Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΑΓΟΡΑΖΕΙ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΤΣΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ  !!!



H ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport, γράφει σήμερα ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της Μόντσα, ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με πληροφορίες, τις περασμένες ημέρες φέρεται να αγοράστηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

«Η διαπραγμάτευση διήρκεσε μερικές εβδομάδες και φέρεται να ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες», αναφέρει η εφημερίδα. «Ήταν η τελευταία καθοριστική... πάσα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού: να εγγυηθεί στην ομάδα του ένα λαμπρό μέλλον, δίνοντάς την στον Έλληνα μεγιστάνα», προσθέτει η εφημερίδα της Ρώμης. Η Μόντζα, αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία της Ιταλίας, όπου εφέτος κατετάγφη στην ενδέκατη θέση. 

Κατά την διάρκεια της σεζόν, μάλιστα, κατάφερε να πετύχει νίκες σε αγώνες με αντίπαλους την Γιουβεντους , την Ιντερ και την Νάπολι.

2 σχόλια:

  1. Ήξερα ότι ο Βαγγέλας είναι ο μάγος του αθλητικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι αλλά οτι θα έκανε αλισβερίσι και μάλιστα πετυχημένο Ντιλ με πεθαμένο τον προηγούμενο χρόνο με προσπερνά.Θεος τι θεός ημίθεος που κάνει θαύματα.μεχρι και νεκρανασταΠροσκυνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και παλι ο Βαγγελας θα καθαρισει, οπως καθάρισε την Αστον Βιλα και την Φιορεντινα. Θαπαρουν την κουπα οι μικροι του ΟΥΜΠΙΑΚΌΥ. Ο Βαγγέλας ΄έχει τρόπο ... πέστο κοκαλλάκι της νυχτερίδας 😜 💖



      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ