Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΕΙ Η ΛΑΜΠΑ

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ :  

ΣΤΟΝ ''ΚΟΥΒΑ'' Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ



ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2021 ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, θα διενεργήσει προσωπικά ποινική προκαταρκτική έρευνα, όχι για την ουσία των καταγγελιών για την παρακολούθηση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠαΣοΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά για τη διαρροή των στοιχείων, που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα που αφορούν, όπως επισημαίνεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

Δηλαδή η έρευνα θα διενεργηθεί από τον κ. Ντογιάκο για να αποκαλυφθεί από ποιόν ή ποιούς διέρρευσε εκτός ΕΥΠ το υλικό των παρακολουθήσεων που φέρεται ότι έγιναν τόσο στον στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, όσο και δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

https://www.newmoney.gr/roh/politiki/ntogiakos-prokatarktiki-erevna-gia-diarroi-stichion-apo-tin-efp/

KAI TΩΡΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Υ.Γ. Ο λαλίστατος Προέδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και προσεχώς πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη μπορεί να μας διαφωτίσει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ