Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΗΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ 





6 σχόλια:

  1. Επιτέλους, πρέπει να γίνει αυτή η πορεία διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να το πάρετε απόφαση. Ο Μητσοτάκης και την χώρα ολόκληρη να την παραδώσει στους Τούρκους (τρόπος του λέγειν), θα κερδίσει τις εκλογές. Υπάρχει καθεστώς Μητσοτάκη. Έχουν αλώσει το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε άκου τι δήλωσε ο προστατευομενος του Καραμανλή, Χρυσάφης, για το " μεγάλο έργο" που έχει επιτελέσει στην" κούφια τετραετία του". Ότι δηλαδή έχει κάνει τόσο μεγάλο έργο, που αν κάποιος δεν έχει ερθει εδώ και 4 χρόνια στην πόλη των Σερρών και έρθει τώρα θα νομίσει ότι βρίσκετε σε άλλη πόλη!!! Δεν είναι ανέκδοτο. Το δήλωσε σε συνέντευξή ο ΣΑΧΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Χρυσάφης. Λες να χάνει λάδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ύτοχο αυτό το "ΣΑΧΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ", μου αρεσε. Ειναι ο ορισμός του αριβίστα, κουτοπόνηρος , άφιλος, εγωπαθής και ανασφαλής. Οτι το χειρότερο πέρασε απο την πολιτική και κοινωνική ζωή του τοπου μας

      Διαγραφή
  4. Να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ζητούν συγγενείς των θυμάτων που προχώρησαν στην παρουσίαση του συλλόγου τους "Τέμπη 2023".
    Οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, θέλουν να αποδοθούν ευθύνες, όπως και απαιτούν από τον Άρειο Πάγο να επιβλέψει στενά την υπόθεση και να αποτρέψει, όποια εμφανή προσπάθεια συγκάλυψης.
    Αύριο 6 Μαΐου , ανακοίνωσε μητερα στην παρουσιαση του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη που εχασε την κόρη της στην τραγωδία των Τεμπων , θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Λάρισα στις 12 το μεσημέρι, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους των Σερρών, με αφορμή την<>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία δήλωση , ομολογία ενοχής. Γνώριζε τα πάντα και τους κάλυπτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ