Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

ΕΝ.ΤΟ.Σ. - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 ΣΕΡΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ... 

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ !!!!



Aντιγράφω και προσυπογράφω ένα σχόλιο αναγνώστη :

Ο χρήστης Άγνωστο σχολίασε την ανάρτηση "ΕΝ.ΤΟ.Σ. - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

15 ώρες πριν
Ήδη υπάρχει συγκυβέρνηση.
Μαζί πάνε για να κάνουν μόνιμα τα παιδιά τους τις αγαπημένες τους τα ανίψια τους που απασχολήθηκαν λόγω COVID, στον Δήμο.
Και το χειρότερο στους ΕΝΤΟΣ είναι ότι το δικαιολογούν λέγοντας μ@λακιες.
Δεν υπάρχει επιστημονικό προσωπικό παρά μόνο βισματα ΔΕ.
Ή θα σοβαρευτείτε ή θα σας πάμε καροτσάκι 5 χρόνια, ήδη είστε υπό επιτήρηση με τις χοντράδες του σώγαμπρου και της θεούσας.


Η Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου αρχισε με το ξημέρωμα να μετέρχεται την πολιτική της εξαπάτησης των Δημοτών με την νομιμοποίηση της μεγαλύτερης απευθείας ανάθεσης που ελεγε και ο ρίψασπις Βασίλης Τερζής δηλαδη των προσλήψεων 98 άεργων κηφήνων πολλοί εκ των οποίων σύμφωνα με την Δήλωση νυν Αντιδημάρχου προσήλθαν ποτέ να εργασθούν στο Δημο αλλα πληρωνόντουσαν κανονικά τους μισθους τους και τώρα μεθοδεύουν μέσω δικαστικών αποφάσεων ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΘΟΥΝ ως Δημοτικοί Υπάλληλοι. Μεταξύ αυτών βέβαια υπάρχουν παιδιά και ρουσφέτια σε κολλητούς  μελών της Δημοτικής Επιτροπής και Αντιδημάρχων.

Συνεχίζεται ...

6 σχόλια:

  1. Το να βλέπεις σε εθιμοτυπική επίσκεψη του προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Μαλιαρά στην νέα δήμαρχο, με κάποιο δικό του επιτελείο, και να βλέπεις την Βαρβάρα να το υποδέχεται και να συζητα μαζί του έχοντας ως επιτελείο τον Χωρίς θεσμικό ρόλο Αριστοκλή την γυναίκα του εντεταλμένη σύμβουλο, δεν ξέρουμε τι ακριβώς και να λείπει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο αρμόδιος διευθυντής της υπηρεσίας, καταλαβαίνεις τι γίνεται με το καπελωμα από τις πρώτες ημέρες και ποιοι θα διοικήσουν τον Δήμο.
    Μας δουλεύει η Βαρβάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη υπάρχει συγκυβέρνηση.
    Μαζί πάνε για να κάνουν μόνιμα τα παιδιά τους τις αγαπημένες τους τα ανήψια τους που απασχολήθηκαν λόγω COVID, στον Δήμο.
    Και το χειρότερο στους ΕΝΤΟΣ είναι ότι το δικαιολογούν λέγοντας μ@λακιες.
    Δεν υπάρχει επιστημονικό προσωπικό παρά μόνο βισματα ΔΕ.
    Ή θα σοβαρευτείτε ή θα σας πάμε καροτσάκι 5 χρόνια, ήδη είστε υπό επιτήρηση με τις χοντράδες του σώγαμπρου και της θεουσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μονιμοποιηθουν οι συμβασιούχοι των covid αυτό σημαίνει κατάργηση του ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε περίπτωση που το δικαστήριο στην Αθήνα βγάλει θετική απόφαση για την μονιμοποίηση των βισμάτων σας και των πάσης φύσεως κολλητών σας που λέγονται COVID,
    Ως δημότες θα προσφύγουμε κατά τις απόφασης και θα σας καταγγέλλουμε δημόσια διότι δεν υπάρχει για όλους τους δημότες η αρχή της ισονομίας και των ίσων ευκαιριών.
    Έτσι για να είμαστε εξηγημενοι και να μην έχουμε αναγουλες.
    Ο Δήμος δεν είναι μαγαζάκι του μπαμπά σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "... οι εν λόγω εργαζόμενοι...", κόρες, γιοί, νύφες, γαμπροί, γυναίκες, αδερφές, συγγενείς, γείτονες, ψηφοφόροι, με αυτά τα προσόντα ειδοποιήθηκαν και θέλουν και να νομιμοποιηθούν. Χωρίς ανοικτή πρόσκληση, χωρίς μετρήσιμα, τυπικά προσόντα. Δ.Ε οι περισσότεροι, δηλαδή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσλήφθηκαν για να σκουπίζουν και να καθαρίζουν, για να κάνουν εξωτερικές εργασίες και να καλύπτουν τέτοιου είδους ανάγκες και τρούπωσαν στα γραφεία και στα airconditions. Οι Δήμοι έχουν απόλυτη ανάγκη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Α.Σ.Ε.Π. τώρα και μόνο Α.Σ.Ε.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι προσλήψεις covid και τα ρουσφέτια κατήργησαν την αντιπολίτευση και κοίμησαν τη συμπολίτευση. Πολιτικό πολιτισμό ονόμασαν τη μούγκα, διαπλοκή και συνδιαλλαγή το λένε έξω. Αποτέλεσμα τελευταίοι σε όλα, μας ορίζουν οι ευρύπρωκτοι, α ρε Αριστοφάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ