Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ !!!

Ο ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ !!!
 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΕ 1964 ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ
Ο ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΝΥΧΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ
Ανεβληθη τελικά σήμερα η προγραμματισμένη εκδίκαση την 7-6-2019 στο Μονομελές πρωτοδικείο Σερρών, της αίτησης, του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, για την λύση της παλιάς ανώνυμης εταιρίας, προκειμένου αυτή να εισέλθει στο στάδιο της εκκαθάρισης. Επίσης είχαν κατατεθεί απο το σωματείο και τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Σερραϊκού συλλόγου κ. Χριστοφορίδη, τα ονόματα των εκκαθαριστών, που είναι προς διορισμό και όλο το θέμα θα έμπαινε «στις ράγες» προκείμενου το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι καθαρό τους επόμενους μήνες, ώστε να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, την επανένταξη του στις επαγγελματικές κατηγορίες, απο την μεθεπόμενη αγωνιστική σεζόν (2020-2021).
Όλα τα παραπάνω, παίρνουν παράταση επ’ αόριστον… λόγω της παράτασης αναστολής εργασιών των δικαστηρίων εξαιτίας των αυτοδιοικητικών εκλογών. Προκειμένου λοιπόν, να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, επιβλήθηκε η παραπάνω παράταση αναστολής των εργασιών των δικαστηρίων της χώρας για δύο επιπλέον εργάσιμες μέρες, δηλαδή μέχρι και τις 7 Ιουνίου 2019, αντί μέχρι τις 5 Ιουνίου που ήταν προγραμματισμένη η αναστολή και το θέμα του Πανσερραϊκού θα εκδικαζόταν κανονικά.
Πλέον η όλη διαδικασία αναμένεται να οριστεί εκ νέου απο το δικαστήριο, με άγνωστη ημερομηνία εκδίκασης… αν λάβουμε υπόψιν μας και τις βουλευτικές εκλογές που είναι να προκηρυχτούν την Δευτέρα, για τις 7 Ιουλίου, βάσει των όσων έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός της χώρας.
Serres Sport News

3 σχόλια:

  1. ΜΟΛΙΣ ΟΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε και ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ήταν στην διοίκηση του Πανσερραικού ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ, ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΡΡΟΥΚΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ