Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ; (video)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ : ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ή ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ;

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ , ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ" κ. ΧΡΥΣΑΦΗ ;

O Χρυσάφης ήταν επι 25 χρόνια λογιστής της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ (το 2019 λίγο έλειψε να βρεθεί έκπτωτος  λόγω του ύψους των λογιστικών αμοιβών του αλλα τον γλίτωσε ο Παπαβασιλείου , ως Προεδρος τότε δέχθηκε την αλχημεία μείωσης των αμοιβών του ετεροχρονισμένα ) και πρόσφατα Προεδρος της ΑΕ και από το 2019 ο έχων την ευθύνη τήρησης της νομιμότητας ως Δήμαρχος Σερρών.

Η δήλωση του λοιπόν ότι το Αυτονητοδρόμιο είναι "ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ" αποτελεί κόλαφο για τον ίδιο αλλα και όλες τις Διοικήσεις της Αν,ωνυμης Εταιρείας, που ανέχονταν το νταβατζιλίκι των "λιγων" επι σειρά ετών.

Όπως καταλαβαινεις κ. Μπεγο έχεις υποχρέωση να ζητήσεις εξηγήσεις θεσμικά απο τον απερχόμενο Δημαρχο και λογιστή της ΑΕ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν αναλάβετε τα καθήκοντά σας, διαφορετικά θα είστε η διάδοχη κατάσταση στην υπάρχουσα σαπίλα.

Συνεχίζεται ..


4 σχόλια:

  1. Που είναι οι επενδυτές ρε μασκαρα Χρυσαφη; Όταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ματθαίου και Μηχος είχαν πει ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση για επενδυτές έτρεξες να τους βάλεις να παραιτηθούν... Για να αναλάβεις εσύ και το πουλέν σου ο Ντοντος και είδαμε τα αποτελέσματα. Και ακόμη να ζητήσεις ένα συγνώμη ρε άνθρωπε. Τα έριξες όλα στον Ζίχναλη. Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου ήσουν εσύ και εσύ είσαι ο υπεύθυνος για ότι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Χρυσαφης θυμηθεί η διαβάσει αυτά που προεκλογικά αλλά και στα τέσσερα χρόνια της θητείας του έχει πει θα πρέπει να αλλάξει πόλη.Θα πρέπει επίσης να μας πει πόσες χιλιάδες ευρώ και πάντα με ανάθεση χρέωσε τους Σερραίους για τις μελέτες που κανείς δεν είδε κανείς δεν διάβασε και κανείς δεν ξέρει αν έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τους ΕΝΤΟΣ
    ΤΟ να κουβαλάς την αρραβωνιαστικιά του Καρυπίδη η οποία δεν είναι καν δημότης του Δήμου Σερρών, λες και χάθηκαν οι επιστήμονες δημότες του Δήμου, από τον Δήμο Βισαλτίας, που υπήρξε ειδικός συνεργάτης του Μασλαρινού που έχασε τον Δήμο, για να την κάνεις ειδικό συνεργάτη σου Βαρβάρα, είναι πρόκληση για τους Σερραίους.
    Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ενήμεροι για τις επιλογές σας,;
    Έτσι δεν είναι Αριστοκλή μου που εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω;
    Σε λίγο και η συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσάφη περιμένουμε τους επενδυτας... Θα περιμένουμε για πολύ ακόμη Αλέκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ