Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ΘΠΥΡΟΣ , Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ ... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020-2021

ΟΤΑΝ Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ 
''ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ'' ΑΠΟ ΤΟ ΜΜΕ , ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ...

 


... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ;

Aυτο ''το πράμα'' που μόλις παρακολουθήσατε αγαπητοί μου Σερραιοι, οπως συνήθιζε να σας λεει ο κυρ Αντώνης , μπορεί να εκληφθεί ως έγκυρη ενημέρωση με δημοσιογραφική δεοντολογία ; Εμφανίστηκε ο Θπυρος των οικονομικών και  της αναπτυξης (γνωστός και ως  ο ΙS-NO-GOOD της Λουλουδούπολης) για να σας παρουσιασει την λογοδοσία του Ποπωτα , ταχαμου ταχαμου και τι σας είπε ; οτι εδωσαν χρώμα στην πόλη και τα χωριά μας ( πολη με χωρια δεν νοειται Θπυρο, και ποτε δεν θα γίνουν χωριά μας, απλά φορτώσατε τους χωριατες τους και υποβάθμισατε την καθημερινότητα μας), φυτεύντας λουλούδια στις πλατείες ενώ αποσιώπησε το υπερογκο κατα πληροφορίες ποσό που πλήρωσαν οι Σερραίοι Δημότες για αυτό το ευτραπελο. 

Φυσικά ο Θωματίκος πήγε να σώσει την παρτίδα υπενθυμίζοντας στον Θπυρο ότι "εκτελούν έργα την χρηματοδότηση των οποίων εξασφάλισε η προηγουμενη δημοτική αρχή'' και αναγκάστηκε να ομολογήσει ο κ. Αντιδλημαρχος οτι αυτό οντως συμβαινει !!!!! διοτι καθε εργο των ΟΤΑ από την εγκρισή του μεχρι και την εκταμιευση του πρυπολογισθέντος κόστους του για την κατασκευή του το απατούνται 3 με 5 χρόνια !!!! 

Συνεπώς αντι απολογισμού του έργου της ''Συμμαχίας Σερραίων'' ο Θπύρος ''έκανε μνημόσυνο με ξενα κόλυβα'' όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη.

Το ρεζουμε όμως αυτού το βίντεο ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ , ο οποίος μίλησε ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ για ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ στην Δημοτική Αρχή και για ΠΛΗΜΩΜΕΝΑ ΜΜΕ των Σερρών που δεν αφήνουν να ακουσθούν αυτά που πρεπει να ακουσθουν και αρα παραπληροφορουν τους Σερραίους Δημότες.

Και δικαιώνει τον Τακη Σωτηριάδη , αγαπητοί μου Σερραίοι, διοτι απο μια τοσο σημαντική συνεντευξη του Αντιδημαρχου Οικονομικών, του alter ego του Δημαρχεύοντος Αλεξανδρου Χρυσάφη, που στην ουσία ομιλούσε αντ' αυτού , από την ολη συνεντευξη που θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον ωριαία, εαν το σημαντοκοτερο κομματι ήταν το ανωτερω βιντεο και το επέλεξαν για να αναρτηθεί στοι διαδικτυο, ειναι προφανές ποσο ανοστη θα ηταν το υπολοιπο τμημα της ''ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ''

Υ.Γ. για το τριτο αφήγημα του Θπυρου, οτι από την εργώδη;;; (...αν ακουσα καλα) προσπάθεια του Χρυσάφη και της περίφημης ομαδας του ο Δημος Σερρών ειναι ο     Πρωταθλητης της εξασφαλισης χρηματοδοτήσεων για το 2022, θα αναφερθω σε επόμενη ανάρτησή μου ... παντα με την οπτικη γωνία του ΙΑΚΧΟΥ




7 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη επικοινωνιακή μπαρούφα του Δήμου είναι ο Σπύρος Μισιρλής.
    Υφος σοφού γέροντα, γνώσεις και προσφορά, ανίκανους αγράμματου.
    Τον έχει βάλει ο Χρυσάφης και υπογράφει όλες τις απευθείας αναθέσεις, αυτόν, τον Νυχτοπάτη και τον χωριαταρά Τουρκοκρατίας.
    Όλες οι αναθέσεις θα ελεγχθούν να το έχετε υπόψη σας, και θα σταλούν αρμοδίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δαίμων έγραψε Τουρκοκρατίας,
      Στον χωριαταρά Τουρτούρα αναφέρομαι, αυτόν τον "ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑ" που μας έκλεινε τους δρόμους.

      Διαγραφή
  2. Η καταστροφή του Δήμου είναι ο Άνθρωπος αυτός. Isnogood κανονικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας πω εγω τι ειναι ο Κυριος Αντιδημαρχος. Αερας κοπανηστος ειναι με την αντιπολίτευση δική του κατάφερε να περασει αποφάσεις κατα πλειοψηφία. Γελάνε και οι πέτρες μαζί του. Πληρωμενα ολα τα site και καναλια με χρηματα του Σερραίου Δημότη με την απολυτη ευνοια του Δημαρχου και πολιτικά και εξωπολιτικά καταφερε το απόλυτο μηδεν. Παντα ο Δημαρχος σε παλαιοτερους αντιδημάρχους οικονομικών έδινε και μια αμισθη προεδρία λόγο του ότι η αντιδημαρχία οικονομικών δεν έχει το παραμικρό φόρτο. Αυτος ο απατεώνας την έβγαλε στον αφρό. Τώρα όμως θα πληρώσει πολύ ακριβά τις ατασταλείες που έχει κάνει λόγο της ασχετοσύνης του. Και θα πληρώσει και ο Δήμαρχος για την επιλογή του αυτή. Γράψτε το και θα με θυμηθήτε σε ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδικα παλεύεις Ιακχε.
    Κατάφεραν να αδρανοποιησουν την αντιπολίτευση, ταιζουν διαρκώς τα κανάλια και όχι μόνο ελέγχοντας απόλυτα το τοπικό σύστημα ενημέρωσης. Και όλα αυτά με τις πλάτες του μεγάλου γραφείου που κάνει τον ανηξερο και που σύντομα θα πληρώσει εκλογικά την συνταυτιση μαζί τους.
    Δήμος Σερρών, Συνεταιριστική Τράπεζα, Πανσερραϊκός, Αντιπεριφερεια συντεταγμένα.
    Τα πρόσωπα κοινά.
    Κατάντια ενός τόπου κλινικά νεκρού.

    Φαντάσματα κυνηγάς. Χαρά στο κουράγιο σου.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε σε σχέση με τους άλλους τον έχω για μετρημένο και σοβαρό.
    Αν έχεις όμως στοιχεία βγάλτε τα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα πώς συμπεριφέρεται στους υπαλλήλους του και θα καταλάβεις

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ