Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΑΣΤΟΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΚΟΓΚΟΛΕΜΗ

  ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΑΚΙΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ... ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΛΙΤΟΣ !!!



Διαβάσαμε λοιπόν με ενδιαφέρον "τα περισσότερα" από την ανάρτηση των ΔΟΒΗΤΩΝ :
"Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει τις επαφές του ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης. Ο κ.Γκολέμης εμφανίζεται ασταμάτητος στον προεκλογικό του αγώνα, καθώς σε καθημερινή φάση οργώνει πολλές περιοχές του Νομού Σερρών. ( ... μπα "την είδε" Λιτος ο σώγαμπρος) Παρακολουθώντας την κινητικότητα που εμφανίζει στα social media δείχνει να γνωρίζει καλά το πως θα κινηθεί σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα . Η 25ετή του επαγγελματική πορεία ως φαίνεται τον βοηθά να έχει υποστηρικτές σε κάθε περιοχή της Περιφερικής Ενότητας Σερρών μιας και ως δικηγόρος είναι καταξιωμένος στο χώρο του ( ... τραπεζοδικηγόρος της Συνεταιριστης  που τάραξε τους Σερραίους σε διαταγές πληρωμής  πολλες εκ των οποίων ακυρώνονταν απο τα διακστήρια) Η πρώτη του συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές αναμένεται να είναι εξαιρετικά καλή, γεγονός που έχει γίνει αντιληπτό σε όλους! ( ... έτσι θέλουν να νομίζουν οι ΔΟΒΗΤΕΣ )


 Οι δύο φωτογραφίες όμως δείχνουν τα ακριβώς αντίθετα !!! 


Οι συνομιλητές του τον έχουν "γραμμένοστα παλια τους τα παπούτσια ... Στην πρώτη φωτό ο λαγος του Γκολέμη στον συστήνει στον διπλανό του  προς τον οποίο δια χειραψιας ομιλει ο πολιτευτης  αλλα ο ψηφοφορος αποφευγει να τον κοιταξει στα ματια ( και όσοι ξερουν απο πολιτική όταν ο απέναντι δεν σε κοιτα στα ματια ψήφος γιοκ)   Στην δευτερη φωτογραφία απο τους δέκα  οι δυο ακουνε τον Γκολεμη που ομιλεί ενω οι υπολοιποι τον αγνοούν , χαριεντιζονται  και συνομιλούν μεταξύ τους  και οι δύο ειναι εκτος  παρέας του ... ασταμάτητου πολιτευτή

8 σχόλια:

  1. Ξυνή και καπετάνιε του γλυκού νερού ελάτε να κάνουμε από τώρα ταμείο. 1ος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 2ος ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 3ος ΓΚΟΛΕΜΗΣ 4η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. (Μια επιφύλαξη μόνο για τον Λεονταρίδη που μπορεί να κάνει την έκπληξη). Σημειώστε τα για το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλιου. ΕΠισης κάτι ακούγεται ότι η Φωτεινή και τα τσιράκια της φοβούνται την Άννα...Μα γιατί??!! Οτι σπείρεις θα θερίσεις που λέει και ο λαός μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Ηλία τράβα και φίλα το χέρι του Καραμανλή και βάλε και καμιά ακόμη φωτό μαζί του. Προσκυνημενε.

      Διαγραφή
  2. ΒΛΑΧΒΕΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ....
    Είναι τελικά πολιτικά γελοίος ο γιατρός.
    Εβγαλε ανακοίνωση για το θέμα του κοψίματός του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην οποία πριμοδοτούσε εκλογικά τον Χατζηβασιλείου, και μετά ξανάβγαλε άλλη αφαιρώντας την παράγραφο στήριξης!!... Χαχα!
    Αρρώστια λέμε.
    Και μετά, τοπικός σαβουροεκδότης λέει οτι η πρώτη ανακοίνωση δεν ήταν η ...αυθεντική του Βλάχβεη...!! ΕΛΕΟΣ!
    Μα καλά είναι δυνατον να εκδόθηκε ΠΛΑΣΤΗ Ανακοίνωση που αναρτήθηκε μάλιστα στο προφίλ του Βλάχβεη (άραγε στάλθηκε και από το mail του;;) κι αυτός να μην το πήρε χαμπάρι;; Και πάλι, είναι δυνατόν ΑΝ συνέβη κάτι τέτοιο ο Μενέλαος να ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΚΑ εναντίον του απατεώνα που έγραψε αντ αυτού και τον εξέθεσε;;
    Τσίρκο.
    ΜΕΝΕΛΑΕ ΒΛΑΧΒΕΗ, βάλε τα πράγματα στην θέση τους. Μην αφήνεις τους διαπλεκόμενους "εκδότες" και κομματικούς ρεμπεσκέδες να σε ξεφτιλίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ με βάση αυτά που βλέπω έχω ναπω : 7500 προβολές τα θέματα της Άννας και 400 του Γιωργάκη. Τσούζει ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή που κατουράει όρθια

      Διαγραφή
    2. Ναι αυτη που κατουράει ορθια στην Ναπα της Κυπρου μεσα στην πισινα του Ξενοδοχείου του αυτοδιοικητικού

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΑΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
    ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ