Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ , ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

 ΝΕΜΕΣΙΣ : ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ  ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ο ΘΡΗΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΗΜΕΝΟΣ ΘΥΜΟΣ ΤΩΡΑ ;

 

 

   MΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΘΥΜΟ" ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ Ο ΞΕΔΡΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΓΕΙ ΠΡΟΕΚΟΛΓΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ !!!

   

Είναι προφανές ότι η ερώτηση του Χατζηνικολάου έγινε με αφορμή την μήνυση των συγγενών των θυμάτων κατά του Μητσοτάκη, του Καραμανλή, του Σπίρτζη και παντός άλλου υπεύθυνου αλλά ο ανάλγητος τύπος που παριστάνει των Πρωθυπουργό των Ελλήνων ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος της τραγωδίας, ο θύτης έσπευσε αβασάνιστα να στοχοποιήσει τους χαροκαμένους συγγενείς των 57 θυμάτων του,  ισχυριζόμενος ότι κινούνται κατευθυνόμενοι από τρίτους εναντίον του προκειμένου να του στερήσουν την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, δηλαδή "εργαλειοποιούν" τον πόνο τους για να βλάψουν τον ίδιο και το φασιστικό κόμμα του.   

Η πολιτική σαπίλα έχει ξεχειλίσει ... και έχει αποθεωθεί από την προσπάθεια του Κυβερνητικού εκπροσώπου να καλύψει το αίσχος ισχυριζόμενος ότι ο γιος του Αποστάτη όταν μιλούσε για "εργαλειοποίηση" αναφερόταν στην απεργία των μηχανοδηγών για την διαρκή και διαχρονική κατάντια πολλών συναπτών ετών των ελληνικών σιδηροδρόμων και όχι στην μήνυση του συλλόγου "ΤΕΜΠΗ 2023",των χαροκαμένων συγγενών των νεκρών.

      ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ


  

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ , ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΑΖΟΡΕΤΑ ΤΟΥ ΑΦΡΑΤΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ