Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

TO "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ "Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΙΩΠΗ"

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 


Μια από τις τόσες πικρές αλήθειες που έχει πει τις τελευταίες τρεις μέρες ο χαροκαμένος πατέρας του 19χρονου άτυχου παιδιού, που έχασε την ζωή του στο Λούνα Παρκ της Χαλκιδικής, που λειτουργούσε χωρίς άδεια, με ευθύνη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι η τελευταία κραυγή του Γιώργου Καϊμπαλη «Το σπίτι μας έκλεισε, ας μην αναλάμβανε η δήμαρχος αν δεν μπορεί». Αυτή η φράση του χαροκαμένου πατέρα είναι γροθιά στο στομάχι του πολιτικού συστήματος και της κομματοκρατίας που επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


 Γιατί για τα κόμματα εξουσίας προέχει το πως θα μπορέσουν να βάψουν με το χρώμα του κόμματος τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του χάρτη της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα και όχι η ικανότητα των υποψηφίων. Πριν μερικούς μήνες πανηγύριζε η ΝΔ που βάφτηκε ξανά μπλε ο Δήμος Χαλκιδικής όμως τώρα ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ ως «πόντιος Πιλάτος» νίπτει τας χείρας του για την εγκληματική ανεπάρκεια της γαλάζιας Δημάρχου.

Όμως δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Ευθύνη έχει και το κόμμα της ΝΔ που επέλεξε να στηρίξει την συγκεκριμένη κυρία για να αναδειχτεί δημαρχος. Επομένως όταν πριν δέκα μήνες πανηγύριζες που ο Δήμος Χαλκιδικής βάφτηκε μπλε θα πρέπει και τώρα με παρρησία να αναλαμβάνεις και την πολιτική ευθύνη για την αστοχία στην επιλογή σου. 

 Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ