Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ...

ΜΟΝΙΜΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΑΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΙΤΕΜΕΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟΥ

  
 Σε ποια πόλη υπηρετεί ο τύπος δεν μας εγραψες Δημητράκη και με ποια κίνητρα ενεπλάκη στις δημοτικές εκλογες ;

23 σχόλια:

  1. Από το Στρυμωνικό πιάτσα στα Σέρρες.
    Ο Ισαάκ πανηγύρισε την εκλογή Αγγελίδη ως γνήσιος δεξιός, τώρα έκανε τον γιό του που δεν ήξερε κανένας Δημοτικό σύμβουλο.
    Μετά σου λέει μπαντακωσε ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ένας άνθρωπος είναι έγγαμος με δύο παιδιά και μένει στην Σέρρες που θα βάλει για δημοτικός σύμβουλος ρε διανοητικά καθυστερημένε συνδημότη μου!! Εκεί που μένει ο ίδιος και η οικογένεια του ή εκεί που θέλεις εσύ ο άμυαλος? Με την τετράγωνη λογική σου δεν θα έπρεπε να υπάρχει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα, γιατί σχεδόν όλοι είναι από αλλού!!

      Διαγραφή
  2. 'Εχει δικαίωμα ο έν ενεργεία στρατιωτικός να είναι υποψήφιος ? εκτός εάν παραιτήθηκε και του έμεινε το ΚΑΡΑΒΑΝΕΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ , ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ , ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

      Διαγραφή
    2. Ένα δεν μας διευκρίνησες, οι άλλοι π.Χ. Μπάτσοι, πυροσβέστες, στρατός ξηράς, μπορούν να μετατεθούν ή να αποσπαστούν στις Σέρρες.
      Αυτός είναι της αεροπορίας, που θα αποσπαστεί;
      Εκτός και αν κάνουμε πολεμικό αεροδρόμιο στις Σέρρες.
      Θα ασκεί τα καθήκοντά του από μακριά ή θα τον κάνει ο Χρυσάφης από την πρώτη στιγμή αντιδήμαρχο ;

      Διαγραφή
  3. Και τώρα αγαπητοί μου Νεοδημοκρατες της περιφέρειας Ηράκλειας και όχι μόνο γ@μ@στε την Αραμπατζου,διότι αυτή ένιωθε την ανάσα του Βλαχβεη
    Και η εκλογή της ήταν στον αέρα με την υποψηφιότητα του. Τώρα βέβαια μαύρο στην Αραμπατζου, έτσι για να πάρει το μάθημά της και ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σεβεστε

    Ο ΚΑΡΑΒΑΝΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόση χολή για έναν νέο άνθρωπο, δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμη ότι ο κόσμος βαρέθηκε τους ίδιους και τους ίδιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις δεν πήρατε χαμπάρι οτι ο πήχυς εχει χαμηλώσει επικίνδυνα ;
      Ποιος ειναι ο κύριος , ποσοι απο τους 836 χαχόλους που τιν ψήφισαν τιν γνωρίζουν προσωπικά ή πότε αποσχολησε ο τύπος αυτός την σερραϊκη κοινωνια πριν την εκλογή του; Ένα συστημα έτρεχε για παρτυ του, ο παλαιοκοματισμός σε ολο του το μεγαλειο. Τι σχεση εχει ο τυπος εκ Στρυμωνικού με τον Δημο Σερρων ;

      Διαγραφή
    2. Ναι βαρέθηκε τους ίδιους και τους ίδιους π.χ. Χρυσάφη, Φωτιάδη, Αραμπατζή (αληθεύει ότι έκανε συμφωνία για τρία κομμάτια στην νέα διοίκηση του Δήμου Σερρών), Χράπα, Γκότση (αυτός και αν είναι παλαιολιθικής εποχής, δεινόσαυρος), Χρυσανθίδη, και λοιπούς συγγενείς.
      Αλλά αυτός ο Ρίζος τι μπορεί να μας εμπνεύσει για νέο όταν δεν τον ξέρουν ούτε οι ψηφοφόροι του, παρά μόνο τα ρουσφέτια του πατέρα του Ισαάκ,
      Τι μέρος του λόγου είναι ο μόνιμος υπαξιωματικός?
      Γιατί πρέπει να τον εμπιστευτούμε?

      Διαγραφή
  6. Η ανυπαρξια του θα φωτιστει κατα τη θητεια της δημοτικης παραταξης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο τεμπελχανάς θα στρώσει τον Δήμο μας? Μάλιστα.... Αλέκο κάντον και αντιδημαρχο εσυ ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 18 εκλεγμένους έχει ο Αλέκος, 12 έμισθες Θέσεις έχει ο Δήμος, εκτός του Γενικού Γραμματέα και των ειδικών συνεργατών.
      Τρείς από τις 12 θα δώσει στον Αραμπατζή, του μένουν 9 άρα σε μια 4ετία θα περάσουν όλοι οι εκλεγμένοι του Αλέκου από άμισθη θέση.
      Οι 5 του Αραμπατζή θα κάνουν το δικό τους πάρτυ.
      Τι δεν κατάλαβες εσύ που σαν κορόιδο ψήφισες Χρυσάφη και του έδωσες 44%;
      Και πλειοψηφία θα έχει με την αμειβόμενη ουρά του Αγγελίδη και εσύ θα Καθεσε χαρούμενος που ψήφισες δεξιό.

      Διαγραφή
  8. Με τόσο πλούσιο βιογραφικό θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε αυτόν τον ογκλόλιθο της γνώσεως στα Σέρρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λυπαμαι πολυ που διαβαζω τετοια σχολια...καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη κυριε Ιακχε.Ντροπη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΑΝ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ... ΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

      Διαγραφή
  10. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ότι όλοι εσείς μαζί και ο αγράμματος ο Ιακχος (Στρυμονικό και όχι Στρυμωνικό που γράφει το ανώνυμο και δειλό ανθρωπάκι) δεν θα μπορούσατε να εκλεγείτε ούτε διαχειριστές στην οικοδομή σας. Ας περιμένουμε να τον δούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκεί θα διαπιστώσουμε την ύπαρξη του ή την ανυπαρξία του ως εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου!! Εγώ είμαι σίγουρος για την αξία του!! Όπως και για την δική σας που γράφεται σε αυτό το site!ΥΓ:Γραφω ανώνυμα γιατί δεν σας υπολογίζω καν, δεν με εντυπωσίασαν οι απόψεις, το συντακτικό σας και η φρασεολογία σας!! Με όλο το θάρρος φαίνεται ότι είστε απόφοιτοι Δημοτικού... Λυπάμαι για το πολιτικό επίπεδό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ; ΑΛΛΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΚΟΥΝΑΒΙ

      Διαγραφή
    2. Το τοπονυμιο απανταται και στις δυο εκδοχες δλδ με ω ή ο. Προφανως ο σχολιαστης δεν ειδε διερχομενος τις παλαιες πινακιδες σημανσης

      Διαγραφή
    3. Με όλο τον σεβασμό, πολλές από τις πινακίδες είναι λάθος!! Το Στρυμονικό γράφεται με ο, απλά κατανοητά πράγματα!! Δεν χρειάζεται να απευθυνθούμε στον Μπαμπινιώτη για τα αυτονόητα!!

      Διαγραφή
  11. Ο συγκεκριμένος υπηρετεί στον Χορτιάτη στην Θεσσαλονίκη και επειδή δεν υπάρχει Πολεμική Αεροπορία στην Σέρρες θα παραμείνει στον Χορτιάτη!! Και θα συνεχίσει να πηγαίνει κάθε μέρα από Σερρες στην δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ