Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ

    ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ , ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΙΝΕΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ 

           


Μετα τον άστοχο και παιδαριώδη χειρισμό της υπόθεσης της παρακολούθησης Ανδρουλάκη από τον Πρωθυπουργο ''ανέστησε'' στον ψοφοειδή ΣΥΡΙΖΑ που μείωσε στις 6,5 μονάδες την διαφορά των δυο κομμάτων και εκτίναξε το ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ στο 12,5% , σε τοπικό επίπεδο ο τοπάρχης Πορφυρογεννητος άρχισε να πονοκεφαλιάζει από την διαρκή προβολή που παρέχει αφειδώς το καθεστώς Μητσοτάκη στον Τάσο Χατζηβασιλείου *(βλέπε ταξίδι στην Αμερική , παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο με τον πρωθυπουργο, συνεχείς εμφανίσεις στα συστημικά ΜΜΕ ...) γεγονος που αυξάνει την δημοτικότητα του στους ψηφοφόρους του κόμματος και όχι μόνο.  Μόνο τυχαία δεν ήταν η προ δυο μηνών ''Πολάκειος Ειρήνη'' με την Φωτεινή Αραμπατζή  την οποία στήριξε ανοικτά ο υπουργός στην αήθη επίθεση που δέχθηκε από τον Συριζαίο Βεληγκεκα της Κρήτης, ενώ η αμετροέπεια και η έπαρση του Δήμαρχου Αλέκου Χρυσάφη και των στελεχών της Συμμαχίας Σερραίων , οι οποίοι θεωρούνε οτι χωρίς σοβαρο αντίπαλο θα κάνουν περίπατο στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023, αρχίσαν να ενοχλούν σφόδρα το εκλογικό σώμα και οι ψίθυροι της δυσαρέσκειας γίνονται ολο και πιο έντονοι που δεν είναι απίθανο να μετατραπούν σε αποδοκιμασίες. 

Σε μια τέτοια περίπτωση επειδή ο εκλογικός θρίαμβος της Συμμαχίας του 2019 συνδέθηκε άρρηκτα με την στήριξη του πολιτικού γραφείου του υπουργού φυσιολογικό είναι να εισπράξει ο ίδιος και την φθορά των εκλεκτών του αυτοδιοικητικων της Συμμαχίας, οι οποίοι δυστυχώς γιαυτον αποδείχθηκαν μικρότεροι των περιστάσεων.

Η Φωτεινή Αραμπατζή με τον Αθανάσιο εκτός μάχης και την κυρά Στέλλα απούσα την βλέπω να κινείται νωθρά και χωρίς το κέφι και την αυτοπεποιηθεση που την διέκρινε. Ενας Φατσέας άντε κι ενας Γούνας δεν φτάνει. 

Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και ο αειθαλής , μεθοδικός και έμπειρος Θεοφιλος Λεονταρίδης , ο οποίος μας θυμίζει τον μεγάλο Φιλανδό Ολυμπιονίκη Λάσε Βίρεν, δρομέα  μεγάλων αποσπάσεων 5.000 και 10.000 μέτρων που πάντοτε στα τελευταία χιλιόμετρα  με αστείρευτες δυνάμεις επιτάχυνε και σάρωνε τα χρυσά μετάλλια. Κάτι ανάλογο είναι στην πολιτική του σταδιοδρομία και ο Θεοφιλος που μάχεται μέχρις εσχάτων και είναι πάντοτε παρών,  ικανός δε για την τρίτη θέση υπό προϋποθέσεις


4 σχόλια:

  1. Ο ανίκανος πολιτικός απατεώνας Χρυσάφης αποδίδει κάθε κακοτοπιά του στον Υπουργό.
    Το ίδιο κάνουν και η σύμβουλοι του.
    Όταν τους λες γιατί το κάνατε αυτό απαντάνε : Εντολή του Υπουργού.
    Άλλο που λένε οι ανίκανοι :
    Ποιός θα κουνηθεί να βάλει υποψηφιότητα, έχουμε τον Υπουργό.
    Δηλαδή όλα τα κακά και βρώμικα τα φορτώνουν στον Υπουργό.
    Ας το δει πιο καλά ο Υπουργός το περιφερομένο τσίρκο που τον εκθέτουν οι καραγκιόζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλία σταματα να σχολιάζεις στον Ιακχο. Και σταμάτα να γλύφεις τον Υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλύφει την πέτρα και φαίνεται πως θα προκύψει ανδριάντας υπουργού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάλυσή σου ξεπέρασε σε βάθος τις, συχνά - πυκνά εμφανιζόμενες, αναλύσεις του δυσλεκτικού συναδέλφου σου από το serresBomb.
    Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ