Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΧΡΥΣΑΦΗ ΜΕ ''ΚΟΒΕΙΣ", ΠΟΥ ΣΕ "ΚΟΒΩ" ;;;;

ΧΡΥΣΑΦΗΣ O NEΟΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΗΧΑΝΟΣ ... 
"ΗΞΕΙΣ , ΑΦΗΞΕΙΣ" ... ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ



Ούτε νόμιμο είναι ουτε ηθικό που αναμειχθηκες στην υποθεση κ. Χρυσαφη διοτι ακομη δεν εισαι τιποτε σε θεσμικό επιπεδο, όπως ούτε νόμιμο ουτε ηθικό είναι για πέντε μαγαζατορες οι οποιοί προσεφυγαν στην δικαιοσύνη ηττήθηκαν και τωρα τους προτέππετε να μην αποδεχθουν την αποφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που κριθηκε νομιμη απο το Συμβουλιο της Επικρατείας. Οπως ουτε νόμιμο ουτε ηθικό είναι για πέντε μαγαζατορες τον εξής έναν,  στον οποίο απολογείσαι έντρομος στο βίντεο , ενώ αυτός σε"κόβει" οργισμένος υπο γωνίαν και για δεκα θέσεις εργασίας να καταδικάσεις την εμπορικότητα της κεντρικής οδού της πολης εκτος κι αν νομίζεις κ. Χρυσάφη οτι το επιχειρειν είναι μονο τα μπαράκια , οι πιτόγυροι και τα γιαουρτλού κεμπάπ. 

Κρίμα κ.Χρυσάφη γιατι δηλώνεις και οικονομολόγος αλλα έχεις την λογική του γνωστού γραφικού προέδρου των εστιατόρων που "σας καρφωσε" ... βεβαίως βεβαίως

24 σχόλια:

  1. Χρυσαφη και σου ειπα προχθες αλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επομενη της 7ης Ιουλιου η ΠΕ Σερρων θα μεταπηδησει στη Μητσοτακικη περιπδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά από συμβούλους ο Χρυσάφης σκίζει. Αν του λενε να κάνει τέτοια όταν αναλάβει θα γίνει πανηγύρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κρίθηκε νόμιμη η απόφαση,άλλο κρίθηκε και όταν γράφω ότι είσαι και αγράμματος και αμόρφωτος
    ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΚΟΛΑΒΕ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ ῾῾ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ῾῾ ;;;;;

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΣτΕ έκρινε ότι η αποφαση ισχύει διοτι εληφθη απο οργανο που νομιμοποιούνταν να την λάβει , απλα ελληνικα η αποφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ειναι νομιμη και παραγει αποτελεσματα , γιαυτο τωρα σκουζουν οι εξαοατηθεντες απο τις υποσχέσεις σας καταστηματαρχες και χορηγοί σας ενιοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα;
      Δεν έκρινε την απόφαση.
      Αγράμματε και αμόρφωτος ΙΑΚΧΕ

      Διαγραφή
    2. ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΑΒΑΙΩΣΕΣ ΤΟΝ ΑΪΣΤΑΙΝ , Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΦΘΗ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΡΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΪΜΙΟΥ ΝΟΜΙΚΗ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

      Διαγραφή
    3. Πάλι μαλακές γράφεις.
      Ρώτα τους δικηγόρους σου.
      Δεν έκρινε την απόφαση.
      Μπούφος είσαι και παραπλανάς τον κόσμο.

      Διαγραφή
    4. ΕΛΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ , ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΡΑ, ΓΙΑ ΚΕΙ ΕΙΣΑΙ

      Διαγραφή
  6. ΙΑΚΧΕ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ''ΓΙΟΡΔΑΝΑΚΙΑ''!! ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΟΛΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσάφη , έμπλεξες άσχημα ! Μπερδεύτηκες με τα πίτουρα και θα σε φάνε οι κότες. Το ταξιμο ειναι σαν το κλασιμο αφήνει μποχα . Μονο το δημοψήφισμα θα σε σώσει αφου ειναι σιγουρο οτι η σερραϊκη κοινωνια θα ψηφισει για αμιγως πεζοδρομο την Μεραρχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ

    “--Θεωρώ οτι στην περίπτωση της οδού Μεραρχίας, η Δημοτική Αρχή του κ. Αγγελίδη ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΗΔΗ ΠΟΛΥ (εσφαλμένα και για προεκλογικούς λόγους) να υλοποιήσει την νόμιμη απόφαση του Δ.Σ. η οποία μάλιστα επικυρώθηκε και από το ΣτΕ (από τον Φεβρ. 2019), και γνωστοποιήθηκε εγκαίρως στους ολίγους ενδιαφερόμενους ώστε να πράξουν τα δέοντα.
    --Δυστυχώς αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν ούτε ομαλά ούτε άμεσα, ΘΥΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ και πάλι για προεκλογικούς λόγους σε μη συμμόρφωση, παρασύροντάς τους δυστυχώς σε απείθεια που εκπέμπει ΚΑΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην τοπική κοινωνία και ειδικά στους νέους που είναι και συχνοί θαμώνες των καταστημάτων της οδού.
    --Είναι απαραίτητη για την πόλη των Σερρών η ανάπτυξη και ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ της ΚΕΝΤΡΟΥ. Αυτό για εμάς αποτελεί Προγραμματική δέσμευση. Επομένως ο εμπορικός χαρακτήρας του συγκεκριμένου τμήματος, πρέπει να διαφυλαχθεί.
    Για τα τραπεζοκαθίσματα, υπάρχει ήδη πλούσιο δίκτυο πεζόδρομων στο οποίο επίσης επιβάλλεται να μπεί τάξη.
    --Λυπάμαι που ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Χρυσάφης ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ και δεν έχει καθαρή θέση.
    Ο Δήμος δεν θα διοικηθεί με ναι μεν αλλά. Θα δίνουμε Λύσεις.
    Δυστυχώς πριν καν ξεκινήσει η Δημοτική μας θητεία, κάποιοι αποκαλύπτουν Προγραμματική ΓΥΜΝΙΑ και απουσία ΑΠΟΨΗΣ για τα θέματα της καθημερινότητας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αριάδνη ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ θα αποδειχθεί το μεγαλύτερο φιάσκο που πέρασε.
      Θα υπέρ καλύψει και τον χλε χλε Βλάχο.

      Διαγραφή
  9. Να τον χαίρεστε τον νέο σας Δήμαρχο.
    Σας αξίζει αυτός που υπερψηφίσατε.
    Θα έχετε 4 χρόνια να μετανιώνετε καθημερινά. Χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα Αλέκο, ακούς? Τα κανονίσετε όλα με τον Αγγελίδη αλλά όχι αυτό? Από ποιον έφαγες παπατζα και τώρα θα πληρώσεις? Την οδό Μεραρχίας δε θα σας αφήσουν οι Σερραίοι να την κάνετε μια μεγάλη ταβερνοκαφετερια. Ο,τι και να τους ταξατε πάρτε το πίσω. Δεν περνάει. Θα φάτε πολλά γιαούρτια Αλέκο κι εσύ και ο Καραμανλής που σου έχτισε τον κομματικό συνδυασμό αδιαφορώντας για τις λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καριολάκο ΙΑΚΧΕ θάβεις σχόλια
    Και τα θάβεις για να μην φανεί ότι είσαι βλάξ, άσχετος, εμμονικές και ξερόλας.
    Ντενεκές εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑΒΩ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ...

      ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΧΡΥΣΑΦΗ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΤΥΧΩΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ

      Διαγραφή
  12. Καλά πάλι μαλακιες γράφεις.
    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο;
    Πιάσε το αυγό και κούρεφτο.
    Επαναστάτης για τους τύπους.
    Άντε και π@δηξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΟΗΤΕ ;
      ΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ "ΡΗΧΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ " - "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

      ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . TRAGIK !!!

      ΧΡΥΣΑΦΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΨΩΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

      ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

      Διαγραφή
  13. Αυτος ο καλυτερος με την αλλη την τρελη νομιζουν οτι μονο αυτοι εχουν μαγαζια. Αιντε δρομο απο δω. Δεν σεβονται τους διπλανους τους. Ντροπη τους. Και το βοθροκαναλο με τους δηθεν δημοσιογραφους καθεται και τους βγαζει στο γυαλι. Ντροπη τους ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως εκεί μέρα νύχτα τον Αγγελίδη βλέπω

      Διαγραφή
    2. Τετοιους ανθρωπους με ηλιθιες νοοτροπιες μην τους βγαζετε στο γυαλι. Για καλυτερο και την αλλη λεω απο την καφετερια.

      Διαγραφή
  14. Πόσα έδωσαν ο καλύτερος και οι άλλοι δύο καταπατητές της Μεραρχίας για τον εκλογικό αγώνα των Χρυσάφη και Σπυροπούλου? Ο σολουγκας? Αν νομίζετε ότι ανάπτυξη σημαίνει να έχεις 20 ομήρους χαμηλόμισθους υπαλλήλους 4ωρους, ενώ μπορείς να έχεις τους μισούς 8ωρους με πλήρη δικαιώματα, και να το παίζεις και αφεντικό της χρονιάς που τους κρατάς στη δουλειά τότε είστε βαθιά νυχτομενοι. Αλλά με τέτοιους προέδρους επιμελητηρίου που πέρασαν τα τελευταία είκοσι χρόνια από το νομο αυτό νομίζετε για ανάπτυξη. Τον έναν πρόεδρο τον κάνατε και δήμαρχο και οπως όλοι βλέπουμε δε μπορεί να αρθρώσει λέξη χωρίς να τρέμει η φωνή του στην πρώτη κρίση που συνάντησε. Και τρέμει η φωνή του γιατί πολύ ξεκάθαρα θέλει να υποστηρίξει αυτό που πριν λίγο καιρό υποσχέθηκε στους καταπατητές της Μεραρχίας, να παγώσει δηλαδή το θέμα. Μπράβο σας Σερραίοι για την επιλογή σας. Τριάντα χρόνια πίσω θα μας πάνε ο Χρυσάφης και ο Καραμανλης που αγχώθηκε να τον βγάλει. Αυτοί θα κάνουν τις δουλίτσες τους κι εσείς θα έχετε την ίδια άθλια πόλη που έχετε και που προφανώς σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ