Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

H MEΓΑΛΗ "ΤΡΙΠΛΑ" ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ,
 ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ 
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
\
 

6 σχόλια:

  1. Συστημικοί Συνταγματολόγοι ΔΕΝ υπάρχουν....
    Υπάρχουν Συνταγματολόγοι, που έχουν σπουδάσει Συνταγματικό Δίκαιο και παπαρολόγοι, που τα ξέρουν όλα και παραπλανούν τους αφελείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελληνική γλώσσα κυριε Δήμο διαθέτει λέξεις με σαφή νοήματα και εχει την δυνατότητα ο χρήστης αυτής να κυριολεκτεί στον λογο του . Ο ανθρωπος ειναι ο παπαρολογος που βρισκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία για να παραπλανα αφελεις και παιζει παιγνιδι του Βοριδη και του γιου του αποστατη. Ο Εκλογικός νομός όπως και ο ιδιος αναφερει στο αρθρο 32 αναγνωριζει ότι ο συνδυασμός ανεξαρτήτων υποψηφίων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και εχει δικαιωμα να συμμετεχει στις εκλογες, Οταν ομως ο "Συνταγματολογος" αποκαλει τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ως ΝΟΜΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, τοτε οχι μονο η νομικη επιστημη αλλα και η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ σηκωνουν τα χέρια ψηλά

      Διαγραφή
    2. Κυρ Γιάννη, αν και σέβομαι τις γνώσεις σου περί συνταγματικού δικαίου, θα ήθελα να μας παραθέσεις και την αντίθετη άποψη κάποιου άλλου Συνταγματολόγου, που να μην συμφωνεί με τον Αλεβιζάτο. Εκτός αν τους θεωρείς ΟΛΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΎΣ και καθάρισες.

      Διαγραφή
  2. Κυριε Δημο επειδη σε βλεπω για ακραιφνή μπατριώτη και σκληρο Νεοδημοκρατη σου αφιερώνω την αναρτησή μου ....... ( o iakxos : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑΜΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ...: ΕΝΑΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ 25/6 , ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒ...) κοιταξε το βιντεο και κανε καμια ερωτηση εκει στο ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ, εχουν τα κακαλα να επεκτεινουν τα χωρικα μας υδατα και εαν ΝΑΙ , ας δεσμευτουν πριν τις εκλογες , να τους ψηφισουν και οι πετρες


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολούθησα το βίντεο του ευπατρίδη,που κατά την άποψη σου και λοιπών ακροδεξιών, μόνον εσείς είσαστε πατριώτες και ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι μπατριώτες ή προδότες και αν το πρόσεξες το σχολίασα...
      Το να κατηγορούμε τον Μητσοτάκη, επικαλούμενοι τι ισχυρίζεται ο Ερντογάν, ότι δήθεν τα έχουν συμφωνήσει, είναι ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού.
      Κάντε υπομονή μέχρι την 25 Ιουνίου, θα αντιληφθείτε ότι παραμένετε μια μικρή μειοψηφία και οι πολίτες έχουν νου και κρίση.
      Όπως είδες ο Κρανιδιώτης το κατάλαβε... έπονται και οι άλλοι.

      Διαγραφή
    2. Ο Φούσκας Μπατριωτης χαντάκωσε και τον Τζιμερο. Απο χιλιόμετρα βρωμούσε οτι ειναι λαγος της Νεας Δημοκρατίας. Τιποτε δεν κατάλαβε, εγκάθετος ήταν και τώρα ξεβρακώθηκε.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ