Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ...

  ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  ...


Αυτό κια δεν ειναι κατάντια ενας Δημος 70.000 κατοίκων να μη διαθέτει επανδρωμένη Νομική Υπηρεσία οταν μαστίζεται απο ενα τσουνάμι  σοβαρών διαστικών εκκρεμοτήτων κυρίως ως εναγόμενος και να καταφεύγει στην δαπανηρή λύση του ορισμού των έξωτερικών δικηγόρων που συνεπάγεται μια οικονομική αιμοραγία διαρκεἰας σε βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος. 

Παράλληλα παρα το λεφούσι δικηγόρων που έχει προσλάβει η Δήμαρχος ως ειδικούς συνεργάτες με ρουσφετολογικά κριτηρια και  η ΔΕΥΑΣ , ο Δημος αδυνατεί να υπερσπιστεί τα συμφέροντα του που παραβιάζονται απο αυθαιρεσίες δημοτών και τρίτων.

Αυτή η πρακτική των ΕΝ.ΤΟ.Σ. και της Βαρβάρας , της γνωστής διδάκτορος της Νομικής Σχολής του Εδιμβούργου είναι εγκληματική διοτι ανοήτως στερούνται αναγκαίοι πόροι που θα μπορούσαν να διατεθούν για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών. 

Συνεχίζεται ...

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2024 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!

   

 ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



 

ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ

 ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ .. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ


Μια χαρακτηριστική αξιοπρεπής ελληνοχριστιανική οικογένεια ο  Σπύρος , η Ευγενία , ο Θανασάκης και ο Αναστάσης. Καμία σχεση με την νεοελληνική εκδοχή της οικογένειας των κίναιδων και του Κασσελάκη με τον γονέα 1 τον Μητσο και τον γονέα 2 τον Μπαμπη , την οποια επέβαλε εκβιαστικά στην ελληνική κοινωνία ο ''Μονταζιέρης των Τεμπών'' κατ´επιταγή του Μπλίνγκεν και στήριξε αναφανδόν ο ελληναράς πρωην βιβιλιοπωλης  Σπυρος.  

Μια καταρα που στοιχειώνει την ελληνική κοινωνία που πάσχει σοβαρά απο την υπογενητικότητα και αποτελεί λεκέ σε οσους την επέβαλαν και εσκαψαν τον λακο της ελληνικής οικογενειας , μονο που οποιος σκαβει τον λακο του αλλονου πεφτει ο ιδιος μεσα . 

Γιαυτό Σπύρο Γεωργιάδη εχε το νου σου ... ολα εδω πληρώνονται και ηδη όπως ευθαρσως το παραδέχθηκες την πρώτη ''ΣΦΑΛΙΆΡΑ'' την εισπράξατε την 9η Ιουνίου και η συνεχεια έπεται ... Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 



Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΑΝΔΡΕΟΥ , ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ;

  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. :  ΜΙΣΘΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ 5.180 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑ 🤢



AYΓΕΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ ...


ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΒΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΜΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ...


ΚΑΙ "ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ ..."  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΥΓΡΕΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΡΕΡΝΗΣΗ ... ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 


Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ... ΣΤΗΝ "ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ" Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 Η ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΣΧΙΣΤΗΚΕ , ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ 



Ευρωεκλογές 2024 
 Κ. Καραμανλής: Πέμπτη κατά σειρά νίκη για τη ΝΔ - Στις Σέρρες η μεγαλύτερη πρωτιά σε όλη τη Μακεδονία 

10/06/2024 • 16:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

 Ο Κώστας Καραμανλής, με ανάρτησή του στο Facebook τη Δευτέρα (10/06) τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πετυχαίνοντας την πέμπτη κατά σειρά νίκη, απέδειξαν ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας. 

 Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ ανέφερε ότι στην εκλογική του περιφέρεια η ΝΔ έλαβε το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά. «Στις Σέρρες, οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά. Βέβαια, όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δεν φτάσαμε στον αριθμητικό στόχο που είχαμε θέσει γι’ αυτές τις Ευρωεκλογές. 

Κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε πιο έντονα, πιο τολμηρά και πιο γρήγορα να υλοποιήσουμε τις πολιτικές που έχουμε υποσχεθεί, προς όφελος των πολιτών», σημείωσε ο Κ. Καραμανλής. Υπάρχουν όμως και περιθωριακές δυνάμεις που έχουν στόχο να επαναφέρουν την ακρότητα, την πόλωση και την τοξικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αποχή αφήνει χώρο στην πολιτική ασυδοσία. 

Το καλοκαίρι του 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα και έβαλε τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας με πυξίδα την Ευρώπη. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τη χώρα σταθερά σε αυτή την κατεύθυνση», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Κ. Καραμανλής.

KAI ΠOYTAN@ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ῾'ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΗΣ῾'

... ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ


 

Οργή των συγγενών: Βιολογικό υλικό θυμάτων των Τεμπών στα «Μπάζα» ...

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΣΠΥΡΟ , ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ... ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΦΤΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ : ῾῾Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ῾᾽ ή ῾῾Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ῾῾;

28,3% : ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ Μ@ΛΑΚΕΣ !!!

ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΤΕ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;


 

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ... ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ "Η ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ TV"



Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Face book o Γιώργος Μπαντοτάκης μετά από πολύχρονη σιωπή προαναγγέλλει την επιστροφή στην ενημέρωση με την αναβίωση της AMFIPOLIS TV και με ηχητική υπόκρουση τον «αητό» του Νότη Σφακιανάκη. Τώρα εάν ταυτιστεί και με τις πολιτικές θέσεις του καλλιτέχνη μάλλον θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για κάποιους χλεχλέδες του συνταγματικού τόξου.

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ... ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΥΓΝΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ;;;; 


ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ "ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ" ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ VETO ;;;;

 Συνολικά 291 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ, 274 ευρωβουλευτές ψήφισαν κατά και 44 ψήφισαν «Παρών». Μάλιστα, από τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές κατά του ψηφίσματος που θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας μας, μόνο πέντε καταψήφισαν. 

Πρόκειται για την ευρωβουλευτή της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ η οποία ήταν απούσα από την ψηφοφορία, τον Εμμανουήλ Φράγκο της Ελληνικής Λύσης, τους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο και Κωνσταντίνο Παπαδάκη και τέλος, τον Νίκο Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνεται ότι απόντες από την σημαντική διαδικασία ήταν οι Θοδωρής Ζαγοράκης της ΝΔ, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Γιάννης Λαγός και ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου της ΧΑ.



Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ "Ο ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΗΣ" ΜΕ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ...

...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ


 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ


Aυτος ο αδίστακτος πολιτικός τσαρλατάνος που παριστάνει το πρωθυπουργό της χώρας μετέρχεται καθ᾽ εξιν το ψέμα και την εξαπάητηση των υπηκόοων του χρησιμοποιόντας τα πετσωμενα῾ΜΜΕ και συνεχίζει ακαθεκτος προσβάλλοντας την λογική σας αγαπητοί μου συνελληνες. Με την αποχή στο 50% το 2023 αλλα και σε καθε εκόγική αναμετρηση το 41% επι του συνολου του εκλογικου σωματος ανντιστοιχεί σε πραγματικό ποσοστο 20.5% και σε συνδυασμό με τον ληστρικο εκλογικό συστημα το οποιο ωηφισε και ο Βελοπουλος (σε βαρος του κομματός του) να λαμβανει το πρωτο κομμα 50 εδρες Bonus και έδωσε στον Μηστοτακη 158 βουλευτες με τους οποιους διαλευεει την χώρα. 

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ

Η κ. ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΑΚΟΥΕΙ; 


 Η οργάνωση των εκλογικών διαδικασιών, μεταξύ των οποίων και οι Ευρωεκλογές, ανήκει στην αρμοδιότητα των κρατών μελών, τα οποία καθορίζουν και τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτές. 

Από την άλλη βέβαια, οι Ευρωεκλογές αναδεικνύουν τα μέλη ενός ενωσιακού οργάνου, του Κοινοβουλίου, και συνδέονται στενά με την έννοια της ευρωπαϊκής ιθαγένειας, άρα είναι εύλογο η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) να επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με αυτές. Το άρθρο 8 της οδηγίας 93/109/ΕΚ του Συμβουλίου της 6ης Δεκεμβρίου 1993 καθορίζει τις λεπτομέρειες άσκησης του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι κατά τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τους πολίτες της Ένωσης που κατοικούν σε ένα κράτος μέλος του οποίου δεν είναι υπήκοοι. 

Σύμφωνα με την πρώτη παράγραφο του άρθρου, «ο κοινοτικός εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο κράτος μέλος της κατοικίας, εφόσον έχει εκδηλώσει τη βούλησή του προς τούτο», ενώ σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο, «αν η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική στο κράτος μέλος της κατοικίας, η υποχρέωση αυτή ισχύει και για τους κοινοτικούς εκλογείς που έχουν εκδηλώσει τη βούληση αυτή». Προκύπτει λοιπόν ότι η παραπάνω οδηγία σέβεται την αρχή της θεσμικής αυτονομίας των κρατών μελών και δεν θίγει τις εθνικές διατάξεις σχετικά µε τις προϋποθέσεις άσκησης του δικαιώματος ψήφου από τους ημεδαπούς. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) αφήνει στα κράτη μέλη την ευχέρεια να αποφασίσουν αν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι υποχρεωτικές ή όχι, με τον όρο όμως ό,τι ισχύει για τους δικούς τους πολίτες, να ισχύει και για τους λεγόμενους ενωσιακούς πολίτες. 

 Η υποχρεωτικότητα της ψήφου: Σε ποιες χώρες ισχύει : Ο ιστότοπος Η Ευρώπη σου (Your Europe) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι υποχρεωτική στο Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Ελλάδα και το Λουξεμβούργο. 

 Η Ελλάδα ειδικότερα, με τον νόμο 4255/2014 σχετικά με την εκλογή μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει καταστήσει τις εκλογές αυτές υποχρεωτικές, κατά το πρότυπο των βουλευτικών εκλογών. Το άρθρο 1, παράγραφος 1, εδάφιο β’ ορίζει ρητά ότι «η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική». Συνεπώς, η ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι υποχρεωτική για τους Έλληνες πολίτες, άρα κατ’ ανάγκην και για τους πολίτες άλλων κρατών μελών που κατοικούν εδώ και έχουν εκδηλώσει τη θέληση να ψηφίσουν με την εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους. 

 Απόστολος Βλαχογιάννης 
Δ.Ν. Université Panthéon-Assas Paris II 
Μέλος Σ.Ε.Π. στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

ΠΟΥΛΙΑΚΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ... ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΕΤΡΑ !!!


 

Οι βλάχικες κουτοπονηριές μυρίζουν προσυννενοημένη συγκάλυψη ...

Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες Κασσελάκη

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΤΟ ΒΕΡΤΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΤΗΝ 8η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ 9η ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Εμφανής πλεον ο εκνευρισμός στα "βαριά χαρτιά" της "ΣιμητοΝεαςδημοκρατίας" για τον αποτροπιασμό και την απεχθεία που δείχνουν οι πολίτες προς τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της ανα την επικράτεια. Στην Θήβα επισήμως οι πολιτες πρωτοστούντος του Προεδρου του Δικηγορικού Συλλογου εκδιώχηκαν κλωστηδόν  ως ανεπιθύμητοι οι Υπουργοί η γερονροκόρη του Υπουρείου Οικογένειας και υπερμαχου των ΛΟΑΤΚΙ+ Σοφία Ζαχαράκη  και φεσατζής δανειολήπτης Παπαθανάσης οπως και ο εγκάθετος παπαγάλος της εποxής covid19 o λαλιστατος γιατρός Εξαδάκτυλος. 

Στην Θεσσαλία μόνο μεταφιεσμένοι μπορούν να κυκλοφορήσουν, ο γνωστός Μπουμπούκος Σπυρίδων και νυν "Κομανετσι" τρώει το κράξιμο της αρκούδας όπου κι αν εμφανιστεί δια ζώσης ακόμη και στα τηλεοπτικα πάνελ, ο "Μονταζιέρης" Μεταρρθυμιστής Μητσοτάκης δραπετεύει σαν κλέφτης από την Βουλή μετα το ξεβρακωμα που εφαγε από τον Βελλοπουλο, ενω σε φιάσκο εξελείχθηκαν οι ομιλίες του σε Κέρκυρα και Ηράκλειο, ούτε τα κομματόσκυλα μπόρεσαν να μαζέψουν. 

Οσο δε για τα Σέρρας ο ευρωληγούρης Κεφαλογιάννης η πασόκα Σπυράκη , ο Δένδιας που έβγαλε στο σφυρί στο μιλητό τα ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ "πεσκέσι" στον πιο διευθαρμένο Δήμο της Μακεδονίας αυτόν της Σιντικής, δέχθηκαν υποδοχή μόνο από τα κομματικά όργανα (Σπυρόπουλο, Καμπούρη , Μαλλιαρά, νερόβραστων συνδικαλιστών και λιγων μετακλητών βουλευτικών γραφείων). Μιλαμε για την κατάντια του 41%

Βέβαια υπάρχουν πλείστες άλλες περιπτώσεις που είναι κομβικές (Τέμπη, οι 1.500.000 υπογραφες πολιτων στο καλεσμα της ΚΠρέσπες, το Κράτος Δικαίου της Αδελείνη,  Ακρίβεια, Ενεργεια , η μαχη της φέτας, η συμμορια των Εφοριακων της Χακλίδας, τα ορφανά "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" Μητσοτακη - Μαρεβας από το 2021 και εντεύθεν, υποθεση Μπελερι , η αβάντα στο "τσουτσέκι" του Ερτογάν , τον ναρκέμπορο Ράμα, η προδοσία της Προκήρυξης των Αθηνών, οι μετάνοιες του προσκυνημένου Γεραπετρίτη στον Ερτογαν, η βεβήλωση της ΑγιαΣοφιάς και της Μονής της Χώρας...) και καθιστούν την κατάσταση για το καθεστώς Μητσοτάκη μη αναστρέψιμη.

Τα ποσοστα του 30% και ο στόχος του 33% ειναι όνειρα θερινης νυχτός ...

Όπως εκτιμα ο Θείος μου ο Βρασίδας το ποσοστο του Μηστοτάκη έχει κλειδώσει με πρόσημο το 2 !!!! Γυροφέρνει στο 25% - 26% συν - πλην ... εκτός κι αν αποδειχθεί σωτήρια η επιστολική ψήφος που ήδη έχει φθάσει με τους σχετικούς σάκκους στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ; ΣΑΣ ΤΑ 'ΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ο Πολωνός - «ΚAΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΤΟ ῾'ΘΕΑΤΡΑΚΙ῾῾ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΛΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ  ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΛΑΖΗ  ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ                       




Σωτήρης Σέρμπος : Ένας Πανεπιστημιακός Μπουρδολόγος υποφήφιος Ευρωβουλευτής του Μητσοτάκη

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ... 
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΟΑΤΚΙ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.