Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ, Η ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ"

 ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ "ΕΝΟΧΛΗΣΕ" ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ


8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΤΡΕΙΣ [Α]ΧΑΡΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Παλάζαινα είναι συγγενής της συζύγου σας κ. Ίακχε; Ετσι δικαιολογειται η ασυλία στην αμετροέπεια και στην διαχρονική απληστία της για αξιωματα. Είναι ικανή να ντυθεί και Κοκορίκαινα για ψήφους, αλλά για εσάς πάντα θα προέχει η συγγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδεμία σχέση. Ουδεμία συγγένεια .Ουδεμία ασυλία. Πάλι για φαντασιώσεις σας μιλάμε. Προφανώς είστε συνυποψήφια/ος ...
      Η τακτική της κυρίας έχει ήδη κριθεί από την πλειοψηφία των Σερραίων. ομωες βιαστήκατε διοτι η αναρτηση δεν ολοκληρώθηκε

      Διαγραφή
  3. ΡΕ βλακες μεταξυ σας ρουφιανευεστε. Ο Νικολακης ο Κουφοτολης εκανε αυτη την αναρτηση ε??? Πες μας και αλλα για τον συνεργατη της ξυνης πες μας και αλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νικολάκης και ο Γιωργάκης ο καπετανάκης να ασχολούνται με την αφεντικίνα τους την καραγκούνα την μεγαλοψωνάρα και να αφήσουν ήσυχες όλες τις άλλες.Μεγαλύτερη απληστία για αξιώματα από αυτήν δεν έχει καμία.Να δούμε μέχρι πότε όμως.Πρέπει να πάρει γερό μάθημα από τους Σερραίους αυτή και τα τσιράκια της που έχουν βρωμίσει τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε την Αννούλα μην χάσεις Ξυλογιάννη

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ