Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Η ''ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ'' ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ''ΛΟΓΟΣ'' ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!! 


                            
ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ

Ο νόμος 3649/2008 για τη λειτουργία της ΕΥΠ, η οποία επί κυβέρνησης ΝΔ έχει υπαχθεί στον πρωθυπουργό προβλέπει το εξής: "Η υπηρεσία μπορεί να συλλέγει πληροφορίες, τηρουμένων και των διατάξεων του ν. 3115/2003, όπως κάθε φορά ισχύει, για ζητήματα εθνικής ασφαλείας με διείσδυση, ύστερα από εντολή του Διοικητή της Ε.Υ.Π. και έγκριση του ασκούντος την εποπτεία εισαγγελέα".

H παρακολούθηση του Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη και έγινε από την ΕΥΠ με διάταξη της Εισαγγελέως Εφετών κ. Βλάχου, η οποία προφανώς εκρινε ότι υπάρχουν λογοι εθνικής ασφαλείας  και ενέκρινε την διαδικασία.
Η παρακολούθηση αυτή μάλιστα αφορούσε χρονική περίοδο κατά την οποία ο Ανδρουλάκης ήταν ευρωβουλευτής και όχι αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, ήτοι Αύγουστο ως Σεπτέμβριο του 2021.

Το λογισμικό παρακολούθησης που εντοπίσθηκε πρόσφατα στην συσκευή του κ. Ανδρουλάκη  από όργανα ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δεν ενεργοποιήθηκε διότι ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν άνοιξε το σχετικό λινκ. 

Επομένως καμία νέα παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη πραγματοποιήθηκε , απλά κάποιοι αποπειράθηκαν να τον παρακολουθήσουν και φυσικά αυτοί δεν είναι απαραίτητα άνθρωποι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλα μένει να διερευνηθεί και να αποδειχθεί ο δράστης της εμπλοκής. 

Με ποια λογική τα μειράκια και ανεύθυνα πολιτικά υποκατάστατα Ανδρουλάκης και Τσίπρας ζητούν την παραίτηση Μητσοτάκη και την προκήρυξη εκλογών, οταν ο Ερντογαν ειναι ετοιμος για επεισόδια και γεωτρήσεις στην Κυπρο;



1 σχόλιο:

  1. υπό + γενική: Δηλώνει ποιητικό αίτιο. Φανερώνει, δηλαδή, από ποιον συνέβη κάτι.

    ποιητικό αίτιο; Τί θέλει να πει ο ποιητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ