Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

ΘΠΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ...

           ...ΠΕΡΑΣΑΝ 9 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ 
ΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ
 

  ΦΤΗΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ; ΘΠΥΡΟ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ...

ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΦΑΝΕΡΩΤΑ ή ΟΧΙ  ;


15 σχόλια:

  1. Θα περιμένεις πολύ. Ο Δήμαρχος τον προστατεύει άλλους έριξε στα λιοντάρια να βγάλουν το φίδι από την τρύπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνετε ρε παιδιά καφέ με Γκοτση ο Σπύρος Φίλος με προφήτη τον βάζει στον Δήμο. Λέτε και ο Ηλίας να προσχωρήσει στην Λουλουδοσυμμαχια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να απαντήσει μωρέ ο μπουχεσας ποτέ βγήκε να πει κάτι όταν η μπάλα καίει; μόνο φρου φρου και αρώματα είναι ο λίγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ένα Μήνα που θα γίνουν αλλαγές ο Σπύρος είναι σίγουρος για την θέση του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να κάνετε δεν πτοείται ο Θπυρος. Έχει βγάλει τόσα χρήματα που χεστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άλλοι Σύμμαχοι τι λένε; Δεν νοιώθουν μείωση από τον Δήμαρχο που από ότι φαίνεται κάνουν ότι θέλουν στον Δήμο; Η βολεύτηκαν στις καρέκλες τους; Οι επαναστάτες βγαίνουν πάντα κερδισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσοι από τους Συμμάχους αντέδρασαν στην σύσκεψη των Δημοτικών συμβούλων; ΕΝΑΣ μαθαίνω και δύο τρεις ακόμα που κάτι ψελισαν. Κάποιοι δε έσπευσαν όπως πάντα να αποθεώσουν τον Δήμαρχο για την σοφή πολιτική τακτική που ακολουθεί!!!

      Διαγραφή
    2. Τελικά ουδέν κρυπτόν.

      Διαγραφή
    3. Ποιός να αντιδράσει ο Ματθαίου, ο Χατζηδημητρίου-Ζορμπάς ή ο Δινάκης;
      Αυτοί μόνο για ελευθερο κάμπιγκ είναι σε οργανωμένη παραλία.

      Διαγραφή
  7. Σπύρο όταν έμπαινες στον ιακχο και γελούσες με άλλους Συναδέλφους καλά ήταν; Ήρθε η σειρά σου τώρα. Καλοδιάβαστα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ιζνογκούντ (Iznogoud) είναι γαλλική σειρά κόμικ που δημιουργήθηκε από τον σεναριογράφο Ρενέ Γκοσινί και τον σχεδιαστή Ζαν Ταμπαρί. Το όνομα της σειράς είναι λογοπαίγνιο στην αγγλική γλώσσα (η λέξη "Ιznogoud" είναι γαλλική προφορική έκδοση της φράσης "He is no good", που στα ελληνικά σημαίνει "είναι άχρηστος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα λουλούδια που πληρώνουμε τριπλή και τετραπλή τιμή ήταν τελικά το έργο σας. Ακόμη και αυτά μέσα σε μια βδομάδα σαπίζουν. Σάπια η πόλη σαπίλα μυρίζει παντού! Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι λένε. Προς λουλουδοδημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα είναι ότι κάνεις άλλος δεν μιλάει γιαυτό το θέμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προεκλογικά αυτός ο ανεγκέφαλος έλεγε πολλά. Μη στεναχωριέσαι Σπύρο πλησιάζει η ώρα που θα απολογηθείς. Όσο για το καλός φροντιστής ρωτήστε κανέναν που τον είχε δάσκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε σχέση με τον Γαλάνη ο Σπύρος είναι πολύ λίγος. Ρωτήστε τους προμηθευτές. Ο Γαλάνης πλήρωνε σε μια βδομάδα. Ο Σπύρος χρωστάει χρήματα εδώ και ένα χρόνο. Επιστήμη το έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ