Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΧΡΕΙ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟ !!!!


 "ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ 


ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : «Δυστυχώς, η αντιπροσωπία του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ δεν μας επέδειξε Σχέδια των έργων με τα οποία θα διεκδικήσει χρηματοδότηση από Ευρωπαικά Προγράμματα.Οι προφορικές διαβεβαιώσεις απαιτούν και γραπτή επιβεβαίωση».

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ "ΑΡΠΑΧΤΗ" ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ






“Για εμάς, το Α.Π.Ο. (Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας) τείνει να μετατραπεί σε Μουσείο ημιτελών και εγκαταλελειμμένων έργων.
Αυτό που αντικρίζει κάποιος εκεί είναι ξηλωμένα γήπεδα, κοινόχρηστοι χώροι γεμάτοι με γαιδουράγκαθα , αδιαμόρφωτοι δρόμοι, έλλειψη φωτισμού, περίφραξης κλπ
Πρόκειται για έναν χώρο παραμελημένο και απαξιωμένο από κάθε άποψη.
Αποτελεί για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και τους Συνδυασμούς της μειοψηφίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου χαρακτηριστικό δείγμα της απραξίας τους και της έλλειψης οράματος για την αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας. Μόνο εγκατάλειψη και αδιαφορία από την πλευρά του Δήμου μυρίζει εκεί” τόνισε χαρακτηριστικά.
“Εμείς βλέπουμε το Α.Π.Ο. ως ένα Πάρκο προσβάσιμο σε όλους και ασφαλές, που θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες κάθε ηλικίας να προσεγγίσουν ποικιλία αθλημάτων κι όχι μόνο το Ποδόσφαιρο, σε χώρους οργανωμένους και σύγχρονους, με υποδομές και πολύ πράσινο. Ενα Αθλητικό Πάρκο που θα κάνει τις Σέρρες σημείο αναφοράς στην Κεντρ. Μακεδονία και στα Βαλκάνια και θα αποτελεί τόπο δραστηριοτήτων, αθλητικών συναντήσεων αλλά και αναψυχής.

Η συνεργασία Δήμου Σερρών και Αθλητικών Σωματείων της περιοχής μας, είναι προφανώς επιθυμητή. Όμως η βάση της συζήτησης για εμάς, είναι η διαφύλαξη του χαρακτήρα του Α.Π.Ο. και η αξιοποίησή του με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω.

Κατασκευές με εμπορικό χαρακτήρα ή προοπτικές, ογκώδη κτίρια, παραχωρήσεις εκτάσεων σε ιδιώτες με αποκλειστικό σκοπό αυτοί να υποκαταστήσουν τον Δήμο στις εκεί υποχρεώσεις του και ανεξέλεγκτη γηπεδοποίηση του Πάρκου, είναι αδιανόητη.

Δυστυχώς, η αντιπροσωπία του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ δεν μας επέδειξε Σχέδια των έργων με τα οποία θα διεκδικήσει χρηματοδότηση από Ευρωπαικά Προγράμματα.
Οι προφορικές διαβεβαιώσεις απαιτούν και γραπτή επιβεβαίωση.
Θα την αναμένουμε, κρατώντας σταθερά υψηλή όχι μόνο την εκτίμησή μας στον μεγάλο Σύλλογο της πόλης μας αλλά και την διάθεση συνεργασίας και στήριξής του ως επόμενη Δημοτική Αρχή” κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

7 σχόλια:

  1. Τα βλέπουν αυτά εκεί στον ΟΠΑΚΠΑ,όπου κάποιοι αλωνιζουν και ξεπουλούν περιουσίες σα να ταν δικές τους(παλιά τους τέχνη κόσκινο βέβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου η κομματική μπατίρου ως άλλη Νοτοπούλου να είχε ...κονδύλια ..τι χρήμα θα μοίραζε στα τρωκτικά της αριστεράς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος/10 Μαρτίου 2019 - 4:31 μ.μ

      Κομματικά κονδύλια να πάτε να πάρετε από τους κομματικούς.
      Αυτούς που γέμισαν τα ψηφοδέλτιά τους με αρουραίους της ΝΟΔΕ και κατακάθια τους Τζελεποπασοκ.
      Καρφί στο μάτι σας είναι η ΑΡΙ αλλά θα την εχετε ΔΗΜΑΡΧΟ ανόητοι. Εστω κι αν δεν σας αξίζει.
      Ω ρε γλέντια.

      Διαγραφή
    2. Άλλαξε πλευρό εσύ και η Συριζαία συνταξιούχα θα βγει δήμαρχος

      Διαγραφή
    3. Η ΑΡΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΣΑΓΙΟ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΥΜΙΑΜΑ .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος--10 Μαρτίου 2019 - 4:31 μ.μ.

    Εσύ μάλλον πέρασες να της προσφέρεις εκδούλευση κι έφαγες πόρτα. Ε, ζήτουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ τσιρλιά-άρη με το μικρό θηκ-άρι, πόσα στρέμματα στον ΟΒΑ ζήτησες και έφαγες πόρτα? Θες και να βοσκήσεις, μουσκ-άρι. Πίκραααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ