Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ 


Στις διατάξεις του άρθρου 9 του ν. 5056/2023 (Α’ 163) προβλέφθηκε η αντικατάσταση της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής από τη δημοτική επιτροπή. Η δημοτική επιτροπή από την 1.1.2024 ασκεί τις αρμοδιότητες της οικονομικής επιτροπής, της επιτροπής ποιότητας ζωής, καθώς και της εκτελεστικής επιτροπής, η οποία καταργείται. 

 Η εκλογή των μελών της Επιτροπής αποτελεί ένα τεστ για την συνοχή της Συμμαχίας η οποία θα εκλέξει τρεις Συμβούλους οι οποίοι θα ψηφιστούν μονο από τους συμβούλους της παράταξής τους που τους προτείνει. Μετά την διαρροή για τις πρώτες επιλογές του Χρυσάφη ( ο Προφήτης και ο Χράπας) το καζάνι στην Συμμαχία άρχιζε να βράζει.

18 σχόλια:

  1. Όπου πάτησε το πόδι του ο προφήτης απο το Τουτλι,χορτάρι δεν φύτρωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμο μπλοκ ο μπομπας με σταθερή διαφήμιση από την ΔΕΠΑ. Τι διάολο γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολούθησα σήμερα το ΔΣ το ανώτερο όργανο της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχω να ομολογήσω πως τέτοια παιδική χαρά τύφλα να έχει η Συμμαχία. Τελικά υπάρχουν και χειρότερα φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα τώρα τι έγινε.
    Ο Χρυσάφης έβαλε στην δημοτική επιτροπή τον Χρυσανθίδη (ΠΑΣΟΚ) ο οποίος πούλησε τον Φωτιάδη για να πάρει έμμισθη θέση και είχε την εντύπωση ότι ο Χρυσάφης θα κερδίσει χωρίς αντίπαλο και αυτός θα γινόταν το νούμερο 2, και να τι έγινε, ο Χρυσάφης εξαιτίας του εχασε τις εκλογές διότι τον μαύρισε η πόλη.
    Έβαλε τον πρώην χωροφύλακα Χράπα (ΠΑΣΟΚ) στην ίδια επιτροπή , ο Χράπας δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα, μάλλον ξέρει διότι έφερε πολλά χρέη από τον πρώην Δήμο Καπετάν Μητρούση
    Εβαλε τον Μισιρλή (ΠΑΣΟΚ) στην ίδια επιτροπή, έναν αμαθή στην αυτοδιοίκηση που μας φλόμωσε στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση και εμπλέκεται σε σωρεία απευθείας αναθέσεων και σε διαγωνισμούς με ελεγχόμενες διαδικασίες (LED).
    Και εσείς οι υπόλοιποι της Νέας Δημοκρατίας είστε και ήσυχοι και υπερήφανοι που οι ΠΑΣΟΚΟΙ σας καβάλησαν και ο αρχηγός σας Χρυσάφης είναι ανίκανος ακόμα και να σκεφτεί σοβαρά.
    Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, όλα καλά πιστεύω.
    Πόσο δικαιωμένος αισθάνεται ο Κώστας Καραμανλής από την επιλογή του μέσα στην έδρα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτοιμο σε βρίσκω….
      Από αύριο ανέλαβε να μας αναλύσεις πως ωφελείτε η ελληνική ναυσιπλοΐα από τις επιθέσεις στο στενό της Υεμένης…
      Αααα μετά πες μας αν η παραίτηση της κουνιάδας του ΚΟΚΟΥ θα επηρεάσει τη τιμή του καπνιστού σολομού….
      Πες μας τέλος αν θεωρείς ότι έχεις κρίση πάνω από το ελεγκτικό συνέδριο και φυσικά καταλαβαίνεις γιατί οι μαλακιες σου μπορούν να επηρεάσουν τη τιμή του καλαμποκιού στην Αραβική χερσόνησο.

      Διαγραφή
    2. Για όλα αυτά που ψάχνεις ανάλυση, θα σε παραπέμψω στο Σπύρο, και στον πολιτικό αναλυτή Τσομαρίδη του serresbomb.
      Για την μαλακία που σε δέρνει και ψάχνεις να βρεις τι σκατα σας έφταιξε και χάσατε από τους ανύπαρκτος θα σε στείλω στον Αλέκο, αυτός είναι ο ειδικός.
      Γκασμα Ε.....γκασμά.

      Διαγραφή
  5. Μόνο πασοκ ρουφιάνοι Σερραίοι... Θα σας ταράξουμε στην πασοκιλα πέντε χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!!ΜΙΑ ΖΩΗ Η Ν.Δ.ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!!!ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΡΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μισιρλής θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το βιβλίο του με τίτλο " Η ιδεολογία του ψεματος". Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο τέως Δήμαρχος Σερρών Χρυσάφης Αλέκος. Το εξώφυλλο του βιβλίου κοσμεί το σκίτσο του Πινόκιο. Καλοτάξιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που δεν εκλέχτηκε θα γίνει οδηγός της Βαρβάρας;;; η συμφωνία έκλεισε πριν τις εκλογές έτσι ακούγεται, ρουσφέτια συναλλαγές ακόμη δεν αναλάβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτύσε τα μπούτια σου βρε πονεμένε. Τους μύθους του Αισωπου ξεπερασατε πια.

      Διαγραφή
    2. Και υποψήφιος μηχανικός που δεν εκλέχτηκε με την Βαρβάρα θα γίνει ειδικός συνεργάτης.
      Απλά άλλαξε ο δήμαρχος, τα χούγια ίδια.
      Εδώ έκανε γενικό γραμματέα τον Αριστοκλή, που είναι μόνο φιγούρα.
      Ας ρωτήσει τους προηγούμενους εργοδότες του . ....

      Διαγραφή
    3. Ρε παλιολινατσες σύμμαχοι... Ο Χρυσαφης έκανε όλους τους αποτυχοντες δημοτικούς συμβούλους της Συμμαχίας... Ειδικούς συνεργάτες, κοβιντ, η Κεδης σε μια βραδιά με απόφαση ΔΣ έκανε την κολλητή της Παλάζη μόνιμη... Και κάνετε έτσι για ένα οδηγό; Αίμα θα σας πάμε.... Πέντε χρόνια θα σας γλεντάμε...

      Διαγραφή
  9. Τάσο για να το ξέρεις πλέον όλοι αυτό που συζητάμε είναι το μαύρισμα που θα φας στις επόμενες εκλογές, ήθελες να το παίξεις πονηρός και να στηρίξεις πασοκα γιατί δεν βγήκες πρωτος;;;τώρα θα δεις την άλλη όψη του νομίσματος και εσύ και τα δικά σου άτομα που έλεγαν στον κόσμο ψήφο στην Βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αίμα θα σας πάμε Ομάδα Κρούσης Βαρβάρας. ΟΚΒ με αρχηγο Κεισογλου.

      Διαγραφή
  10. Μπορεί να υπάρχει μια προσπάθεια να περάσει προς τα έξω η εικόνα της σύμπνοιας της ομάδος των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων των ΕΝΤΟΣ . Δεν ειναι τυχαίο ότι όλοι μαζί βρέθηκαν στην Μητρόπολη για την Δοξολογία , έκοψαν μέσα την βασιλοπιτα της παράταξης. Όμως ήδη έχουν αρχίσει οι ασκήσεις ισορροπίας. Καθως οι ομάδες σχεδόν έχουν σχηματιστεί .Ενώ δεν με την μεγάλη επικάλυψη αρμοδιοτήτων που υπάρχει .Ειναι θέμα χρόνου να προκύψουν οι πρώτες συγκρεουσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαρβάρα δεν ξεκίνησες καλά μάζεψε τους μη εκλεγμένους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και όχι μόνο, αναφέρουν παντού ότι τους έταξες θέση στον Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οκβ εγώ νόμιζα με αρχηγό τον καριπογλου θα λέγατε βρε ΧΑ χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ