Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

AΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ .... ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

TO ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ" ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


  
     ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!

 Υ.Γ.  Να υπενθυμήσω στους "λωτοφάγους" Σερραίους ότι Πακρήτρια Τραπεζα απορρόφησε την δική μας αμαρτωλή Συνεταιριστική Τράπεζα η οποία το 2013 με μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς περιέργως επι κυβερνήσεως Σαμαρά δεν ανακλήθηκε η αδεια λειτουργίας της από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλα τελικά δεν γλύτωσε το μοιραίο και χάθηκαν τα κεφάλαια των Σερραίων μεριδιούχων αφου η αξία  των συνεταριστικ΄ων μερίδων τους μετα την απορρόφηση άξιζε το γελοίο ποσό των 0,026 λεπτών του ευρώ εκάστη !!!   

Τώρα μετά την ψήφιση απο την βουλή των Ελληνων της σκανδαλώδους σύμβασης απορρόφησης της ATTIKA BANK από την Παγκρήτρια Τράπεζα οι Σερραίοι πρωην μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών κατέστησαν οριστικά μέτοχοι-φαντάσματα στην νέα Τράπεζα. 


2 σχόλια:

  1. "ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ", το ξέρουμε.
    Αυτοί, όμως, "ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ", το "ΨΗΦΙΖΟΥΝ";
    Δεν το τρώνε αμάσητο, όπως κάνουν σε άλλες περιφέρειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαραδεκτη η σιωπη των βουλευτων αλλα και των τοπικων ΜΜΕ. Εχουν απαξιωσει τους Σερραιους πολιτες που τους εδωσαν 47%. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ