Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ...

 ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΚΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΣΑΚΑΦΙΟΡΑ



Με νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνεχίζεται η κόντρα του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων με την Αθηνά Λινού.


 Μετά τις καταγγελίες του κ.Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, η τελευταία ανέφερε πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του. 

Ειδικότερα η κυρία Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου εξεδήλωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.

 Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής των Χανίων απαντά: «Εμαθα πως θελεις λέει να μου κανεις μηνυση!!!

(φωτο 1-2) ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ! 

Μια συμβουλη: Πηγαινε βρες το Χατζηνικολαου που ηθελε να μου κανει κι αυτος μηνυση (για «να μου παρει ενα κοπάδι» οπως ελεγε) αλλα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!! 

Δευτερο : Ξεκίνα το πακεταρισμα. Αυριο σουρχεται κι άλλο μπουγιουρντι που πρεπει να παρεμβει και σε σενα και στο Σπανο αυτεπαγγελτως ο Εισαγγελεας!!

 Αντε καληνυχτα !»





1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ