Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΚΕΔΗΣ GATE : ΚΩΣΤΑ BEΡΡΟ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΡΕΥΧΟΥΛΗ ;



Οπως ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27/5 δια χειρός Γιώργου Ανδρέου του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ  ο μουσικοσυνθερης Σταυρος Ξαρχάκος θα πραγματοποιήσει συναυλία στα πλαίσια εορτασμού της επετείου Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών το 2013. Επ' ευκαιρία της παρουσίας του στην πολη μας το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να τμήσει τον μουσικοσυνθέτη για την πλούσια προσφορά του  στον πολιτισμό μας.

Αυτό που δεν ακούσαμε ακόμη ειναι το ποσο που θα δαπανήσει η ΚΕΔΗΣ για την εν λόγω εκδήλωση γιατί κυκλοφορούν φήμες για μεγάλο παρασκήνιο και ζημώσεις.


7 σχόλια:

  1. Τα λευκά κολάρα εν δράσει.
    Τώρα και στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O εθνικός λογιστής Βερρος έκανε την Παλαζη υποχείριο του και την έστρεψε κατά του Δημάρχου... Τι δεν καταλάβατε;;; αυτή η αφελής με μερικά βίντεο από το κανάλι του και δωρεάν διαφήμιση έπεσε στην παγίδα Βερρου... Τώρα κλάψτε την... Υποψήφια με την Βαρβάρα την βλέπω και αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις το θράσος και γράφεις βρε ηλίθιε?
      Εγινε δήμαρχος ο Χρυσάφης με ποιους, και ήταν ποιος?
      Οταν έχει ήδη αποδειχτεί ότι και ανίκανος είναι και πολιτικος απατεώνας.
      Με τον εκ μεταγραφής άθλιο Βασιλάκη, με τον Ρίζο, με τον Χαλκιόπουλο, κολητό του Τζώνι γουόκερ, με τον Τουρτούρα, κολητό του Haig, με τον Ζορμπά, με τον Ματθαίου, με τον φαντάρο Κατιρτζόγλου, ιδιοφυΐα της νομικής επιστήμης, με τον Γάτσιο του ΟΠΑΚΠΑ, το μεγαλύτερο πλυντήριο, και φυσικά με τον Σπύρο, ότι ποιο ελεεινό και αισχρό υπήρξε.
      Οι μέρες είναι λίγες, και μην ξύνεσαι γιατί θα πω κι άλλα.

      Διαγραφή
  3. iakxe πάλι ρεζίλι των σκυλιών θα γίνετε.
    Μαθαίνω αύριο Δευτέρα το απόγευμα θα εκλέξετε αρχηγό ον Βασιλάκη!
    Και μετά θέλετε να σας ακολουθήσουμε.
    Κρίμα για το κατάντημά σας, τον Βασιλάκη ρε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολαύστε το ποιόν των ανθρώπων του Χρυσάφη με αυτά που γράφουν, διότι αυτά που γράφουν οι "28 Μαΐου 2023 11:22π.μ." και "28 Μαΐου 2023 4:20μ.μ" είναι οι εκλεκτοί του Χρυσάφη. Η αλαζονεία τους, έχει κτυπήσει κόκκινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμμαχε " 28 Μαΐου 2023 στις 4:20μ.μ", ο οποίος Βασίλης, Βασιλάκης η Γιώργος, Γιωργάκης είναι 10 φορες καλύτεροι από τον αποτυχημένο Δήμαρχο Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Παλάζη τον έχει στο τσεπάκι τον Δήμαρχο... Εξάλλου το ΔΣ της έδωσε την αμοιβή... Δηλαδή ο ίδιος ο Δήμαρχος... Τώρα γιατί την κατηγορεί;;;; Ακόμη μια φορά η Παλάζη φταιχτρα και να θυσιαστεί για να την βγάλει καθαρή αυτός;;; Όχι κύριοι τα πρόβατα ξύπνησαν... Θα βγει η Χρύσα και με αυτά που θα πει θα τελειώσει αυτός ο κακός άνθρωπος... Χρύσα μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ