Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΥΛΑ !!!

  TΕΛΟΣ ΟΙ ΚΙΝΑΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 


  «Υπάρχουν μόνο δύο φύλα: αρσενικό και θηλυκό, όλα τα άλλα πρέπει να ξεχαστούν» τόνισε η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Η Ουκρανία θα «καταργήσει» το σύστημα ΛΟΑΤΚΙ (διεθνώς LGBT) δήλωσε η Yulia Tymoshenko , πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας και επικεφαλής της παράταξης Batkivshchyna (Πατρίδα) στο Κοινοβούλιο της χώρας. 

«Είμαστε ενάντια σε αυτούς και το δηλώνουμε δημοσίως. Μόλις υπάρξει επαναφορά της εξουσίας, θα ακυρώσουμε όλα αυτά. Υπάρχουν μόνο δύο φύλα: αρσενικό και θηλυκό. Όλα τα άλλα πρέπει να ξεχαστούν. Και υπάρχουν επίσης παραδοσιακές οικογενειακές αξίες. Αυτό είναι, τελεία και παύλα», είπε η Tymoshenko. Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως στις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας.

WWW.BANKINGNEWS.GR

3 σχόλια:

  1. "πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως στις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας.", υπάρχει κάποια συνάφεια με το "Ανήκομεν εις την Δύσιν.", που έλεγε ο Μεγάλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνεται εκεί στους ΕΝΤΟΣ;
    Τα ρουσφέτια του Χρυσάφη και των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης , παιδί ανήψια κλπ, που έχουν το κωδικό όνομα "COVID" θα τρέξει η Βαρβάρα να συμπαρασταθεί σε Δικαστήριο στην Αθήνα;
    Αυτή που ήταν αντίθετη με τις προσλήψεις τους;
    Οι κωλοτουμπες άρχισαν νωρίς, όπως και η ιστορίες με τα καβαλιμενα καλάμια κάποιων .

    Αλήθεια εκεί στην δημοτική επιτροπή αυτοί που πήγαν από πλευράς Βαρβάρας πλην ενός ή δύο ξέρουν τι τους γίνεται ή θα παριστανιυν τα κουκιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Henry Adams, Lester Wright και Bethany Lohr του πανεπιστημίου της Τζόρτζια αποφάσισαν να ερευνήσουν κατά πόσο αποτελεί αλήθεια ή αστικό μύθο ότι πολύ συχνά πίσω από έναν μάτσο διώκτη των γκέι κρύβεται μια φοβισμένη αδερφούλα.
    Η συνέχεια στο σχετικό άρθρο του Lifo...
    https://www.lifo.gr/lifoland/mikropragmata/einai-alitheia-pos-oi-akraia-omofobikoi-einai-synithos-katapiesmenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ