Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ !!!!

Η ΑΠΑΤΗ ΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ



https://www.protothema.gr/greece/article/902850/enstasi-kata-velopoulo-gia-to-colpo-grosso-me-ton-frago-pou-den-itan-o-stratigos/?fbclid=IwAR3VhDlR1ys6EisJWa03xVVtM6DO8j0FvYNNrnsW4s_jU-U4NEMxFzT9sDs

ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!





“Σφάζονται” στις Σέρρες

Η συμμετοχή του κ.Σάββα Γεωργιάδη στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, είχε ως αποτέλεσμα το κόμμα να λάβει στις Σέρρες το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά (8%). Μετά τις εκλογές ωστόσο, και όσα ήρθαν στο φως με το θέμα Φράγκου, στελέχη από το νομό Σερρών προχώρησαν σε βαριές καταγγελίες κατά της Ελληνικής Λύσης ανακοινώνοντας την αποχώρηση από το κόμμα. Χαρακτηριστικό είναι η περίπτωση του υποψήφιου βουλευτή κ.Δημήτρη Σαρίκα, ο οποίος με το επίσημο «καλημέρα» της προεκλογικής περιόδου παραιτήθηκε, εκτοξεύοντας βαρύτατες καταγγελίες για τη λειτουργία του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου. «Η Ελληνική Λύση δεν είναι αυτό που φαίνεται, αργά διαπίστωσα ότι αυτό το πολιτικό κόμμα κι εγώ δεν συμβαδίζουμε ιδεολογικά και ηθικά» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σαρίκας . Απαντώντας στις αποχωρήσεις και στα όσα καταγγέλλονται, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών και δημοσιογράφος κ.Κώστας Μπούμπας σημείωσε στα social media πως “Όλοι οι υποψήφιοι είναι μέλη της Ελληνικής Λύσης από το 2016 και δεν είναι πρόσωπα της τελευταίας στιγμής που είδαν φως και μπήκαν” προειδοποιώντας πως θα “ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν” προκειμένου να απαντήσει σε όσους σήμερα αντιδρούν και καταγγέλουν. 

3 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΤΖΟΥΝΑΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟ. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε εχασες επαφή με την πόλη βλέπω, γι αυτό θα σε βάλω ένα κουίζ. Ποιά παλιά κλίκα γκει της πόλης προοθούν για να εκλεγεί στο κοινοβούλιο ομόφυλός στους, μιας και τους έχει ο μάγκας όλους δεμένους. Για να σε διευκωλύνω σου λέω πάτρωνες του είναι ενας γιατρός , ένας μηχανικός και ο γνωστός από την Τριανταφυλιά παλιός στα κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΡΟΥΒΕΣ ,ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΟΥΖΕΣ. Ο ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ