Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ "ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ" ... ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ. (video)

 ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ😮

               

Σε ερώτηση που δέχθηκε αν και οι υφυπουργοί θα παραμείνουν στη θέση τους εάν επιλέξουν την αποχή ή την καταψήφιση του νομοσχεδίου, ο Μάκης Βορίδης απέφυγε την απάντηση λέγοντας ότι οι υφυπουργοί δεν συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο, οπότε θα τοποθετηθούν κατά τη συζήτηση στη Βουλή. 

Την ίδια στιγμή ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε σε τρία σημεία, που όπως είπε, δεν μπορεί να πεισθεί από τον συγκεκριμένο νόμο. «Το πρώτο βασικό επιχείρημα είναι πως πρόκειται για μια πρωτοβουλία που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το επιχείρημα της ισότητας απαντιέται από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λέγοντας πως δεν υπάρχει παραβίαση γιατί θεωρεί ότι δεν είναι όμοιες περιπτώσεις», είπε. 

«Υπάρχει θέμα συνταγματικότητας» Δεύτερον, ο υπουργός Επικρατείας έθεσε θέμα συνταγματικότητας. «Υπάρχει θέμα συνταγματικότητας» τόνισε. «Για να μπορέσει να περάσει ο νόμος χρειάζεται ένας διαφορετικός ορισμός της οικογένειας», προσέθεσε. Το τρίτο σημείο είναι η έκφραση της διαφωνίας, όπως είπε. Ανέφερε πως δεν μπορεί να μην ακούσει τη σύσταση του πρωθυπουργού για όσους διαφωνούν, να πάνε στην αποχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ