Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ... (Video)

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ;

 

Η αβάσταχτη ελαφρότητα των ΕΝ.ΤΟ.Σ. και των ΣΥΜΜΑΧΩΝ κατάντησε φαιδρότητα την οποία θα πληρώσουν ακριβά οι Σερραίοι Δημότες την επόμενη πενταετία.

Αμφότεροι δεν έχουν ακόμη καταλάβει την αποστολή τους,  τα καθήκοντά τους και τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν έναντι των Δημοτών για την υπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος.

Το πρώτο πατατράγουδο ήταν η ανοησία των ΣΥΜΜΑΧΩΝ και του Χρυσάφη να πραγματοποιήσει το 2024 τον δημόσιο Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας του για το 2002 !!!! Μια υποχρέωση που όφειλε να πραγματοποιήσει εντος του πρωτου τριμήνου του 2023 για να εχει νόημα. Αντι αυτού ο Χρυσάφης την 31.10.2022 άρχισε τον προεκλογικό του αγωνα με την συγκεντρωση της παράταξης στο ΕΛΠΙΔΑ RESORT για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, οπου συνετρίβη εκωφαντικά.

Μάλιστα ενοχλήθηκε ο Χρυσάφης και έθεσε θέμα στο Δημοτικό Συμβουλίο γιατί η Δήμαρχος σνομπάρισε την εκδήλωση και έπινε καφέ απέναντι στο "Βολτα". Η Δημαρχος άστοχα μπήκε στην διαδικασία να δικαιολογηθεί για την απουσία της αντι να του απαντήσει ότι δεν είχε λόγο να παραστεί  σε μια ανούσια και ετεροχρονισμένη μασκαράτα του Χρυσάφη και των Συμμάχων.

Ακολούθησε η μομφή του Κατιρτζόγλου κατά της Προέδρου, Δριγκα Χρυσούλας για την ελλιπή σύνταξη της Πρόσκλησης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την Δημαρχο να εγκαλεί με καποια δοση ειρωνείας τον Κατριτζόγλου οτι δεν αφιερώνει χρόνο προκειμένου να βοηθά την άπειρη νεα Πρόεδρο. Η αβάσταχτη ελαφρότητα και η ομολογία συγκυβέρνησης μιας Δημάρχου που ασχολείται με τις εκδηλώσεις κοπής Βασιλόπιτας του κάθε πικραμένου.

Στην σκυτάλη πήρε η Σωτηρία Πάνου που ανέδειξε την ανικανότητα και την άγνοια των ΕΝ.ΤΟ.Σ. να ανταποκρίθουν σε ευρωπαϊκα προγράμματα στα οποία συμμετέχει ο Δήμος και έχασε την προθεσμία της 15.01.2024. Το ευτράπελο της ιστορίας είναι το θράσος των ΕΝΤΟΣ που εγκάλεσαν την Σωτηρία Πανου γιατί  δεν  ενημέρωσε τον Αντιδημαρχο Νασο Παπαδοπουλο των ΕΝ.ΤΟ.Σ που είχε την εύθυνη του συγκεκριμένου προγράμματος.

Για να φθάσουμε στην σοβαρή καταγγελία του Προφήτη, ο οποίος "κρέμασε την Δήμαρχο στα μανταλάκια" αφού με παράνομη απόφασή της κατήργησε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ορίσει μέλη σε Επιτροπή Παραλαβής Καυσίμων , τα οποία αντικατέστησε κατά το δοκούν με υπαλλήλους του Δήμου !!! Μιλάμε για επικίνδυνη θεσμική αυθαιρεσία που καταργεί το νέο ήθος εξουσίας που υποσχέθηκε η νεα Δήμαρχος, που επίπλέον ομολόγησε οτι πελαγοδρομεί ανάμεσα στις Εγκυκλίους του Υπουργείου για την ενσωμάτωση της ΚΕΔΗΣ και του ΟΠΑΚΠΑ στον Δήμο !!!!!  Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή ...

44 σχόλια:

  1. Γενικά ο κουμπάρος του κουμπάρου ω κουμπάρε γίνετε στον Δήμο... Με αρχηγούς το ζεύγος και τον γυμναστή χωρίς πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΣ,
      ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΑΕ?

      Διαγραφή
  2. Όχι δεν είναι παιδική χαρά... Για όλα φταίνε οι άλλοι... Λύση δεν άκουσα από κανέναν αόριστολογιες και εκθέσεις ιδεών πρώτης δημοτικού. Ήδη οι υπάλληλοι τους έχουν πάρει στο ψηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέσσερα χρόνια διοικήσατε τον Δήμο λες και ήταν λάφυρο ή σας τον είχε κληρονομήσει ο πατέρας σας, ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ.
      Ξοδέψατε χρήματα λες και σας ανήκαν, λες και κερδίσατε το τζόκερ.
      Και έχετε το θράσος με τις πλάτες του ΙΑΚΧΟΥ Γιαννάκη (ΦΑΊΝΕΤΕ ΓγΙΑΝΝΆΚΗ ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ Ή ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΉΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ?) να γράφετε ότι μαλακία σας κατέβει.
      Ολοι κρίνονται σε βάθος χρόνου και στο τέλος της θητείας, εσάς οι πραγματικοί δημότες του Δήμου Σερρών και όχι οι χωριαταρέοι, σας έκριναν..............ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Πες τα ρε άνθρωπε. Ένα μήνα και τους καταδίκασαν

      Διαγραφή
  3. Αλαζονική και η Δήμαρχος και η πρόεδρος του Δ.Σ. Σε μια εβδομάδα ελπίζουμε να τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία και ο Δήμος να επιστρέψει στη κανονικότητα και να μας αδειάσουν τη γωνιά αυτοί οι Κλόουν. Δεν έχουν καν συναίσθηση του που βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:37 υπομονή να κάνεις ακόμη 59 μήνες μείνανε ακόμη

      Διαγραφή
    2. Σε μια εβδομάδα οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ, θα έχουν βαρέσει διάλυση και ορισμένοι θα είναι για τον ψυχίατρο.
      Όταν δε θα αρχίσουν να βγαίνουν και οι οικονομικοί έλεγχοι..... τότε να δεις γλέντια.
      Οσο δε για τους κλόουν δεν έχετε παρά να δείτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη.

      Διαγραφή
    3. Εδώ θα είμαστε και θα σχολιάσουμε την απόφαση του δικαστηρίου.. Ένας μήνας με την ανεπάρκεια σας ήταν αρκετός. Εκτός αν δώσετε τη θέση στον Καριπογλου. Πιο πολλά καθήκοντά έχει αναλάβει από τη μαριονέτα σας.

      Διαγραφή
    4. Καλα βρε δεν ντρέπεστε?
      Καριπογλου. Παλαζη. Καδής. Όλα τα αισχη που είπατε για προσωπικές σχέσεις ανθρώπων. Ροζ ψηφοδέλτια. Πάρα πολλά άκυρα που πέρασαν σαν έγκυρα με ύποπτο τρόπο. Μπουλινγκ συμβασιούχων ενώ έχετε και εσείς πρώτου βαθμού συγγενείς τους οποίους προστατεύετε. Ένας μήνας πέρασε και δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε.
      Όσο για το δικαστήριο που εκκρεμεί η ίδια η "αρχηγός" σας το είπε έξω από τα δικαστήρια και ο δικηγόρος. Είναι διαφορετικού χρωματισμού τα ψηφοδέλτια. Δεν συζητάμε αυτό.το θέμα είναι εάν ο δικαστής κρίνει πως θα μπορούσε κάποιος να χειραγωγήσει τη ψήφο κάποιου. Πίστεψέ με αυτός είναι ένας τρόπος χειραγωγήσης. Όλοι το γνωρίζουν και πιο καλά απ' όλους ο καθηγητής πανεπιστημίου νομικός του Χρυσάφη . Οπότε κάνε λίγες ημέρες υπομονή και θα δεις. Δε θα σας περάσει ούτε η καφριλα ούτε η εκδίκηση.
      Κλόουν

      Διαγραφή
    5. Χαλαρά Σταύρε, την έχεις ψωνίσει.
      Παίζεις το ίδιο cd, μας τα επρηξες.

      Διαγραφή
    6. Δεν ονομάζομαι Σταύρος αγαπητέ. Πάλι δεν πήρες τα ηρεμιστικά σου? Κανείς δεν την έχει ψωνίσει. Ακολουθούνται νόμιμες διαδικασίες ώστε το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι δίκαιο σύμφωνα με κάποιους κανόνες. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδρατε με αυτόν τον τρόπο σε αυτό. Ίσως επειδή μέσα σας το ξέρετε πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Λίγη υπομονή χρειάζεται.ε Εάν εσάς σας αρέσει μια δήμαρχος ανίδεη και εξ ονόματος της να τοποθετείται και να απαντά ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου τους εντάξει. Έχετε αυτό που σας αξίζει.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ – ΠΑΝΟΥ-

      Αφού αρέσουν στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου τα αρχαία αποφθέγματα, να του θυμίσω και εγώ δυο σχετικά του Ηράκλειτου.
      Μη εική περί των μεγάλων συμβαλλώμεθα. (μτφρ: να μην κάνουμε αστήριχτες εικασίες για μεγάλα ζητήματα)
      Μη λάλει προς ηδονήν. (μτφρ: να μη μιλάς μόνο και μόνο επειδή αυτό σε ευχαριστεί)
      Η κα Πάνου δικαιωματικά ως πρώην Αντιδήμαρχος και εκ της σημερινής ιδιότητος της, στην αντιπολίτευση του Δήμου, πολύ σωστά τοποθετήθηκε για ένα ζήτημα, που αυτή έκρινε ότι έπρεπε να αναδείξει. Ο λαλίστατος κ. Καρύπογλου όμως, με ποια ιδιότητα αλήθεια παρεμβαίνει με στόμφο και επιτίθεται στην κα Πάνου, γνωματεύοντας επί παντός επιστητού?
      Μήπως με την ιδιότητα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, μήπως με αυτήν του υποψηφίου και μη εκλεγέντος Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ ή μήπως με αυτήν του φανατικού και ένθερμου υποστηρικτή της κας Μητλιάγκα, αφού ως γνωστόν σε όλη την προεκλογική περίοδο είχε αναλάβει εργολαβικά και με έντονη παρουσία στα Εκλογικά Τμήματα, την διαφήμιση της, θυμίζοντας τους αλήστου μνήμης κομματάρχες παλαιάς κοπής…
      Ίσως να μην είχα μπει στον κόπο, να ασχοληθώ προσωπικά με τον κ. Καρίπογλου, αφού αυτό το ζήτημα θα πρέπει να απασχολεί περισσότερο την πλειονότητα των Δικηγόρων που εκπροσωπεί, αλλά βλέποντας την άδικη λεκτική επίθεση του προς την κα Πάνου, θυμήθηκα μια άλλη, προ ολίγων μηνών, αήθη λεκτική επίθεση του ιδίου, προς τα Μέλη της ΝΟΔΕ Σερρών και με την ιδιότητα μου αυτή ως Μέλος της, νομίζω ότι νομιμοποιούμαι να παρέμβω.
      Αν θυμάστε κύριε Καρίπογλου, την 15 Δεκεμβρίου 2023, στο SERRESBOMB , είχε αναδημοσιευτεί από προσωπικό σας λογαριασμό στο Face Book και με τίτλο < Δήμος Σερρών : Τα ροζ ψηφοδέλτια και οι βολές κατά στελεχών της γαλάζιας πολυκατοικίας.> https://serresbomb.blogspot.com/2023/12/blog-post_94.html , ένα ευφάνταστο ομολογουμένως σενάριο σας, όσον αφορά τα ροζ ψηφοδέλτια των εκλογών του Δήμου Σερρών.
      Παραβλέπω την διαφαινόμενη προσπάθεια σας με αυτό το δημοσίευμα και με την βαρύνουσα εκ της θέσεως σας ιδιότητα, να επηρεάσετε εσείς την κρίση των Δικαστών, σε μια εκκρεμή υπό διερεύνηση δικαστική υπόθεση.
      Αλλά με τις λίγες γνώσεις νομικών που κατέχω, δεν μπορώ να παραβλέψω, ότι οι έωλες κατηγορίες που δημοσιοποιήσατε σε βάρος των Στελεχών της ΝΟΔΕ Σερρών, ότι δήθεν απεργάζονται μεθόδους και απαιτούν την παραβίαση της ψήφου του Σερραϊκού λαού, εφόσον ΔΕΝ στηρίζονται σε συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, προφανώς και είναι δυσφημιστικά.
      Πόσω μάλλον, όταν με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Σερρών, που δημοσιεύτηκε σε πλείστα όσα τοπικά ΜΜΕ, https://www.anexartitos.gr/deep-serron-th-kampoyris-onomata-kai-dieythynseis-k-karipogloy κληθήκατε να καταθέσετε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών αυτά τα στοιχεία, τα οποία ισχυρίζεστε ότι κατέχετε και αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς σας, πλην όμως εσείς στην προκειμένη περίπτωση επιλέξατε την αφωνία και συνεχίζετε να κωφεύετε.
      Έχω αρκετή υπομονή και θα συνεχίσω να περιμένω την απάντηση σας, όπως καλό θα ήταν να απαντήσουν και τα Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών αν συμφωνούν με αυτές τις πρακτικές σας.
      Δήμος Λαζαρίδης
      Μέλος της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Σερρών

      Διαγραφή
  4. Για να καταλάβουμε, Μητλιάγκα, Γάτσιος, Δρίγκα, Καρασουλτάνη, Μηχτσόγλου, Δούκας, Καδής, Παλάζη που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, σε άλλο Δήμο ζούσαν; Καλά οι δυο τελευταίοι μόλις έχασαν τη θέση λύσσαξαν, οι δε πρώτοι «αγρόν ηγόραζαν» και βόλευαν τα δέοντα. Νεα αρχή για γέλια και για κλάματα, ούτε καν τα ίδια, χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τόσο άσχετοι και ανεπαρκείς που τους υποκαθιστά ο γελοίος Καριπογλου που ψάχνει λόγο να βρίσκεται στην επικαιρότητα . Το τσίρκο των Εντός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O κλαρινογαμπρός και η influencer της κακιάς ώρας... Μαζί με την Θεούσα του γραφείου του Τάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί συμμαχοι εκτονωθείτε, γιατί η ήττα στις δημοτικές εκλογές δεν καταπίνετε με τίποτε. Για αυτό εκτονωθείτε, γιατί αλλιώς θα πρέπει να επισκεφτείτε ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε ξεχάσει μάλλον πως η διαφορά είναι οριακή και το εκλογοδικείο θα κρίνει το αποτέλεσμα. Είναι ακόμη ρευστό. Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμη απ' όλες τις πλευρές. Οπότε μην είστε τόσο σίγουροι.

      Διαγραφή
    2. Ο Τοτος θα ειναι οταν θα κερδιζετε ?

      Διαγραφή
  8. Για κλάματα είστε κύριοι και όχι για γέλια η Σωτηρία σας φταίει ανοίξτε τα γκάφα σας, ο μόνος δήμος που είναι αντίδικος σε όλη την Ελλάδα στους 165 για να τους διωξει αυτά τα λέει όλα για την κυρία Μπάρμπι, κουμάντο κάνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκεί και πλέον εάν δεν έχεις πράσινη κάρτα δεν παίρνας την πόρτα του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κλουβί με τις τρελές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Πάνου καλά θα ήταν να ξέρει πρώτα γιατί μιλάει και μετά να παίρνει το λόγο. Αφού κόπτεται τόσο πολύ για τον δήμο γιατί δεν ενημέρωσε για το πρόγραμμα ρε κοπριά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιακχε ;;; Πέφτει το μπακιρι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Μπάρμπι από εθιμοτυπικές συναντήσεις και κοπές βασιλόπιτας πρώτη είναι και μόνο γι'αυτό, άσε που έβαλε όλα τα στελέχη στον δήμο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τη δουλειά είχε στον δήμο μαζί με τον Παπαστεργίου παρέα να μας δείξουν ότι ΠΑΣΟΚ είναι εδώ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποσο σε τσουζει ρε ταϊσμενε συμμαχε ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε βλαμμένο εγώ δεν έχω ούτε θέση ούτε τίποτα,απλά ήξερα και ξέρω πως συμπεριφέρεται το βαθύ ΠΑΣΟΚ γι'αυτό και δεν στήριξα Μπάρμπι ξύπνα και δες τη κάνει κουμπάρα δίπλα της το ζεύγος μέσα στον Δήμο και εσύ τον ύπνο του δικαίου, τα χώνουν στην Πάνου αντί να δουν ότι είναι ανίκανοι

      Διαγραφή
  14. Έτσι είναι ρε κοπρίτες αντιδήμαρχοι είστε... Ο Άλλος νομίζει τον ψήφισε ο κόσμος γιατί είναι ψηλός και όμορφος. Θα πρέπει να τρέξουν για το συμφέρον του Δημότη. Τέτοια ελαφρότητα πρώτη φορά στα χρονικά... Και συνεχίζουν να λένε δεν ήταν ομαλή η μεταβαση. Ε και;;; αντί να είστε στα βόλτα να είστε στα γραφεία σας και να δουλεύετε. Αλλά ο κόσμος ψηφίζει χαμένα παρτάλια. Είχαμε τους δικούς μας μεθυσους των καπηλειων και των καφενείων τώρα έχουμε εσάς του βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιλανε ολοι μιλαει κ η προεδρος τον δικηγορον,,,,,,,,,συγνωμη δεσποιονις ειναι....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον τινάζει τον κουραμπιε υποψήφιος βουλευτής και όχι μονο λαδονι και το πόμολο, οπότε μην μας το παίζεις υπέρ άνω και μας λες θα κάνω κριτική εάν δεν μου αρέσουν πραγματα, το ίδιο συναφή είστε με την Μπάρμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντιδήμαρχος από το πρωί έως το βράδυ στο βόλτα ούτε στο γραφείο του πατάει, τον κάνανε και πρόταση να κοιμάται και εκεί μην πάει άδικα και στο σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Μπάρμπι το μόνο που ξέρει να κάνει βασιλόπιτες και εθιμοτυπικές συναντήσεις τις βάπτισε τώρα, που είναι ο γυμναστής= πουφλιος άλλο δεν μιλάει,πολλά μας τα έλεγε τόσο καιρό ο πουφλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα ζώα μου αργά... Όσο για την πρόεδρο του δικηγορικου συλλόγου να δω αν θα μπορέσει να μείνει Σέρρες μετά το φιάσκο της αντενστασης που συμβούλεψε λάθος τους εκλεγμένους των Εντός... Τα λέμε σε μια βδομάδα και αν τολμάς και στα κανάλια κλόουν δικηγορισκε της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δε γράφεις με το ονοματάκι σου να του προτείνεις να βγείτε στα κανάλια μικρέ και τιποτένιε ;; Ούτε το θάρρος της γνώμης σου δεν έχεις.

      Διαγραφή
  20. Όταν έχουμε στο δημοτικο συμβούλιο άτομα σαν τον προφήτη-ακριδα,που αλλάζει παρατάξεις για το επιμίσθιο ,για ποιο επίπεδο μιλάμε;Τωρα μαθαίνω φορτώθηκε στο καημένο Σερραϊκό μπάσκετ, για το επιμίσθιο πάντα και τα αποτελέσματα άμεσα τραγικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην κατάθεση των υπομνημάτων τη είπε η Μπάρμπι άκουσον άκουσον, κάναμε ένα λάθος εκτύπωσαμε ψηφοδέλτια στην Βουλγαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωπα? Τα διαβασες? Αναρτησε τα να τα διαβασουμε κ εμεις. Να γελασει το χειλακι μας.

      Διαγραφή
  22. Ένα ρδελομπου οι εντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιός είναι αυτός ωο ηλίθιος που γράφει συνέχεια;
    Εκτός του ότι έχει καμμένη φλάντζα έχει γίνει εριστικός και ιδιαίτερα προσβλητικός.
    Ρε κακομοίρη κοίτα να βρεις κάτι άλλο να ασχοληθείς γιατί σε βλέπω κατηγορούμενο.
    Πόσο καημένος μπορεί να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ψάχνω να βρω πιο τραγικό αντιδήμαρχο από τον κεισογλου και την Πανταζή στην ιστορία των Σερρών και δεν βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα.
      Ταΐρης, Ρίζος, Τουρτούρας, Σπύρος, Γατσιος, Μερετούδης, Χρυσάφης.
      Και φυσικά Βασιλάκης ο εκ μεταγραφής

      Διαγραφή
    2. Για Χρυσαφη και Βασιλάκη θα συμφωνήσω... Οι άλλοι τι σχέση έχουν με τον τραγικό πασοκοφρουρο Κεισογλου και την influencer της κακιάς ώρας Πανταζή;

      Διαγραφή
  25. Το δημαρχείο είναι κοντά στα καφέ και τα σουβλατζίδικα και αυτό τους παρασέρνει.... να μεταφερθεί στην βιομηχανική ζώνη....και να μην έχει κυλικείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ