Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

KEΔHΣ : "CAZA DE PAPEL" ... ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ

   ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ   ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ;  - ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2022


 ΔΗΜΑΡΧΕ , ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ 
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ


6 σχόλια:

  1. Οταν θα μπει η νέα Δημοτική αρχή στον Δήμο Σερρών τότε θα δούμε τι σκελετούς θα βγάλει.
    Όλοι συνυπεύθυνοι, και η κυρία πρόεδρος και το δεκανίκι της η γενική διευθύντρια, και φυσικά ο Δήμαρχος Χρυσάφης.
    Λογικά στην ΚΕΔΗΣ γίνεται μεγάλο πάρτι.
    Τώρα θέλω να δω πως θα πληρώσει τους νέους υπαλλήλους για το βοήθεια στο σπίτι, με τους οποίους έβγαζε φωτογραφίες μαζί με την ανεκδιήγητη αντιδήμαρχο γάμων Σωτηρούλα.
    Μην ξεχνάς ανίκανε Χρυσάφη νέοι υπάλληλοι μπήκαν στον Δήμο γιατί το άξιζαν και όχι γιατί έκανες εσύ ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φτάει η Παλάζη εντολές Μισιρλή και Δημάρχου εκτελεί... Την αφήνουν να κάνει και τα λούσα της το ψώνιο της και όλα οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. . . . ΣΥΜΦΩΝΩ , ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ;;;;; ΔΗΛΑΔΗ , ΜΑΝΑ ΞΑΝΑ , << Πάμε κι όπου βγεί ;;;;;;; >>. .

      Διαγραφή
    2. Σωστά, δεν φταίει η ΠΑΛΑΖΗ , αυτή ειναι σαν τον ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ !!!! Σίγουρα φταίνε ο Μισιρλής και ο Δημαρχος για το έγκλημα στην ΚΕΔΗΣ όπως φταίει και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έγκλημα στα ΤΕΜΠΗ με μια διαφορά ... Στην ΚΕΔΗΣ το έγκλημα ειναι οικονομικό μονο στα ΤΕΜΠΗ το έγκλημα ειναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ τοσο στα δισεκατομμύρια που σπαταλήθηκαν αλλα και για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 58 ΨΥΧΩΝ και ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ

      Διαγραφή
  3. Πρώτος θα βγει... Εκτός αν έχετε κάποιον άλλο να μας προτείνετε... Είμαι περίφανος που έχουμε εκπρόσωπο του καραμανλισμου στις Σέρρες.... Καραμανλισμος είναι ιδέα... Διαβάστε πρώτα για το θαύμα της Ελλάδας και το τι έκανε ο Εθνάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καραμανλισμος ειναι μια καταρα για τον τοπο.Ο ψευτοεθναρχης κατεστρεψε την Ελλαδα. Ξεπουλησε την Κυπρο το 1959 και το 1974 και το 2018 οι επιφονοι του ξεπουλησαν την Μακεδονία δια χειρος Τσιπρα -Κοτζια - Καμμενου

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ