Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ

  ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ


 ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΗΣ "ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!

ΑΠΟ "ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

17 σχόλια:

  1. Τι σημαίνει το ακρωνύμιο ΛΟΑΤΚΙ;
    Λεσβίες: είναι οι γυναίκες που νιώθουν σωματική, ρομαντική και συναισθηματική έλξη για άλλες γυναίκες. Κάποιες λεσβίες προτιμούν να χαρακτηρίζονται ως ομοφυλόφιλες.

    Ομοφυλόφιλοι: περιλαμβάνει τους ανθρώπους που νιώθουν σωματική και συναισθηματική έλξη για άτομα του ίδιου φύλου. Μερικές φορές ο όρος λεσβίες είναι ο πιο συχνός όρος για τις γυναίκες.

    Αμφιφυλόφιλοι: είναι οι άνθρωποι που νιώθουν σωματική και συναισθηματική έλξη για άτομα του ίδιου φύλου ή για άτομα διαφορετικού φύλου. Οι άνθρωποι ίσως να νιώθουν αυτή την έλξη με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικό βαθμό στη διάρκεια της ζωής τους. Οι αμφιφυλόφιλοι δεν είναι ανάγκη να έχουν ιδιαίτερες σεξουαλικές εμπειρίες.

    Τρανς: αυτός ο όρος αφορά ανθρώπους των οποίων η ταυτότητα του φύλου και/ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι διαφορετικά από το φύλο της γέννησής τους. Πολλά τρανς άτομα λαμβάνουν ορμονική θεραπεία έτσι ώστε το σώμα τους να έρθει σε ισορροπία με την ταυτότητα του φύλου. Κάποιοι κάνουν και ανάλογες χειρουργικές επεμβάσεις. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλους τους τρανς. Η ταυτότητα ενός τρανς δεν εξαρτάται μόνο από την εξωτερική εμφάνιση ή τις χειρουργικές επεμβάσεις.

    Queer: αυτός ο όρος χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους που ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός δεν είναι αποκλειστικά ετεροφυλόφιλος. Τυπικά, για ένα queer άτομο οι όροι λεσβία, ομοφυλόφιλος και αμφιφυλόφιλος είναι πολύ περιοριστικοί με πολλά στοιχεία που πιστεύουν ότι δεν τους αντιπροσωπεύουν. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον όρο queer για να περιγράψουν την ταυτότητα του φύλου και/ή την έκφραση του φύλου. Βέβαια, για πολλά άτομα ο όρος queer είναι υποτιμητικός.
    Ίντερσεξ: είναι τα άτομα τα οποία έχουν διαφορές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αναπαραγωγικό τους σύστημα, με αποτέλεσμα να μην έχουν τα τυπικά χαρακτηριστικά του θηλυκού ή του αρσενικού (είναι το Intersex από το LGBTQIA+).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε για ενημέρωσε μας, πόσα φύλλα πουλάει η ΕΣΤΙΑ του Κοττάκη?
    Πόσα ψέκια την διαβάζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κρινεις την αξια και εγκυροτητα με τις πωλησεις ή τη δημοφιλια εισαι ηλιθιος ψεκασμενος ή ενταγμενος σε λιστα πληρωμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είσαι εσύ, που πετάχτηκες σαν τσουτσού?
      ΔΕΝ απαντάω σε ανώνυμους χέστες...

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια πούθε προκύπτει η επωνυμία σου ; Η αναγραφή ενος ονοματεπωνύμου αποτελεί στοιχείο ταυτοπροσωπίας; Όταν αναρτήσεις και την φάτσα σου θα σου απαντήσω και γω παρομοίως. Όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική αλλά να ξέρουμε και με τι προσόντα κρίνει ο άλλος; Τις γνώσεις και τις δυνατότητες του κου Κοττάκη τις ξέρουμε και λαμβανουμε σοβαρά υπόψη τις γνώμες του αλλα τις αξιολογούμε και τις κρίνουμε. Οι δικές σου υπολείπονται ή υπερτερούν του Προέδρου της ΔΕΕΠ Π.Ε. Σερρών;

      Διαγραφή
    3. Να συναντηθούμε κάπου, να σου δείξω ταυτότητα.
      Αλλά επί της ουσίας και για να καταλάβεις, ποιος είναι ο ψεκασμένος και ποιος είναι ο Κοττάκης, να σου το εξηγήσω, αν και δεν ξέρω αν διάβασες το συγκεκριμένο άρθρο, που για να την βγει στον Μητσοτάκη, διαστρεβλώνει τα γεγονότα. Διάβασε λοιπόν ανόητε και κρίνε.
      Στο Euronews αναγράφεται σαφέστατα ο λόγος, που τα Σκόπια θα ζητήσουν ΠΑΡΑΤΑΣΗ για τα παλαιά Διαβατήρια, γιατί τα νέα εκδίδονται σύμφωνα με την Συμφωνία Πρεσπών.
      https://gr.euronews.com/2024/01/15/voreia-makedonia-kathisteriseis-stis-ekdoseis-diavatirion-kai-diplomaton-odigisis
      Τα άλλα που σας παραμυθιάζει ο Κοττάκης είναι παπαριές και για αυτό αναδημοσιεύονται σε όλα τα ψέκια σάιτ... που θα τα βρεις εδώ.
      https://www.google.com/search?q=%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%82&rlz=1C1GCEA_enGR1033GR1033&oq=%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%82&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQIRigATIHCAIQIRigAdIBCTIxNjU1ajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#ip=1

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ?
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ή ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΊΡΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΚΟΤΤΆΚΗΣ?
      Όσοι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας δεν έχουν αντικαταστήσει τα παλαιά τους διαβατήρια δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, με εξαίρεση χώρες με τις οποίες η Βόρεια Μακεδονία έχει διμερείς συμφωνίες για διέλευση των συνόρων με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
      https://www.iefimerida.gr/kosmos/boreia-makedonia-tropologia-palaion-diabatirion

      Διαγραφή
  4. Κυριε Δημο ειστε σε παροξυσμό. Ξεπεζεύστε. Γραψτε τη γνώμη σας χωρις χαρακτηρισμούς για ανθρώπους. Στη πολιτική ολα εχουν πολλαπλη ερμηνεια και ουδολως ανιδιοτελεια. Δεν ειμαστε χθεσινοι να τα χαφτουμε αμασητα ειτε της μιας αποψης ειτε του αντιλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς να σταματήσετε να τρώτε τα παραμύθια του Κοττάκη, γιατί μπορεί να μην είσαστε χθεσινοί, αλλά νομίζετε ότι η ΕΣΤΙΑ είναι η παλιά καλή έγκυρη δεξιά εφημερίδα...
      Για διάβασε αυτό και πες μου, αν είναι αληθές το άρθρο του Μανόλη... και αν σε εκφράζει ο βαρύγδουπος τίτλος του Ιακχου.
      Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι διεμήνυσε σήμερα ότι δεν μπορεί να παραταθεί μετά την 12η Φεβρουαρίου 2024 η ισχύς των διαβατηρίων των πολιτών στα οποία αναγράφεται το παλαιότερο όνομα της χώρας («Δημοκρατία της Μακεδονίας»), καθώς κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
      https://www.iefimerida.gr/kosmos/boreia-makedonia-payoyn-na-ishyoyn-apo-tis-122-ta-diabatiria-poy-anagrafoyn-dimokratia-tis

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δεν καταλαβες πραμα απ οσα εγραψα. Επιμενεις σε χαρακτηρισμους και διεκδικεις τη δηθεν αυθεντικη, ανιδιοτελη αποψη που αναμασα δημοσιευματα γνωμων που κρινονται απο εμας με καχυποψια και επιφυλακτικοτητα ως επιβαλλεται διοτι εχουν μια σκοπιμοτητα. Η κρυφη ατζεντα του Μητσοτακη θα κριθει συντομα. Επισης να ρωτησω αν η εντονη παρουσια σου στα μπλογκς προμηνυει υποψιφιοτητα για τη ΔΕΕΠ κ δινεις διαπιστευτηρια τυφλης υποταγης.

      Διαγραφή
    2. Για Βουλευτής πάω και με ανώνυμους που διαβάζουν ΕΣΤΙΑ ,απλά σπάω πλάκα...

      Διαγραφή
    3. Ιακχε , ισχύει η ατάκα < το μουστάκι είναι ο φερετζές του πούστη ; >

      Διαγραφή
    4. Εσύ ατιμούλικο, σαν ταρίφας που είσαι, βλέπω ότι ξέρεις πολλά...
      Για αυτό θα σου αφιερώσω ένα τραγούδι, για έναν Στρατηγό, που είχε και αυτός μεγάλο.... φερετζέ.
      https://www.youtube.com/watch?v=MUuzyDaE0JY&ab_channel=%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%82

      Διαγραφή
    5. Κυριε Δημο, καπου τόχεις χάσει ... έχει πλἀκα επειδή είσαι Υποστρατηγος εα Μπατσος να περνιεσαι και Καραϊσκάκης, Αντε τώρα πνίξε το κουνέλι με τους γάμους και τις υιοθεσίες των πουσταριών του Κούλη, να δούμε πόσο δεξιούλα εισαι;

      Διαγραφή
    6. Κυρ Μήτσο βασικά δεν ασχολούμαι με ψέκια, αλλά για πάρτη σου έκανα μια εξαίρεση, γιατί καταλαβαίνω από που πηγάζει η ομοφοβία σου...
      Θα το ψηφίσει τώρα η Ελληνική Βουλή με πρωτοβουλία ενός πρωθυπουργού που εξελέγη πανηγυρικά και διαθέτει όχι απλώς τη νομιμοποίηση αλλά και πρωτοφανές πολιτικό κεφάλαιο. Η μεταρρύθμιση, λοιπόν, θα ικανοποιήσει πλήρως τη δημοκρατική αρχή σε ένα σύστημα που είναι κατεξοχήν αντιπροσωπευτικό. Τα δικαιώματα δεν θα «αναγνωριστούν» ως ήδη υπάρχοντα, ως «δικαιώματα που διατηρεί ο λαός» (όπως αναφέρει η τόσο ριζοσπαστική 9η τροποποίηση στο Σύνταγμα των ΗΠΑ), αλλά θα «παραχωρηθούν» από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και μάλιστα με μια ευρεία διακομματική συναίνεση (από την Κεντροδεξιά μέχρι τη ριζοσπαστική Αριστερά) που θα αφήσει απέξω την Ακροδεξιά, την καθαρόαιμη συντηρητική Δεξιά, και την κομμουνιστική Αριστερά. Συμβολικά, αυτή η ψηφοφορία θα δείξει σε όλον τον κόσμο τη θεσμική και πολιτική ωριμότητα της Ελλάδας, τουλάχιστον σ’ αυτό το θέμα.
      Εκτός εσύ, σαν ψευτοταρίφας, και πατριώτης του κώλου, γνωρίζεις περισσότερα από τον καθηγητή φιλοσοφίας, δικαίου και θεσμών του ΚΠΕ.
      https://www.protagon.gr/apopseis/dimopsifisma-kai-dikaiwmata-44342866798

      Διαγραφή
    7. Και επειδή σε βαρέθηκα, λέω να μην ασχοληθώ άλλο ...
      Παίξε τον μόνος σου...
      https://i0.wp.com/neodimokratis.gr/wp-content/uploads/2015/08/attached_image1249.jpg?w=1200

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ