Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ...

 ... ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΠΑΛΑ !!!


Το μόνο κοινό που εχουν όλοι οι εικονιζόμενοι ειναι ότι εχουν διαπιστώσει  μετ' επιπάσεως βεβαίως, βεβαίως, ότι εδώ και μια δωδεκαετία ο Νομος Σερρών ειναι μονίμως 51ος στους 51 Νομους της χώρας σε ΑΕΠ και ρυθμούς 
ανάπτυξης.

Στις διαπιστώσεις σε ότι αφορά το αποτέλεσμα έχουν την πρωτιά και είναι λαλίστατοι , στον εντοπισμό των αιτίων που μας οδηγήσαν στο αποτέλεσμα  και στις προτάσεις για τις λύσεις που υπάρχουν για να βγει επιτέλους ο Νομός από το τέλμα και τον μαρασμό,  μούγγα οι επαΐοντες πολιτικάντηδες που έχουν διδακτορικά στην ψηφοθηρία και στον εμπαιγμό των πολιτών, που εδώ και 12 χρονια ειναι στο ίδιο έργο θεατές αλλα εξακολουθούν να ψηφίζουν αγόγγυστα τους νεκροθάφτες του μέλλοντος των παιδιών και των εγγονών τους.


6 σχόλια:

  1. Θα ψηφίσουμε Χρυσή αυγή για να δέρνουν και να σκοτώνουν τον κόσμο μέχρι εκεί το θεάρεστο έργο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην σχολιάσω…όλοι ένας και ένας!!! Για την ακρίβεια ο ένας χειρότερος από τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει σχέση η επιστήμη αλλά τα πρόσωπα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι άνθρωποί της λεζάντας , όπως πολύ εύστοχα έχει ειπωθεί.....Όμως κάποιοι/ες (αρκετοί) φαίνεται τους προτιμούν......και μην ξεχνάμε ότι δικηγόροι,μηχανικοί, γιατροί που ασχολήθηκαν με την πολιτική ήταν το ίδιο χάλια....ειδικά οι δικηγόροι ίσως και χειρότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο προφήτης που δεν έχει πτυχίο θα αλλάξει την πόλη ,σύμφωνα με την άποψη του Δημάρχου. Οπως μαρτυράει δεξιά και αριστερά τον άρπαξε απο τον Φωτιάδη γιατι κανενα δικο του στελεχος δεν εχει τις ικανοτητες του...χαχα.Μαλιστα η Μπατζιλω από αριστερη εγινε Πασοκ και τωρα όψιμος Νεοδημοκράτης,για να συμπληρώνει την συνταξη του.Φυσικο επακόλουθο η πόλη μας να είναι στα τάρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Προφήτης - το παιδί του λαού, ο φτωχός αγωνιστής απο το Τουτλί - μέσω Ιλανίδη έγινε και κολαούζος του γραφείου του Κώστα Καραμανλή!!! Υπηρέτης όπως πάντα κάθε αφέντη, στον οποίο προσκολλάται τώρα για να ανταμειφθεί φυσικά στο πολλαπλάσιο στο μέλλον.. Με τέτοιες ικανότητες λοιπόν εννοείται οτι είναι απαραίτητος στον Χρυσάφη...

      Διαγραφή
  5. Ποιος νοήμων θα έπαιρνε με μεταγραφή έναν, που ήταν το πρωτοπαλίκαρο και σύμβουλος του Φωτιάδη ,που τον οδήγησε σε δύο οδυνηρές ήττες...Και μάλιστα τόσο αποκρουστικός στους συμμάχους για ευνόητους λόγους.Μόνο ένας αυτόχειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ