Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ "ΤΡΥΠΑΕΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ  "ΤΡΥΠΙΟΣ" ΚΑΝΕΙ RAFTING 


Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,  ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΘΕΑΤΗΣ


Οι προδοσίες των Καραμανλήδων σημάδεψαν την ιστορία του έθνους. Η πολιτική δυναστεία των χαζάρων απο το Κιουπκιοϊ συνεδεσε το όνομα της με τα εγκλήματα που επέφεραν την συρείκνωση του Εληννισμού και τον συνεχιζόμενο αφανισμό του Εθνους. Απο τα Σεπτεμβριάνα του 1955 επί της πρωθυπουργείας του Εθνάρχη μέχρι την συμφωνία του Λονδίνου και της Ζυρίχης όπου αποδέχθηκε την Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη στην Κυπρο και μεχρι την 14 Αυγούστου 1974 που εκστόμισε το περίφημο "η Κύπρος κείται μακραν" και κρατώντας δέσμια στην Αθήνα Ταγματα Καταδρομών δεν επέτρεψε την επέμβαση του ελληνικού στρατού για να πετάξουμε τους Τουρκομογγλους στην θάλασσα ο άπατρις Εθνάρχης εκ Παρισίων υπήρξε ο Ολετήρας του Ελληνισμού.

Για να έρθουν στην συνέχεια οι επίγονοί του να συνεχίσουν την ολέθρια αποστολή. Τα κορκοδείλια δάκρυα του Εθνάρχη στο "αεροδρόμιο Μακεδονία" για την "Ελλληνική Μακεδονία" δεν πειθουν πιά κανέναν, όταν το 2008 στο Βουκουρέστι ο ρίψασπις της Ραφήνας όχι μονο δεν έθεσε veto , αλλα δέχθηκε προθυμα την σύνθετη ονομασία ( στην οποια έθεσε veto o Γκρουεφσκι) η οποία αποτελεσε και το άλλοθι των Συριζαίων για την προδοσία των Πρεσπών την οποία υπέγραψε ο Γκοτζιάς με την στήριξη της Καραμανλικής πτέρυγας (Καμμένου, Κόλλια, Κούϊκ ) της συγκυβέρνσης. Και στην ψηφοφορία κύρωσης της Συνθήκης των Πρεσπών στην Βουλή "το Εθνικό Κεφαλαιο της Ραφήνας" παρεμεινε σιωπηλό ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !!!!

Για να έρθουμε 
στον δικό μας πλεον JUNIOR τον Ποργυρογέννητο , Μακεδονομάχου του γλυκού νερου , που δηλώνει ευθαρσώς ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ και είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε την αλητεία των Εαμοβουλγάρων του ΣΥΡΙΖΑ και των δικών τους καραμανλικών ΑΝΕΛ.

Τι αλλο χρειάζεται για να κατανοήσουμε την πασιφανώς  κοινή γραμμή ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας την οποία στηρίζουν και οι επίγονοι του Εθνάρχη.

Βεβαία δεν θα λησμονήσουμε την "συμπαθεια" του Πρωθυπουργού της Ραφήνας το 2004 στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ το οποίο απερριψε με συντριπτική πλειοψηφία ο Κυπριακός Λαός 
υπό την καθοδήγηση του αείμηνστου πραγματικού Εθνάρχη Τασου Παπαδόπουλου.

Ιδού οι απόψεις του "Εθνικού μας Κεφαλαίου" που αποτελούν προϊμιο της σημερινής πολιτικής των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεκμετάλλευση των υδρογοναθράκων με την Τουρκία 
και την παράλλλη λύση - προδοσία του Κυπριακού στην πεπατημενη του εκτρώματος της Βόρειας Μακεδονίας

o iakxos : "ΜΟΥΦΑ"  Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΡΙΨΑΣΠΙ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ...:   "ΗΞΕΙΣ - ΑΦΗΞΕΙΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ"  ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ  ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΚΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥ ΚΑΡΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΩ

10 σχόλια:

  1. Ρε σεις Μακεδονομάχοι και λοιποί συγγενείς της αδικοχαμένης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    Που στα κομμάτια είστε ρεεεεεε.
    Ο Κούλης σας, τι θα κάνει ρεεεεεε;
    Που είστε ρε επαναστάτες της πλάκας, ρε γελοίοι να τον στριμώξετε για να πάει να πάρει πίσω το όνομα;
    Που είστε ρε υποκινούμενοι αγύρτες της πατριδοκαπηλίας;
    Το βουλώσατε ρε, και ξέρετε γιατί;
    Ο σκοπός σας ήταν να πλήξετε την κυβέρνηση για κομματικά οφέλη, και ο κόσμος το έχαψε.
    Στις σπηλιές σας ρε.
    Σιγά μην σας ένοιαξε η ονομασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ

      Διαγραφή
    2. Τέλος οι αναφορές στην Μακεδονία και στο όνομα από την Νέα Δημοκρατία τι να συμβαίνει άραγε;
      Έβγαλε το φίδι από την τρύπα ο ΣΥΡΙΖΑ το έπαιξαν υπερπατριώτες οι της Νέας Δημοκρατίας, πήραν ότι περισσότερο μπορούσαν και πλέον μας δείχνουν αυτό που είναι στο DNA τους, στα παπαριά τους όλα.
      Γεια σας Μακεδονομάχοι Της πλάκας, 40 χρόνια αρπαχτής, και ετοιμάζονται για νέα έφοδο, με τις πλάτες σας φυσικά και με την εθνοκάπηλη πολιτική τους.
      Με τις υγείες σας.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε ιακχε ποιον θέλεις για πρωτιά; Την ξυνη που υπερηφανευεται ο ανεκδιήγητος Σάκης ότι η κόρη μου πότε δεν ανέβηκε στα μέσα μαζικής μεταφοράς Αστικά και Υπεραστικά. Δεν ανήκει στην μάζα. Έτσι βλέπουν τον λαό. Ξέρεις τι σημαίνει Αραμπατζηδες; Χρήμα μαύρο, δόξα και δούλους όλους τους άλλους. Τα ξέρεις πολύ καλά αλλά δεν μιλάς. Πως αποκαλεί τους καθηγητές; Καθηγητακια που δεν δουλεύουν και είναι αγράμματοι. Όλοι είναι αγράμματοι, τεμπέληδες εκτός από τις κόρες του και τον ίδιο. Ώρες μπορώ να γράφω με ντοκουμέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την θέση του Κούλη του Καραμανλή Κωστάκη του τοπικού και της Αραμπατζούς θέλουμε.
      Μην κρύβονται.
      Που είσαι βρε ανεκδιήγητε Τάτσιο με τις φασίζουσες νοοτροπίες σου να αρθρώσεις έστω και ένα φωνήεν κατά της Νέας Δημοκρατίας;
      Που είσαι βρε πατριδοκαπηλε, που κρίφτηκες;
      Έχεις τα κότσια (γιατί αρχ@δια δεν έχεις) να βγείτε και να ρωτήσεις, τι θα κάνει για το όνομα της Μακεδονίας, ο Κούλης;

      Διαγραφή
    2. Μεγάλο καημό έχεις εσύ. Έρχεται πουτσ@ και στις 7 Ιουλίου

      Διαγραφή
    3. Πάντως ο λαός εαν έχει μνήμη και αξιοπρέπεια πρέπει να μαυρίσει τους δοσίλογους της Νεας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στα συλλαλητήηρια , ανέβαζαν φωτογραφίες στα FB και μαζευαν LIKE ενω συμφωνουσαν με την προδοσία του Συριζα στις Πρέσπες

      Διαγραφή
    4. Καλό ακούγεται.
      Μια ζωή πίσω από τις εξελίξεις, ποτέ μπροστά.

      Διαγραφή
  3. Καλά εσύ έχεις ζοχαδες στον πισινό σου και μπορείς να γράφεις μαλακιες.
    Πήγαινε σε κανέναν μαύρο Ζοχαδα μου να στις ξηλώσει οπότε θα συνέλθεις και δεν θα γράφεις μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχνάτε μπατριώτες οτι ο κουρασμένος Καραμανλής της Ραφήνας ΕΙΝΑΙ κουμπάρος του Ερντογάν ,του γιου του του λαθρέμπορα βεβαίως βεβαίως..τι δεν κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ