ειναι τα τελευταία χρόνια στενός συνεργάτης του- και ο Ανδρέας ο οποίος θα υποχρεώσει πιθανόν και τον επαγγελματικό συνεργάτη του Στάθη τον Γιάννη-γαμπρός του Ανδρέα- να τον εγκαταλειψει τον αποδυναμώνουν ιδιαίτερα όχι μόνο πολιτικά αλλά και εκλογικά. Είνα λοιπόν ιδιαίτερα αισιοδοξοι στο στρατόπεδο της Ντόρας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα για το κόμμα τους στο Νομό Σερρών θα είνα ίδιαίτερα υψηλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Μπέος δεν βοηθούσε τον Γούλη τότε, τώρα η Αναγέννηση δεν θα αγωνιζόταν ούτε Γ τοπικό.
    Βουλώστε το στην Αναγέννηση και μην ανεβάζετε την ψείρα στον γιακά.

    Ο Γούλης δεν παίζεται ποτέ στο προπό. Τριπλή να τον παίξεις θα τον χάσεις γιατί θα διακόψει το παιχνίδι.

    10:24 αν νομίζεις ότι ξέρεις για το ποδόσφαιρο στην Σέρρες πες μου για τον Βισαλτιακό, Πανσουλιακό, Παραλίμνιο, Χρυσό, Γεφυρούδι, Δραβίσκο, Καρπερή γιατί ενώ ήταν ομάδες πρότυπα τώρα χάθηκαν στο τοπικό? Ποιοι και πόσα χρήματα έβγαλαν από την τσέπη τους και αν έβαλαν κάτι σε αυτή. Για πες μου για τον Καλλικράτη? Για πες μου για τον Μπέο που πήρε την ομάδα από μωρό παιδί και την έφτασε εκεί που την έφτασε? Για πες μου για τον Μέγκλα γιατί έφυγε από τον Πανσερραϊκό ενώ ετοίμασε γήπεδα στον Λευκώνα? Για πες μου πόσα χρήματα έριξε ο Μέγκλας στον Πανσερραϊκό?

    Αφού με τα εξηγήσεις όλα αυτά μετά θα μου πεις πόσοι έβγαλαν χρήματα από τον Πανσερραϊκό και πόσοι από τις άλλες ομάδες. Με κλανιές αυγά δεν βάφονται.

    Άφησε λοιπόν τις τοπικές ομάδες γιατί κρίνοντας τους αιμοδότες (όπως λέει ο Βάβαλης)δεν βοηθάς κανέναν.
    Εξυπνάδες του τύπου "δώσε μου σήμα" και "αν θέλεις να μαθαίνεις" έχουν δικαίωμα να τα λένε όσοι πληρώνουν και συνεισφέρουν στον λογαριασμό. Όσοι θέλουν μόνο να αρμέγουν, να πάνε στα ασχοληθούν με τα γελάδια τους και όχι με το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο 10¨24
    προς 05¨46
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ εισαι ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ νεαρε μου!
    Γι αυτο ο περουκομαλακας της Αναγεννησης "κανει καρριερα".
    Ακομη χειροτερα για σενα που "κανει καρριερα" και ο περουκομαλακας απο την Θεσ/νικη.
    Αν δεν μπορεις να δεις ποιοι εβγαλαν χρηματα απο τον Πανσερραϊκο τοτε σιγουρα "τα εβαψες τα αυγα"
    Ασε, δεν σε παιρνει !!!
    Ακου τον ΒΑΒΑΛΗ και θα πας μπροστα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΚΑ ΜΠΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ