Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΔΕΝ ΧΡΥΣΩΣΕ ΤΟ ΧΑΠΙ Η ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ , ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

         MIA AXΡΕΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΕΒΕΥΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ


  Οι δηλώσεις της Δημάρχου  με αφορμή την αναπάντεχη παραίτηση της Άμισθης Αντιδημάρχου Πολιτισμού Χρυσάνθης Παλάζη μετά την κοινοποίηση του καταλογισμού υπέρ του Δήμου Σερρών των χρημάτων που εισέπραττε παράνομα ως Προεδρος της ΚΕΔΗΣ , όπως αποφάνθηκε το οριστικό Πόρισμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου τον Μάϊο του 2023 εξέπληξαν αφού επιβράβευσε την "παραιτηθείσα" χαρακτηρίζοντας ηθική την πράξη της.

Η παραίτηση αποσκοπούσε στην "διευκόλυνση" ολοκλήρωσης της διαδικασίας του καταλογισμού σύμφωνα με τις δηλώσεις της κ. Παλάζη και μέχρι την δικαστική δικαιώσή της διότι προτίθεται να προσβάλλει δικαστικώς όπως εχει το" δικαίωμα την σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Δηλαδή "ζήσε Μάη μου, να φας τρυφίλι" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη αφού η προσφυγή στα Διοικητικά Δικαστήρια απαιτεί ιώβεια υπομονή.

Παρά το γεγονός οτι ουδεμία επιρροή στην διαδικασία του καταλογισμού από κρατικό όργανο ή την εκδίκαση της υπόθεσης ασκεί το γεγονός εαν κατέχει ή όχι  την θέση της Άμισθης Αντιδημάρχου Πολιτισμού  η κ. Παλάζη επι της ουσίας η ίδια με τις δηλώσεις της αυτοαναιρείται και ακυρώνει "την γενναία'' παραίτησή της. 

Η  "παραιτηθείσα" δήλωσε  οτι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα της "ατύπως" και θα προφέρει τις υπηρεσίες της στην παράταξη των ΕΝΤΟΣ, με την εμπειρία, τις γνώσεις  και τις ικανότητές της !!!! 

Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία ;

Ο λόγος προφανής ... η παραπληροφόρηση και η συσκότιση του σκανδάλου της ΚΕΔΗΣ, η διαλεύκανση του οποίου ειναι το ζητούμενο αλλα δεν συμφέρει κανέναν από τους εμπλεκόμενους μεταξύ των οποίων και στελέχη των ΕΝΤΟΣ , της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και οι δύο επικεφαλής των.



13 σχόλια:

  1. Είμαι ένας υπάλληλος της ΚΕΔΗΣ και ειλικρινά δεν αντέχω άλλο αυτήν την παραπληροφορηση και την λάσπη που υπάρχει, σχετικά με το θέμα της Παλαζη, το οποίο δημιούργησε ο δειλός και μικροψυχος αποτυχημένος Χρυσάφης.
    Πως έχει το θέμα της Παλαζη. Η Παλαζη όταν ανέλαβε πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ συνέχισε να παίρνει τον μισθό που έπαιρνε ο προηγούμενος πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, μισθό που έπαιρνε μετά από δικαστική απόφαση. Εν συνεχεία σε έλεγχο που έγινε στην ΚΕΔΗΣ από αρμόδιες οικονομικές αρχές του Κράτους, οι αρχές αυτές κατέληξαν στην απόφαση ότι η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ πρέπει να παίρνει λιγωτερα χρήματα και τα επιπλέον χρήματα που έπαιρνε πρέπει να τα επιστρέψει πίσω. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Παλαζη πήγε το θέμα στα δικαστήρια και υποστηρίζει ότι έπαιρνε τον μισθό που έπαιρνε ο προηγούμενος πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, μισθό που έπαιρνε μετά από δικαστική απόφαση και τώρα περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης, σχετικά με το θέμα του μισθού του προέδρου της πρώην ΚΕΔΗΣ. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικαστικη αποφαση που αναφερεστε εκδοθηκε ερημην της ΚΕΔΗΣ ή οχι?. Εκδικαστηκε σε β βαθμο για να κριθει η ορθοτητα της ή παραιτηθηκε η Προεδρος απο την ασκηση ενδικου μεσου?

      Διαγραφή
  2. Μάλλον μόνο υπάλληλος της ΚΕΔΗΣ δεν είσαι διότι τίποτε από όσα γράφεις δεν ισχύει. Δυστυχώς για τους Σερραίους τοσο οι ΕΝΤΟΣ όσο και οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ αποκρύπτουν επιμελώς την ουσία του σκανδάλου γιατι για σκάνδαλο πρόκειται στο οποίο η κ. Παλάζη την μικρότερη συμμετοχή έχει αλλά είναι ο θλιβερός επίλογος. Απο την εποχή του Βλάχου έχει ρίζες αυτή η ιστορία. Μέχρι και ο Ιακχος βλέπω ατόνισε δυσκολεύται να πάρει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιαστή " 8 Αυγούστου 2024 στις 10:21πμ" για πες μας ποια είναι η αλήθεια; Δυστυχώς είσαι από αυτούς που τρέφονται από την λάσπη και το ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά
    Πόσο κόστισε ο Αρκούδος και πόσο η φάτνη;
    Ακόμα περιμένουμε απάντηση από την Παλάζη και την Γενική διευθύντρια, έχουν την διάθεση να δείξουν το τιμολόγιο πληρωμής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ΚΕΔΗΣ ήταν ένα πλυντήριο ξεπλύματος χρημάτων. Σε πλήρη γνώση της Προέδρου. Όσο για την δικαστική απόφαση για την καταβολή στον πρώην πρόεδρο, απέκρυψαν από το δικαστήριο τις επισημάνσεις του ελέγχου που διαπίστωνε τη μη σύννομη καταβολή. Και όλα αυτά σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο . Είναι να απορείς που επέλεξε η Βαρβάρα να αναθέσει τον πολιτισμό στην ανοικτή Πα ... Ευτυχώς το διόρθωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι εύκολο και ανέξοδο είναι να κατηγορεί κάποιος τους πάντες και τα πάντα ανώνυμα με αόριστολογιες απλώς και μόνο για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Όμως θα έλεγα, τουλάχιστον έστω και ανώνυμα, γιατί αυτοί οι δειλοί συκοφαντες δεν καταθέτουν τα οποία στοιχεία έχουν στον Εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τιμητή των πάντων και δη των ανώνυμων σχολιαστών γιατι δεν γράφεις επώνυμα;

      Διαγραφή
  7. Παλάζη καρφώνεσαι και εκθέτεις και αυτούς που βάζεις να γράφουν κατά παραγγελία. Σχεδόν 2 χρόνια πάνε που κοινοποιήθηκε στην ΚΕΔΗΣ και τον Δήμο το αποτέλεσμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου. Και πάνε μήνες που κοινοποιήθηκε και το οριστικό πόρισμα και πάει καιρός που ήρθε εκ νέου ο καταλογισμός με ποσά και προσαύξηση 2% γιατί δεν εκτελέσθηκε η απόφαση. Αποτέλεσμα, δε δικαιούσουν καμία αποζημίωση ούτε σεντς και το ήξερες και εξακολουθούσες να τα έπαιρνες. Αυτή είναι η ηθική σου για την οποία μιλάς και κόπτεσαι. Και η Μητλιάγκα σε έκανε και Αντιδήμαρχο ενώ εκκρεμούσαν όλα αυτά και τώρα θυμηθήκατε και οι δυο τι επιβάλει η ηθική. Οι Σέρρες βουλιάζει με Βαρβάρα και Παλάζη. Αλήθεια την αγωγή κατά του Χρυσάφη την κατέθεσες. Για να σας δούμε αγκαλιά στα δικαστήρια, έχετε πολλά να μας δικαιολογήσετε, ο μάγος και η πριγκίπισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλάζη καρφώνεσαι και εκθέτεις και αυτούς που βάζεις να γράφουν κατά παραγγελία. Σχεδόν 2 χρόνια πάνε που κοινοποιήθηκε στην ΚΕΔΗΣ και τον Δήμο το αποτέλεσμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου. Και πάνε μήνες που κοινοποιήθηκε και το οριστικό πόρισμα και πάει καιρός που ήρθε εκ νέου ο καταλογισμός με ποσά και προσαύξηση 2% γιατί δεν εκτελέσθηκε η απόφαση. Αποτέλεσμα, δε δικαιούσουν καμία αποζημίωση ούτε σεντς και το ήξερες και εξακολουθούσες να τα έπαιρνες. Αυτή είναι η ηθική σου για την οποία μιλάς και κόπτεσαι. Και η Μητλιάγκα σε έκανε και Αντιδήμαρχο ενώ εκκρεμούσαν όλα αυτά και τώρα θυμηθήκατε και οι δυο τι επιβάλει η ηθική. Οι Σέρρες βουλιάζει με Βαρβάρα και Παλάζη. Αλήθεια την αγωγή κατά του Χρυσάφη την κατέθεσες. Για να σας δούμε αγκαλιά στα δικαστήρια, έχετε πολλά να μας δικαιολογήσετε, ο μάγος και η πριγκίπισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλάζη καρφώνεσαι και εκθέτεις και αυτούς που βάζεις να γράφουν κατά παραγγελία. Σχεδόν 2 χρόνια πάνε που κοινοποιήθηκε στην ΚΕΔΗΣ και τον Δήμο το αποτέλεσμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου. Και πάνε μήνες που κοινοποιήθηκε και το οριστικό πόρισμα και πάει καιρός που ήρθε εκ νέου ο καταλογισμός με ποσά και προσαύξηση 2% γιατί δεν εκτελέσθηκε η απόφαση. Αποτέλεσμα, δε δικαιούσουν καμία αποζημίωση ούτε σεντς και το ήξερες και εξακολουθούσες να τα έπαιρνες. Αυτή είναι η ηθική σου για την οποία μιλάς και κόπτεσαι. Και η Μητλιάγκα σε έκανε και Αντιδήμαρχο ενώ εκκρεμούσαν όλα αυτά και τώρα θυμηθήκατε και οι δυο τι επιβάλει η ηθική. Οι Σέρρες βουλιάζει με Βαρβάρα και Παλάζη. Αλήθεια την αγωγή κατά του Χρυσάφη την κατέθεσες. Για να σας δούμε αγκαλιά στα δικαστήρια, έχετε πολλά να μας δικαιολογήσετε, ο μάγος και η πριγκίπισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παλάζη καρφώνεσαι και εκθέτεις και αυτούς που βάζεις να γράφουν κατά παραγγελία. Σχεδόν 2 χρόνια πάνε που κοινοποιήθηκε στην ΚΕΔΗΣ και τον Δήμο το αποτέλεσμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου. Και πάνε μήνες που κοινοποιήθηκε και το οριστικό πόρισμα και πάει καιρός που ήρθε εκ νέου ο καταλογισμός με ποσά και προσαύξηση 2% γιατί δεν εκτελέσθηκε η απόφαση. Αποτέλεσμα, δε δικαιούσουν καμία αποζημίωση ούτε σεντς και το ήξερες και εξακολουθούσες να τα έπαιρνες. Αυτή είναι η ηθική σου για την οποία μιλάς και κόπτεσαι. Και η Μητλιάγκα σε έκανε και Αντιδήμαρχο ενώ εκκρεμούσαν όλα αυτά και τώρα θυμηθήκατε και οι δυο τι επιβάλει η ηθική. Οι Σέρρες βουλιάζει με Βαρβάρα και Παλάζη. Αλήθεια την αγωγή κατά του Χρυσάφη την κατέθεσες. Για να σας δούμε αγκαλιά στα δικαστήρια, έχετε πολλά να μας δικαιολογήσετε, ο μάγος και η πριγκίπισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι περιμενεις απο ενα προσωπο που αξιωνε 300 ευρω απο τον Δημο για να παρασταθεί σε μια αχρηστη εκδηλωση συην Τουζλά μιας ιδιωτικης εταιρειας που πουλαει οικοπεδα στους Βουλγαρους και αφορουσε την Περιφερεια Ανατολοκης Μακεδονιας Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ