Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ...

ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛOI ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ''ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ'' ... ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ   ΧΡΥΣΑΦΗ - ΦΩΤΙΑΔΗ

                  ΤΑ ''ΙΟΥΛΙΑΝΑ'' ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ

Με την πλήρη επιβεβαίωση οτι το γνωστό ''Κολιόπουλο'' του Αγγελίδη, ''ο Αντιδήμαρχος των κάδων'' Παντελής Χράπας, εντάχθηκε στην κάστα της ''Συμμαχίας'' μετά την άστοχη και πολιτικά ανήθικη παρέμβασή του στην κόντρα τους με τον Ηλία Γκότση, αρχηγό της δημοτικής παράταξης της οποίας ανήκει και τον  οποίο σημειωτέον όφειλε να υπερασπιστεί, έρχεται η σειρά των δημοτικών συμβούλων του ανύπαρκτου ηγεμονίσκου ορμώμενου από το Καβακλί που απαθής παρακολουθεί την διάλυση της παράταξής του αν δεν την συντονίζει διότι προφανώς ωφελεί τα μελλοντικά του πολιτικά απωθημένα.

Πρώτος και καλύτερος ''στασίδι έπιασε'' στην ''Συμμαχία'' ο Προφήτης απο το Τουτλί, ο οποίος εισέχρεται σε επιτελικό πόστο για να καλύψει την εκωφαντική λειψανδία στις τάξεις των ''Συμμάχων'' ...

Η Βαρβάρα μετά μια ισχνή παρουσία στα δημοτικά δρώμενα  αν και εισήλθε ως ''πολύφερτη νύφη'', οδεύει λόγω ονόματος και ''κληρονομικώ δικαίω'' στα αχαρτογράφητα νερα της κεντρικής πολιτικής σκηνής με τους ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ. 

Η Δέσποινα Ιλανίδου και η Παναγιώτα Καλώτα μετά τις λάθος επιλογές τους το 2019 , ειδικά η δεύτερη που έκαψε το οποίο πολιτικό της χαρτί και το μόνο που πέτυχε ήταν να στερήσει από του Σερραίους της εκλογή του Αντώνη Αναστασιάδη ... με τα γνωστά παρατράγουδα, βρίσκονται αμήχανες σε στάση αναμονής.

Η Σταλακτή Ηλιοπούλου μετά μια συγκαταβατική συγκυβέρνηση συναίνεσε στα πολιτικά ευτράπελα και τις προκλητικές υπερβολές της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ, φέρεται ότι βρίσκεται με το ένα πόδι μέσα στην ''Συμμαχία''.

Άγνωστες οι προθέσεις της Χρυσούλας Δρίγκα, η οποία είναι μια σοβαρή παρουσία με αντικειμενική και  υγιή σκέψη στην πορεία της μέχρι σήμερα στα δημοτικά μας δρώμενα.

8 σχόλια:

  1. Ο ορισμός της υποκρισίας... Ο χειρότερος δήμαρχος και η χειρότερη αντιπολίτευση που πέρασαν από το δημοτικό συμβούλιο. Αν συνεχίσουν μας βλέπω χειρότερα και από το Κιλκίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη υπάρχει ελπίδα να πέσει ο πιο ανηκανος Δήμαρχος όλων των εποχών. Μετά την παραίτηση Καδη Δινακης Ρίζος Ματθαίου τι κάθονται να κάνουν δεν βλέπουν ότι τους έχουν έξω από το παιχνίδι; Τόσο ηληθιοι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τους έχεις για κάτι παραπάνω αυτούς που ανέφερες.; Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι. Όπως οι περισσότεροι της Συμμαχίας

      Διαγραφή
  3. Υποθέτω εσείς που τους κρίνετε είστε ότι καλύτερο υπάρχει στα σερρας.. Αντε βάλτε υποψήφιοι να σας δούμε.. Χλειμειτζουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα λέει ο τελευταίος μόνο κρίνουν κάνουν το εύκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί εκλέχθηκαν, αυτοί πρέπει να δώσουν απαντήσεις.
      Έχει γούστο να νομίζουν ότι είναι κάποιοι;
      Ανύπαρκτοι σε όλα.
      Τυχαία εκλέχθηκαν.
      Όσο για τους εκλεγμένους του Χρυσάφη, ούτε για τσανταλίνα μανταρίνι τους φωνάζεις αυτοί είναι για γοερά γέλια, όπως και ο πολιτικός απατεώνας επικεφαλής τους.
      Θα τα πληρώσει όλα ο αλαζόνας και μαζί του και ο Σπύρος.

      Διαγραφή
  5. Πως θα πληρώσει ο κόσμος τον θέλει πρώτος βγαίνει στις δημοσκοπήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί;
      Κάνατε και δημοσκοπήσεις όπως ο ομοϊδεάτης του Κούλης ο ωτακουστής;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ