Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

 Θεσσαλονίκη: «Δεν μπορώ να επιτρέψω 12χρονους δύο πάνω στα πατίνια», δήλωσε ο αντιδήμαρχος



 Ο κ. Τσιαπακίδης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας θεσμικού πλαίσου και αναφέρθηκε στην παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων που χρησιμοποιούν πατίνια.
«Πρέπει να μπει ένα θεσμικό πλαίσιο. Δεν μπορεί 12χρνος να το νοικιάζει με τον τρόπο που το νοικιάζει με τη φόρμα που υπάρχει και ο γονέας να μην γνωρίζει. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» τόνισε ο αντιδήμαρχος.

«Είναι η τελευταία φορά που τα συμφωνηθέντα θα πρέπει ως κύριοι να τα τηρήσουν. Δεν τηρήθηκαν υπάρχουν ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο. Και αν ανεξέλεγκτα τα αφήνουν όπου νάναι υπάρχουν και οι παραβάσεις της κατάληψης δημόσιου χώρου και 300 ευρώ πρόστιμο και μετά την παρέλευση άλλων τριών ημερών άλλο ένα 300αρι», επεσήμανε.

1 σχόλιο:

  1. . . . ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΑΓΩΝΙΑΣΘE ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ;;;;;;;;;
    OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024, ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ << ΓΙΑΤΙ ;;;;; >> .
    ΣΗΜΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΓΑΓΑΝ ΟΙΚ.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΩΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ;;;;;;;;;
    Γ Ι Α Τ Ι ;;;;;;
    ΚΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 60% ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ;;;;;;

    ΕΠΕΙΔΗ , Η ΑΠΟΧΗ , ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ,
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ , << καταδικάζει >> ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ / ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ