Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟ
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ...


... ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΝΤΗ", 

ΤΗΝ  ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ


« Θα» και όχι υπογραφή της χρηματοδότησης για το κολυμβητήριο των Σερρών ;



Ο κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της ψυχής του τον Υφυπουργό Αθλητισμού- Πολιτισμού Βασιλειάδη Γεώργιο, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Σερρών κ. Σταμπουλή Αφροδίτη για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για το έργο αυτό, τον σύμβουλο του Υφυπουργού κ.Μπουτίνο Αναστάσιο για την μεγάλη του συμβολή στην αίσια κατάληξη της όλης προσπάθειας, όπως επίσης και τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Σερρών».



Επιχαίρει ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης διότι σε συνάντηση του , με τον υφυπουργό Αθλητισμού- Πολιτισμού στην Αθήνα- και ενώ είχε ανακοινωθεί ότι οδεύουμε σε εκλογές – ο υφυπουργός ανακοίνωσε στον Δήμαρχο την «απόφαση» του… να εντάξει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού το έργο “Ολοκλήρωση κολυμβητηρίου του Αθλητικού πάρκου Ομόνοιας” με προϋπολογισμό 5.500.000ευρώ.

Στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου αν και δεν διευκρινίζεται αν τελικά εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , τονίζεται ότι «οι διαδικασίες που ξεκίνησαν πριν από καιρό για την χρηματοδότηση του έργου είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται, για να πάρει πλέον σάρκα και οστά το έργο της ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης δήλωσε, πως οι προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο καιρό με συναντήσεις που είχε με τον Υφυπουργού Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Βασιλειάδη Γεωργίου είχαν αίσιο τέλος και πλέον το όραμα των Σερραίων (... ποιο όραμα ;;;;;;;;;;;) για την ολοκλήρωση της κατασκευής του κολυμβητηρίου Ομόνοιας γίνεται πραγματικότητα.

2 σχόλια:

  1. Τελικά τι ισχύει; Θα χρηματοδοτηθεί το έργο ή όχι; Διαβάζουμε πολλές ανακοινώσεις που γράφουν για χρηματοδότηση και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπαγώνει και προχωρά ένα έργο που ήταν στο ψυγείο! Εντάσσεται και αυτό στις προεκλογικές υπερβολές των κομμάτων ή τελικά θα προχωρήσει πραγματικά το έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι να μη προχωρήσει γιατί και αυτό το πέτυχε ο Αγγελίδης. Γιατί ο κακός Αγγελίδης αφήνει προίκα 50.000. 000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ